2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
İnstagramda akedemsiyen anneyi takip ediyorum artık çok sık giremesem de :)
Çok güzel ilgileniyor oğluyla etkinliklere bayılıyorum sevgi dolu

Merhaba hanımlar yazamıyorum bayadır ama okuyorum elimden geldiğince bütün bebekler iyidir umarım dünden beri kızımda bir huzursuzluk var gündüz hiç uyumuyo memeden ayrılmıyo dün tam 8 haftalık olduk bu haftada atak dönemi yaşayan var mı
Bu arada asli2434 geçmiş olsun cnm bu son olur inşallah

Öyle oluyor bizimki de bazen huzursuzluk uykusuzluk yapıyor. illa atak dönemlerini internetteki çizelgede yazılan haftada yaşamayabilir bebekten bebeğe farklılık gösterir zamanlaması çünkü büyüme hızları da birbirinden farklı

Sanirim bir cok arkadasimiz cevap vermis ama ben de yazayim. Bugun dedi doktorunuz bebek buyuyor, bsgirsaklari gelisiyor. Arada yesil kaka yapabilir, cok normal bir durum gordugunde telas yapma ama takip et, gunde 6-7 kere yesil kaka yapiyorsa konusalim dedi.

Bu ay ben de tasiniyorum. Benim tasinma haberini gecen sene temmuzdan beri bekliyorduk. Esinin is yeri tasiniyor, cok gec saatlere kadar iste oldugu icin evi de isin yakina tasiyoruz. Evi sukur bulduk , ay sonunda hem isi hem evi tasiyoruz bebeyle nasil olacak meraklar icerisindeyim.
İkimize de kokay gelsin,, gercekten zor. Sana ekstradan kolay gelsin tabim, umarim icine sinecek bir ev bulursun. Bu arada sozlemeniz varsa hic de acele etmenize gerek yok. Daha onceden soylemedigi icin hic hakki yok biliyorsundur zaten. Ayip bi de yeni bebek var bilmiyolar mi, onceden soyleyeydi hamileyken yine zor olurdu ama bebekle hee turlu daha zor.

Gecmis olsun canim. İlk defa duydum ben de. Umarim ciddi birsey degildir.
Umarim gecmistir tabi.

Buyume ataklari her bebegin gelisiimine gore farklilik gosterse de ortalama 8. Haftada ikinci buyume atagi var bebislerin. Ellerini kesfediyor, daha fazla dunyaya adapte oluyor. Bu sirada olan bize oluyor. Anneye daha fazla ihtiyaci oluyor. Kucagimizdan inmek istemiyorlar. Buyume ataklarinda yorulsak da sonuclari guzel oluyor. Attigi gulucukleri gorunce hatirlayamacagiz zorluklarini.

Atak dönemini ilk defa duydum buradan öğreneceğim çooooook şey var. Biraz araştırdım okudum netten şimdi yazdiklarinizdan. Huzursuzluk uykusuzluk bunlarla alakalıymış çok değişik:) çok bilgizim çok :)

Çok sağol canım. Size de kolayliklar dilerim, hayırlı ve uğurlu olsun şimdiden yeni düzeniniz. Evet haklarımıza güvenerek sağlam adım atacağız. aralıkta dusunulmus bu durim kışın ortasındayiz diye bize söylememiş şimdi de ajitasyon yaparak işlemi hızlandırmak derdinde. Çeşit çeşit insan var. Mübarek,
evvelden söylesene. Neyse tek derdimiz bunlar olsun. Rabbim can sağlığı versinde ..

