İnstagramda akedemsiyen anneyi takip ediyorum artık çok sık giremesem de :)kızlaaaaarrrr yen'i bir uygulama buldum.akademisyen anne uygulamanın adı.süper şeyler var.çocukların zekasını ve motor gelişimlerini geliştiren oyunlar şeklinde isterseniz ilk önce instagramdan göz atın daha sonra indirin uygulamayı.ben indirdim kerem büyüyene kadar kızlarımla oynarım
Öyle oluyor bizimki de bazen huzursuzluk uykusuzluk yapıyor. illa atak dönemlerini internetteki çizelgede yazılan haftada yaşamayabilir bebekten bebeğe farklılık gösterir zamanlaması çünkü büyüme hızları da birbirinden farklıMerhaba hanımlar yazamıyorum bayadır ama okuyorum elimden geldiğince bütün bebekler iyidir umarım dünden beri kızımda bir huzursuzluk var gündüz hiç uyumuyo memeden ayrılmıyo dün tam 8 haftalık olduk bu haftada atak dönemi yaşayan var mı
Bu aradaasli2434 geçmiş olsun cnm bu son olur inşallah
Aaaaaaayyyhhhhh diye bir ciglik atıp soruma gelmek istiyorum
Arkadaslar 1 haftadir gunde bir iki kere oglumun kakasinda yesil parçalar görüyorum.
Kakasi yesil degil, sari. Ama icinde sanki ispanak yemis de sindirememis gibi cok ufak koyu yesil parçalar var.
Internette bir bilgi bulamadim.
Ayni soruyu soranlar var ama cevap yok ortada :)
Bilgisi olan var mi ?
Bu ay ben de tasiniyorum. Benim tasinma haberini gecen sene temmuzdan beri bekliyorduk. Esinin is yeri tasiniyor, cok gec saatlere kadar iste oldugu icin evi de isin yakina tasiyoruz. Evi sukur bulduk , ay sonunda hem isi hem evi tasiyoruz bebeyle nasil olacak meraklar icerisindeyim.Bu ara sık sık çıkmam gerekecek dışarı. Geçen hafta cumartesi pat diye kapımız çaldı. Başka ildeki ev sahibimizin Almanya' dan oğlu geliyormuşşş :)) on on beş gün içinde çıkabilir mıymisiz. Almanya şaka tabi Bursa' da işe başlamış. E mübarekler kış günü küçücük bebekle ben ne kadar hızlı ev bulabilir ve taşınabilirim. Nazikçe söylüyorlar oğulları zor durumdaymis. Eşim de benim de oğlum var ben de onu düşünmek zorundayım hemen çıkamam dedi. İnsan önceden bi söyler ya hu. Çocuğa oda hazırladık evi boyadık onları geçtim kış günü kim taşınmak ister.
Gecmis olsun canim. İlk defa duydum ben de. Umarim ciddi birsey degildir.Kızlarr size bişey soracagım topuk kanında kistik fibrozis çıktı bebegmde sizin yada cevrenizde olan birinin bebegindede çıktımı aca bu ayın 24 unde ter testine gidecegz olup olmadıgı ortaya çıkacak
İlk ögrendigimde yazmak istemiştim bunu ama belki korkarsınız benim bebegimdede varmı aceba diye düşünürsünüz diye yazmadım artık bebekleriniz büyüdü sorabirim :)
Merhaba hanımlar yazamıyorum bayadır ama okuyorum elimden geldiğince bütün bebekler iyidir umarım dünden beri kızımda bir huzursuzluk var gündüz hiç uyumuyo memeden ayrılmıyo dün tam 8 haftalık olduk bu haftada atak dönemi yaşayan var mı
Merhaba hanımlar yazamıyorum bayadır ama okuyorum elimden geldiğince bütün bebekler iyidir umarım dünden beri kızımda bir huzursuzluk var gündüz hiç uyumuyo memeden ayrılmıyo dün tam 8 haftalık olduk bu haftada atak dönemi yaşayan var mı
Öyle oluyor bizimki de bazen huzursuzluk uykusuzluk yapıyor. illa atak dönemlerini internetteki çizelgede yazılan haftada yaşamayabilir bebekten bebeğe farklılık gösterir zamanlaması çünkü büyüme hızları da birbirinden farklı
Sanirim bir cok arkadasimiz cevap vermis ama ben de yazayim. Bugun dedi doktorunuz bebek buyuyor, bsgirsaklari gelisiyor. Arada yesil kaka yapabilir, cok normal bir durum gordugunde telas yapma ama takip et, gunde 6-7 kere yesil kaka yapiyorsa konusalim dedi.
