Cnm aventin biberonla emziğinin uçları aynı mı bnmki biberonunu mama verirken emzik gibi emiyoda aynıysa bnde almayı dusunuyorumdaYaaa aventi denemismiydin onuda mi almadi yoksa. Benimki ciddi ciddi ilerleme kaydetti emiyor cupcup emzigi yana dusuncede dil atip almaya cabaliyor. Internette bakkal emzigi satiliyor son care onu mu denesen acaba.
bişey sorucam kaba derken ne kadar?benim çocuk sayısı 3 ya hani benim yanıma almam gereken çok şey oluyor içi geniş olduğu için mi kaba yoksa gereksiz r kabalığı mı var acaba?ayrıca yazın piknik filan olucak ya bebeğin battaniyesi filan da olacak çantamızda.ne dersin böyle düşünüldüğünde alınabilir mi?Cnm ben bundan aldim cok kaba kullanamadim
Tekrar skip hop aldim cok memnun kaldim
Onu sirt cantasi seklinde almadim, tavsiye ederim kesinlikle
canııımmm çook üzüldüm çok geçmiş olsun sen ameliyat olana kadar özellikle süt yapıcı şeyler ye özellikle suyu çok içiren şeyler ye mesela tahin helvası.keçiboynuzu özü iç üzerine de koca bi bardak su iç bol su iç ki sütün olsun ki biraz sağabilesin.de Can'ım burada kızlar bozanın süt yapıcı özelliğinden bahsetmişlerdi bende geçen gün aldım Cidde'n sütümü artırdı bende günde 30 veya 60 cc mama destekli gidiyordum iki gün hiç mama vermedim.bakalım bıgün Nasıl olacakKizlar merhaba
Hep takipteyim ama az yaziyorum.
Belki benim basima gelen baskasina da gelir diye anlatmak istedim.
Hamileligimin 8. Ayinda muthis bir gaz sancisi ile acile gittim. Serum verdiler gecti. Dogumdan sonra 3-4 kere daha benzer sey yasadim. Muthis bir gaz sancisi mide üstünde ve sirtimda da bicak saplanmasi gibi. Saatlerce gecmiyor ve ne yatsam yatabiliyorum ne kalksam kalkabiliyorum.
En son dr olan bir velim hocam safraya baktirdiniz mi bu safra kesesi agrisi diyince dr a gittim. Ve bingo! Kese kum ve tas dolu
Hatta o kadar ilerlemis ki sariliga cevirmis.
Acil ameliyat dendi. 43 günluk bebegim var dedim. Hic onemli degil ilerisi tehlikeli dendi ve degerlerime bakildi. Karaciger degerlerim cok yuksek, o düşünce ameliyata alacaklar.
Dr un kızdığı sey acile gidiyosaniz mutlaka ertesi gun de dr a gelin ki sebebi bulalim.
Burda konusuldu süt biriktirmek gerekli mi diye. Malesef cok fazla sütüm yok mama destekli gidiyoruz ama yine de az da olsa stok yapmaya calisiyorum ki hic sutsuz gecmesin ameliyat gunleri. Insallah tamamen sütüm kesilmez tabi
Ben aldim canim piyanolu dusunuyordum ama alani dar ve kisitli olmasindan dolayi bondigonun seruven ormani oyun halisini aldim henuz dikkatini cekemedi ama 1 haftaya kalmaz kullanabilecegimizi dusunuyorum :)Kızlar oyun halısı almayı düşünenler varsa e bebekte indirimde. Ben alıcam da karar veremedim, alanlar varsa hangisini tavsiye edersiniz?
Cok gecmis olsun biran once atlatir ve bol sutlu bir sekilde kuzucugunu emzirirsin insallah.Kizlar merhaba
Hamileligimin 8. Ayinda muthis bir gaz sancisi ile acile gittim. Serum verdiler gecti. Dogumdan sonra 3-4 kere daha benzer sey yasadim. Muthis bir gaz sancisi mide üstünde ve sirtimda da bicak saplanmasi gibi. Saatlerce gecmiyor ve ne yatsam yatabiliyorum ne kalksam kalkabiliyorum.