Ben doğumdan beri mustela konak önleyici kullanıyorum arkadaşlar hakikaten hiç konak olmadı maşallah :) annem bile şaşırdı hakikaten iş yarıyo diye :) tavsiye ederim umarım olanlarıda yok eder

Ben de mustela kullaniyorum hic konak yapmadi cok sukur . Annem de bu sampuan kopurmuyor bi kopuklu kopuklu yikayamadim su cocugu diye soyleniyir . 1 kutu biyirdik neredeyse yeni siparis edecegim

Cok gecmış olsun canım ıyı haberlerını beklıyoruz

Bende insta'da bi satıcıdan sipariş ettim PTT haftasonu çalışmadığı için yarın elimde olur diye umuyorum
Çocuk doktorunuza sormuştum ben bu AB damlalarını (d vitamini,Demir vs) o da önermemişti içeriği hakkında bilgileri Yok o yüzden yazdıramamışsındır. Sen kimden aldın? Amazon'dan almayı dene derim

iherb den almıştık biz canım..ama gümrükte kaldı malasef doktora yazdıramadığımızdan sonra Türkiyede birinden bulup aldık dün başladık bakalım inşallah faydası olur..bir kutusu bir hafta gidicek..neyse yarasın keşke de:)

Ben de mustela kullaniyorum hic konak yapmadi cok sukur . Annem de bu sampuan kopurmuyor bi kopuklu kopuklu yikayamadim su cocugu diye soyleniyir . 1 kutu biyirdik neredeyse yeni siparis edecegim
Sen mustelanın köpük sampuanınımı kullanıyosun?
O şampuan kopuk formunda zaten Sıvı degıl ki

Tesekkür ederim Aslıcım.

S SweetNovember30 aynı benim de öleydi 2 gündür. Burnu tıkalıymış. Otribebe, selpak, kulak çubuğu vs temizledik, düzeldi psikolojisi.

Dunden beri meme reddi yasiyoruz. Memeye geldiginde ciglik cigliga krize griyor sakinlestirip hoplatip ziplatip emzirmeye calisiyorum. Bekliyordum ama 3.ayda 3 haftacik erken basladik ama atlaticaz Allahin izniyle.

Dunden beri meme reddi yasiyoruz. Memeye geldiginde ciglik cigliga krize griyor sakinlestirip hoplatip ziplatip emzirmeye calisiyorum. Bekliyordum ama 3.ayda 3 haftacik erken basladik ama atlaticaz Allahin izniyle.
Geçici bir durumdur canım dönemsel oluyor çoğunda ama çabucak geçer inş
Ten tene temas yapmayı denesene
Bi de sanırm çevreye duyarlı bebeklerde oluyormuş daha çok

Geçici bir durumdur canım dönemsel oluyor çoğunda ama çabucak geçer inş
Ten tene temas yapmayı denesene
Bi de sanırm çevreye duyarlı bebeklerde oluyormuş daha çok
Yapiyorum canim simdi gogsumden ayirdim uyuyordu terlemeye basladi iyice zillinin seside bayagi gurmus onuda ogrendik :) evet gececek sabir lazim birazcik bir kac gundur surekli parmagi agzinda diye emme sıklığı azaldi saniyordum ama dunden beri belli etti kendini hayir nesine guveniyor edepsiz biberon almaz emzik almaz kasikla siringayla sut icmez delirmis sanirim kafa buluyor benimle

Aynen ya ne yapacak emmeyip :))
Sizin sıcacık evde ten tene temas da hiç çekilmez :))
Benim arkadaşımın başına geldi ama bebişi 5 aylıktı ve günde sadece 3 kere emiyordu düşün. Sanki koca adam olmuş da 3 öğün yemek yiyor :) çok fazla acıkırsa emmek zorunda kalıyordu ayakta hoplaya zıplaya yoksa almıyordu kesinlikle
Ama geçiyor sonuçta.
Bizimki de yumruk yalamaya devam :)

Masallah fil hafizasi var sende hicbirseyi unutmuyorsun ben cok unutkanim :) evet evimiz cok sicak normaldede don atlet mod oldugumuz icin yari tentene temas sayilirdik:) memeyi emdikten sonra yumrugunu emmesi sorun degil bende rlini emiyor diye dert ediyordum bak gordumki daha buyuk dert edilecek seyde varmis tovbe karismicam daha elini emmesine:) 3 ogün olayida iyiymis demekki yetiyormus kuzuya ac olsa durmazlar. Bende ayakta sarki siyleyr soylrye aldirip oylr oturuyorum ama alana kadar kicini yirtiyor tabiri caizse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…