2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kizlaaaarr ya korunma isini nasil yapiyosunuz ben cok kafama takiyorum spiral tatircam ondanda korkuyorum sizler nasil korunuyosinuz yada koruncaksiniz?

Spiral taktiran varsa takarlarken aciyomu

Kizlaaaarr ya korunma isini nasil yapiyosunuz ben cok kafama takiyorum spiral tatircam ondanda korkuyorum sizler nasil korunuyosinuz yada koruncaksiniz?

Spiral taktiran varsa takarlarken aciyomu
Haplar ve igne hormon iceriyor emzirirken mantikli gelmedi bana. Spiral taktiricam doktorumuz 40 muayenesinde smear testinin sonucunu al 10 gun sonra gel sonuca gore takalim dedi. 10 gun oldu ama 2 hafta daha bekleyecegim. Normalde bircok yerde duydugum kadariyla adetli iken takiliyor ama doktora birsey sormak aklima gelmedi o an bende merak ediyorum aciyormu diye ancak kanimca cati muayenesinden daha zorlu birsey olacagini dusunmuyorum gorup bakacagiz.

Hap zaten dr lar izin vermiyo sute gecer diye. Ignede iki tane biri 1 aylik biri 3 aylik emzirenler icin3 aylik olan ama oda piyasada yok yanlis bilmiyosam.

Benim icinde en mantikliai spiral ama onunlada cok hamile kalan varmis. Bi arkadasima sordum alttan muayne kadar acitirmi kamerayla bakiyolar ya onun kadar anca acitir fazla acisi yok dedi ama insan yinede korkuyo

Kızlar doğum yapalı 34 gün oldu sezeryan oldum. Gayet iyiydim 1-2gundur iç dikişlerim de sanırım ağrım var. Normal mi acaba. Oğlumu çok sallıyorum gezdiriyorum ondan mı bilmiyorum.

Sezeryan olan arkadaşlar ne kadar surede geçti ağrılarınız.

Can'ım iki hafta daha beklemekle iyi yaparsın 40 çıkar çıkmaz taktırdığında rahim tam toparlanmamış olduğu için kayabiliyormuş.adetli olma konusu ise hastanede doktorların takabilmesi için adetli olman şart değil.taktıran arkadaşlarım acımadığını söylüyorlar.ben tüpleri bağlattım.e 3 çocuk olunca bağlattım gitti.

Benim 52 gun oldu sanirim ama hala kanamam devam ediyor.
Can'ım senin hala olan lekelenme mi kanama mı?eğer lekelenme ise ben doktora sormuştum bi sakıncası yok demişti.istersen eşine söyle ha yok ben böyle iyiyim diyorsan biraz daha takıl bakalım bacı kardeş

Can'ım ayak üstü çok geziyorsan karın iç basıncını yüksektiyorsundur ondandır ağrı.korkma

Bugün kontrole gittik yine. Bir haftada 160 gr almışız. Sadece 1 kez mama verdik. Yavaş yavaş artıyor sankii. İnş hersey yolunda olur. Doktorum hergün en az 20 gr almalarını bekleriz. Seninki 23 almış. İyi normal dedi.Mamaya gerek yok şimdilik anne sütüyle devam dedi. Genelde gündüzleri emdikten sonra kusuyordu benim kız. Dr gaviscon verdi. Perşembeye kadar kullan perşembe haberleşelim dedi. Kullansammı bilemedimm. Bidahaki kontrol 1 ay sonra. Umarım kilo alımı düzene girer

Can'ım senin hala olan lekelenme mi kanama mı?eğer lekelenme ise ben doktora sormuştum bi sakıncası yok demişti.istersen eşine söyle ha yok ben böyle iyiyim diyorsan biraz daha takıl bakalım bacı kardeş
Lekelenme canim bir gun oluyor bir gun olmuyor zaten.
Ben boyle iyiyim de ayip oluyor sanirim artik esime de :)))

Her gün farklı huylar ediniyor bu bebekler. Bu sefer de emmek istemiyor kızım beni. Birden oldu gayet ıyı emerken bir gece kalktığımda çığlık çığlığa emmedi. Acaba gazdan dolayı mı diye düşündüm. Üç gündür yapıyor çok zorluyorum beyaz gürültü acıyorum bıraz sakınleşiyor falan zor tutup emiyor kan ter içinde kalıyorum. Sütüm aksama kadar kalmadığı için Doktorum da kararı ile gece yatmadan bir kez mama veriyordum. Biberona mı alıştı yoksa gazla ilgili bi durum mu anlamış değilim

Ayni durumu yasamis ve hala gunde birkac kez yasamaya devam eden biri olarak söylüyorum, gazdan yapiyorlar.
Benim oglum da yapiyor ve bu direnmelerin sonunda genelde gaz cikariyor.
Ama verdigi mucadeleden yorgun dusup emmeye devam edemiyor cok zaman :)
10 gün kadar oldu baslayali bu durum.
Olk gunlerde her emme ayni kavgayla gecti. Yavas yavas azaldi. Simdi gunde 2-3 kez yapiyor ve genelde ayni saatlerde yapiyor bu olayi.

Cnm bişey sorablrmym aventin biberonun ucuyla soothie uçları aynı mı çünkü bnmki biberonunu emzik gibi emiyo eğer ayniysa bnde soothie almayı dusunuyormda
Çok benziyor ucu.bence onu tutuyorsa emziği de alır diye düşünüyorum ama bu bebiklerin ne yapacağı da hiç belli olmuyor canım canları ne isterse o :))

Bende sırt çantası düşünüyorum canım. Daha rahat olur.Diğerleride polo gibi kabamıdır acaba ki. Sen hangi çantayı kullanıyosun.
Polonun deri sırt çantaları var ben onlardan kullanıyorum canım ama ben işlevine bakmadım. hem şık olsun hem gezmeye giderken lazım olan eşyalar sığsın yeter dedim öyle termos gözü olan vs bi şey degil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…