En son dr olan bir velim hocam safraya baktirdiniz mi bu safra kesesi agrisi diyince dr a gittim. Ve bingo! Kese kum ve tas dolu
Acil ameliyat dendi. 43 günluk bebegim var dedim. Hic onemli degil ilerisi tehlikeli dendi ve degerlerime bakildi. Karaciger degerlerim cok yuksek, o düşünce ameliyata alacaklar.
Dr un kızdığı sey acile gidiyosaniz mutlaka ertesi gun de dr a gelin ki sebebi bulalim.
Burda konusuldu süt biriktirmek gerekli mi diye. Malesef cok fazla sütüm yok mama destekli gidiyoruz ama yine de az da olsa stok yapmaya calisiyorum ki hic sutsuz gecmesin ameliyat gunleri. Insallah tamamen sütüm kesilmez tabi
Dur kiz sut sagiyorym bitsin bakayim hemen :)Cnm aventin biberonla emziğinin uçları aynı mı bnmki biberonunu mama verirken emzik gibi emiyoda aynıysa bnde almayı dusunuyorumda
Cok sevindim artik hic vermezsin insallah mama. bozayi içerken bol tarcin dokmeyi ihmal etme.canııımmm çook üzüldüm çok geçmiş olsun sen ameliyat olana kadar özellikle süt yapıcı şeyler ye özellikle suyu çok içiren şeyler ye mesela tahin helvası.keçiboynuzu özü iç üzerine de koca bi bardak su iç bol su iç ki sütün olsun ki biraz sağabilesin.de Can'ım burada kızlar bozanın süt yapıcı özelliğinden bahsetmişlerdi bende geçen gün aldım Cidde'n sütümü artırdı bende günde 30 veya 60 cc mama destekli gidiyordum iki gün hiç mama vermedim.bakalım bıgün Nasıl olacak
bişey sorucam kaba derken ne kadar?benim çocuk sayısı 3 ya hani benim yanıma almam gereken çok şey oluyor içi geniş olduğu için mi kaba yoksa gereksiz r kabalığı mı var acaba?ayrıca yazın piknik filan olucak ya bebeğin battaniyesi filan da olacak çantamızda.ne dersin böyle düşünüldüğünde alınabilir mi?
Ben her gun sabah aksam gece boza iciyodum. Vitamoms, promalt ve humana depo durumunda evde hepsinden gun icinde gece kalkinca birer ikiser iciyorum.canııımmm çook üzüldüm çok geçmiş olsun sen ameliyat olana kadar özellikle süt yapıcı şeyler ye özellikle suyu çok içiren şeyler ye mesela tahin helvası.keçiboynuzu özü iç üzerine de koca bi bardak su iç bol su iç ki sütün olsun ki biraz sağabilesin.de Can'ım burada kızlar bozanın süt yapıcı özelliğinden bahsetmişlerdi bende geçen gün aldım Cidde'n sütümü artırdı bende günde 30 veya 60 cc mama destekli gidiyordum iki gün hiç mama vermedim.bakalım bıgün Nasıl olacak
Yeri gelmisken senin vasitanla yazayim. Denemesi bedava umarim fayda görürsünüz. Evde sutyen takmayin cidden sut artıyor evet akacak uzerinize ama sagimla yada emzirmeyle etkisini goreceksiniz. Birde degisik olarak dun gece 2 de sagim yaptim sekersiz erik hosafi ictim en buyuk bardagimla oyle yattim 1.5 saat sonra goguslerimin sizisiyla uyandim kizim ememedi sertliginden bunu deneyebilirsin seker yok birsey yok agir gelmez sana. Hersey her bunyede ayni etkiyi yapmaz ama denemekten birsey cikmaz sanirim.Ben her gun sabah aksam gece boza iciyodum. Vitamoms, promalt ve humana depo durumunda evde hepsinden gun icinde gece kalkinca birer ikiser iciyorum.
