2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Yaaa aventi denemismiydin onuda mi almadi yoksa. Benimki ciddi ciddi ilerleme kaydetti emiyor cupcup emzigi yana dusuncede dil atip almaya cabaliyor. Internette bakkal emzigi satiliyor son care onu mu denesen acaba.
Yok almıyor ya sanırım benimki damaklı istiyor daha çok tutuyor o tarz olanları
En son Nuk un damaklı silikon emziğini denedim onu daha iyi tuttu. kauçukları pek beğenmemişti belki de silikon denemeliyim bundan sonra.
Bakkal emziği de yuvarlak gibi Di mi ?? öyleleri sevmedi gibi ama gene de denerim ya mağazaya girince hepsini alasım geliyor yeter ki tutsun diye :)) kafayı emzikle bozdum halbuki doğmadan önce emzik vermicem ben diyordum :))

Çok geçmiş olsun umarım bi an önce iyileşir bebişe bol bol süt vermeye devam edersin

Haha doktora bakma sen ne demek yani işte bence Türklerde var olan bi kaç özellikten biri de doktorlardan daha iyi biliyoruz biz hepimiz akıl verme peşindeyiz :))
anne karnında da çeneleri boyunlarının altına değiyor ya onun gibi mi duruyor acaba ? Zaten anne olmak her şeyden huzursuz olacak bi şey bulmak demek sanki hep bi kaygı halindeyim

Hadi inşallah bu çözüm olmuş olur canım
Güzel haberler verirsin inş bize en kısa zamanda :)

Bende diyorum normal çantamı alsam ama sığmaz eşyalar vs diye tereddüt ediyorum. Yoksa anne bebek çantaları genelde iri oluyor. Kibar bir çantayı bende tercih ederim

Kizlaaaarr ya korunma isini nasil yapiyosunuz ben cok kafama takiyorum spiral tatircam ondanda korkuyorum sizler nasil korunuyosinuz yada koruncaksiniz?

Spiral taktiran varsa takarlarken aciyomu
Spiralle hamile kaldı bi arkadasım hem de iki kez :) şimdi ardarda olmuş 3 çocuk annesi :)
Bi arkadaşım da iğneyle korunurken hamile kaldı ama bunlar istisna tabi

Bende diyorum normal çantamı alsam ama sığmaz eşyalar vs diye tereddüt ediyorum. Yoksa anne bebek çantaları genelde iri oluyor. Kibar bir çantayı bende tercih ederim
2-3 tane bez
biraz pamuk
İnce bi battaniye
Yedek 2 tane zıbın
alt pijama çorap ve yedek bir takım kıyafet
emzik kutusu sığıyor benimkine hatta kendi telefonum anahtarım küçük bir cüzdanım da sığıyor

Bende emzik vermem asla sallamam diyordum tum laflarimo yedirdi bana yalniz olunca zor oluyor artik dogru yanlis aramiyorsun. Evet bakkal emzigi yuvarlak olanlar bende ne emzikler aldim rengarek damakli damaksiz silikon kaucuk ama aventi aldı sadece bunada sukur.

Cok yapmissin sen artik yukunu almissin zaten masallah. Yas olmus 34 ee 2.yide istiyorum o yuzden ben ilk 6 ay tekrar hamile kalmasam yeter bana zaten hem 2 ayi gitti nerdeyse :)

İnşallah işe yarar canım

Arkadaslar hepinize cok tesekkur ederim.
Eger atlabilirsem bu yaralari eve kurdugum 'meme yaralari destek timi ' ni bir hayir kurumuna bagislayacagim
Bir de kitap yazmayi planliyorum ' meme yaralarindan nasil kurtuldum ' diye
Atlatamazsam kitabi baskiya veremeyecegiz artik

Evet ayniymis çok saol cnm ya bnde alayım hemen suz nerden aldnz indirimde olan bi site var mı acaba onerebileceğiniz
Ben istanbuldan annemlere gittigimizde aldim hic bekleyemem dedim kargoyla gelmesini :) ama nettede fiyatlar ayniydi o donem 35 den asagi gormemedim 37 ye aldim.

Cok yapmissin sen artik yukunu almissin zaten masallah. Yas olmus 34 ee 2.yide istiyorum o yuzden ben ilk 6 ay tekrar hamile kalmasam yeter bana zaten hem 2 ayi gitti nerdeyse :)

Sen de benim gibi fazla ara vermeyeceksin galiba. Ben de 31.5 yaşındayım, aslında 2-3 sene beklemeyi düşünüyordum ama hafif olan kalp rahatsızlığım doğumla artmış, gittiğim 3 Prof da en fazla 5 yıl içinde kalp kapakçığın değişir 2.çocuk istiyorsanız en geç 2 yıl içinde yapmalısınız dedi. Doktor tavsiyesiyle yapıcaz artık

asli2434 canim siz 2.ay asisini yaptirmissinizdir degil mi?
Nasil gecti, ateslendi mi Kerem?
yok Can'ım yarın yaptırcaz.verem aşısı varmış arasında o da haftanın bir günü gelirmiş sadece.o yüzden yarın yaptırcaz.çok korkuyorum

Kızlarŕ acilll ucaga binebilirmiym bebegmle doktordan izin falan gerekmiyo demi mrs_aysel sen bilirsin canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…