Bu ay ben de tasiniyorum. Benim tasinma haberini gecen sene temmuzdan beri bekliyorduk. Esinin is yeri tasiniyor, cok gec saatlere kadar iste oldugu icin evi de isin yakina tasiyoruz. Evi sukur bulduk , ay sonunda hem isi hem evi tasiyoruz bebeyle nasil olacak meraklar icerisindeyim.
İkimize de kokay gelsin,, gercekten zor. Sana ekstradan kolay gelsin tabim, umarim icine sinecek bir ev bulursun. Bu arada sozlemeniz varsa hic de acele etmenize gerek yok. Daha onceden soylemedigi icin hic hakki yok biliyorsundur zaten. Ayip bi de yeni bebek var bilmiyolar mi, onceden soyleyeydi hamileyken yine zor olurdu ama bebekle hee turlu daha zor.
Gecmis olsun canim. İlk defa duydum ben de. Umarim ciddi birsey degildir.
Umarim gecmistir tabi.
Buyume ataklari her bebegin gelisiimine gore farklilik gosterse de ortalama 8. Haftada ikinci buyume atagi var bebislerin. Ellerini kesfediyor, daha fazla dunyaya adapte oluyor. Bu sirada olan bize oluyor. Anneye daha fazla ihtiyaci oluyor. Kucagimizdan inmek istemiyorlar. Buyume ataklarinda yorulsak da sonuclari guzel oluyor. Attigi gulucukleri gorunce hatirlayamacagiz zorluklarini.
Ben doğumdan beri mustela konak önleyici kullanıyorum arkadaşlar hakikaten hiç konak olmadı maşallah :) annem bile şaşırdı hakikaten iş yarıyo diye :) tavsiye ederim umarım olanlarıda yok eder
Cok gecmış olsun canım ıyı haberlerını beklıyoruzKızlarr size bişey soracagım topuk kanında kistik fibrozis çıktı bebegmde sizin yada cevrenizde olan birinin bebegindede çıktımı aceba bu ayın 24 unde ter testine gidecegz olup olmadıgı ortaya çıkacak
İlk ögrendigimde yazmak istemiştim bunu ama belki korkarsınız benim bebegimdede varmı aceba diye düşünürsünüz diye yazmadım artık bebekleriniz büyüdü sorabirim :)
Bende insta'da bi satıcıdan sipariş ettim PTT haftasonu çalışmadığı için yarın elimde olur diye umuyorumcanım biz amerikadan aldık bu ilacı ama elimize ulaşmadı bir türlü..muhtemelende ulaşmıcak..istanbula kadar gelmiş ama ordan dün doktor reçetesi istediler..bizde birkaç doktora sorduk yazdıramadık ya bir sorun olursa diye..öylece kaldı..senin elinde var mı bu ilaç?