Ama değerler yuksek cikinca diyet verdi dr. Yag kesinlikle yasak, agir seyler yasak pek bisi yiyemiyorum ameliyata kadar.
Sağol cnm su ameliyati atlatirsam ins, daha duzenli olacak ins her seyYeri gelmisken senin vasitanla yazayim. Denemesi bedava umarim fayda görürsünüz. Evde sutyen takmayin cidden sut artıyor evet akacak uzerinize ama sagimla yada emzirmeyle etkisini goreceksiniz. Birde degisik olarak dun gece 2 de sagim yaptim sekersiz erik hosafi ictim en buyuk bardagimla oyle yattim 1.5 saat sonra goguslerimin sizisiyla uyandim kizim ememedi sertliginden bunu deneyebilirsin seker yok birsey yok agir gelmez sana. Hersey her bunyede ayni etkiyi yapmaz ama denemekten birsey cikmaz sanirim.
Çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifa versin. Sütüm kesilir diye düşünme hiç. Bir an önce iyileşip kuzucuğunu emzireceğine odaklan.Kizlar merhaba
Bence ayni :) benim kizimda hicbir emzigi almadi en son aventi aldim tuttu sukur.Cnm aventin biberonla emziğinin uçları aynı mı bnmki biberonunu mama verirken emzik gibi emiyoda aynıysa bnde almayı dusunuyorumda
Dıştan bakıp da düzeltmek isteyenleri boşver bence. Anne karnında da iki büklüm yatıyorlar o yatış şeklini de görseler ah yazık diyip düzeltmek isterler belki :)
indirim sadece bugun icin mi gecerli oluyor canimKızlar oyun halısı almayı düşünenler varsa e bebekte indirimde. Ben alıcam da karar veremedim, alanlar varsa hangisini tavsiye edersiniz?
Evet aksam 12 ye kadar :)indirim sadece bugun icin mi gecerli oluyor canim
Ben aldim canim piyanolu dusunuyordum ama alani dar ve kisitli olmasindan dolayi bondigonun seruven ormani oyun halisini aldim henuz dikkatini cekemedi ama 1 haftaya kalmaz kullanabilecegimizi dusunuyorum :)
tesekkur ederim. gidip inceleyerek almak istemistim ama bakalim..Evet aksam 12 ye kadar :)
Evet siyah beyaz ve kirmizi agirlikli halimda:) bakiniyor ama tepismiyir henuz atilmiyor. Bizde evde gezerken bir odamin perdesi siyah beyaz oraya pur dikkat bakiyor onu kesfettim 5-10dk gibi kisa sureli isim varken o odadaki koltuga yatiriyorum perdeye bakiyor sıkılıp bagrinana kadar isimi hallediyorum:)Henuz sadece siyah ve beyazi farkedip heyecanlaniyorlar. Biz 54 gunluk olduk renkli oyuncaklara cok bakmiyor gibi geldi bana. Sanirim yaklasik 3 aylikken daha verimli kullanirlar oyun halisini. Yaniliyor olabilirim tabi. Bu arada biz evde gezinirken tablolara cok takiliyor gozu. avizelere, hele de isiga.. baktirmamaya calisiyorum ama resmen ciglik kiyamet isikli alan istiyor
Bu arada isik demisken bizimki boynunu cevirip tv ye bakmaya calisiyor yada kucaktaysa gozunu dikiyor hemen baska yone ceviriyorum yada tv yi kapatiyorum ana kucagindaykende tvden ses geldigi icin sanirim kafasini o tarafa attirip bakmaya calisiyor mecburen kapatiyorum gun icinde simdiden cinlik pesindeler.Henuz sadece siyah ve beyazi farkedip heyecanlaniyorlar. Biz 54 gunluk olduk renkli oyuncaklara cok bakmiyor gibi geldi bana. Sanirim yaklasik 3 aylikken daha verimli kullanirlar oyun halisini. Yaniliyor olabilirim tabi. Bu arada biz evde gezinirken tablolara cok takiliyor gozu. avizelere, hele de isiga.. baktirmamaya calisiyorum ama resmen ciglik kiyamet isikli alan istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?