iherb den almıştık biz canım..ama gümrükte kaldı malasef doktora yazdıramadığımızdan sonra Türkiyede birinden bulup aldık dün başladık bakalım inşallah faydası olur..bir kutusu bir hafta gidicek..neyse yarasın keşke de:)Bende insta'da bi satıcıdan sipariş ettim PTT haftasonu çalışmadığı için yarın elimde olur diye umuyorum
Çocuk doktorunuza sormuştum ben bu AB damlalarını (d vitamini,Demir vs) o da önermemişti içeriği hakkında bilgileri Yok o yüzden yazdıramamışsındır. Sen kimden aldın? Amazon'dan almayı dene derim
Sen mustelanın köpük sampuanınımı kullanıyosun?Ben de mustela kullaniyorum hic konak yapmadi cok sukur . Annem de bu sampuan kopurmuyor bi kopuklu kopuklu yikayamadim su cocugu diye soyleniyir . 1 kutu biyirdik neredeyse yeni siparis edecegim
Tesekkür ederim Aslıcım.kızlaaaaarrrr yen'i bir uygulama buldum.akademisyen anne uygulamanın adı.süper şeyler var.çocukların zekasını ve motor gelişimlerini geliştiren oyunlar şeklinde isterseniz ilk önce instagramdan göz atın daha sonra indirin uygulamayı.ben indirdim kerem büyüyene kadar kızlarımla oynarım
S SweetNovember30 aynı benim de öleydi 2 gündür. Burnu tıkalıymış. Otribebe, selpak, kulak çubuğu vs temizledik, düzeldi psikolojisi.Merhaba hanımlar yazamıyorum bayadır ama okuyorum elimden geldiğince bütün bebekler iyidir umarım dünden beri kızımda bir huzursuzluk var gündüz hiç uyumuyo memeden ayrılmıyo dün tam 8 haftalık olduk bu haftada atak dönemi yaşayan var mı
Geçici bir durumdur canım dönemsel oluyor çoğunda ama çabucak geçer inşDunden beri meme reddi yasiyoruz. Memeye geldiginde ciglik cigliga krize griyor sakinlestirip hoplatip ziplatip emzirmeye calisiyorum. Bekliyordum ama 3.ayda 3 haftacik erken basladik ama atlaticaz Allahin izniyle.
Yapiyorum canim simdi gogsumden ayirdim uyuyordu terlemeye basladi iyice zillinin seside bayagi gurmus onuda ogrendik :) evet gececek sabir lazim birazcik bir kac gundur surekli parmagi agzinda diye emme sıklığı azaldi saniyordum ama dunden beri belli etti kendini hayir nesine guveniyor edepsiz biberon almaz emzik almaz kasikla siringayla sut icmez delirmis sanirim kafa buluyor benimleGeçici bir durumdur canım dönemsel oluyor çoğunda ama çabucak geçer inş
Ten tene temas yapmayı denesene
Bi de sanırm çevreye duyarlı bebeklerde oluyormuş daha çok
Aynen ya ne yapacak emmeyip :))Yapiyorum canim simdi gogsumden ayirdim uyuyordu terlemeye basladi iyice zillinin seside bayagi gurmus onuda ogrendik :) evet gececek sabir lazim birazcik bir kac gundur surekli parmagi agzinda diye emme sıklığı azaldi saniyordum ama dunden beri belli etti kendini hayir nesine guveniyor edepsiz biberon almaz emzik almaz kasikla siringayla sut icmez delirmis sanirim kafa buluyor benimle
Masallah fil hafizasi var sende hicbirseyi unutmuyorsun ben cok unutkanim :) evet evimiz cok sicak normaldede don atlet mod oldugumuz icin yari tentene temas sayilirdik:) memeyi emdikten sonra yumrugunu emmesi sorun degil bende rlini emiyor diye dert ediyordum bak gordumki daha buyuk dert edilecek seyde varmis tovbe karismicam daha elini emmesine:) 3 ogün olayida iyiymis demekki yetiyormus kuzuya ac olsa durmazlar. Bende ayakta sarki siyleyr soylrye aldirip oylr oturuyorum ama alana kadar kicini yirtiyor tabiri caizse :)Aynen ya ne yapacak emmeyip :))
Sizin sıcacık evde ten tene temas da hiç çekilmez :))
Benim arkadaşımın başına geldi ama bebişi 5 aylıktı ve günde sadece 3 kere emiyordu düşün. Sanki koca adam olmuş da 3 öğün yemek yiyor :) çok fazla acıkırsa emmek zorunda kalıyordu ayakta hoplaya zıplaya yoksa almıyordu kesinlikle
Ama geçiyor sonuçta.
Bizimki de yumruk yalamaya devam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?