yok canım vermiyorum..bu kadar gazı niye var anlamış deyilim..sürekli yüzünü ekşitiyor..reflü de oluştu galiba..gaz reflüyü de tetikliyor..hepsi birleşince işte bol bol kusuyor..Canım sen mama verıyomuydun?
benim bir emin'e ablam vardı sıkışınca onu çağırıyorsun şimdi oda sürekli bir işe girdi.napcam bilmiyorum.istediğim gibi bir yardımcı kadında bulamıyorum kiBence sen kesinlikle yardımcı almalısın haftada bir bile olsa hem kendine ayıracak zamanın olur
3 çocukla ev çok zordur eminim tek olmasına rağmen iş zor yapılıyor
sen değil bebek kontrolü ele alıyor zaten:) her bebeğin huyu farklıdır sen ona ayak uyduracaksın kimisi çok uyur kimisi az kimisi çok emer kimisi az yani bu durum değişkenlik gösterir.Herkese merhaba, oğlum Deniz'le 7. Haftamizi doldurduk ama hala kontrolü ele alamadım. Mamayı hala vermeli miyim? Şu anda haftada ne kadar kilo almalı? Kaç saat uyumalı, ne kadar dolaşmalı? Böyle bir sürü sorunu çözemiyorum. Burada herkes olaya çok hakim gibi görünüyor. Öyle uzun uzadıya kitap okuyacak zamanım da yok. Bu tür konuları takip için basit çizelgeler, kitaplar, siteler, vb. öneriniz var mı?
Okudum cnm zaten tavsiye edilmiyomuş zorla içirdim çok şükür ziyan olmadıIsındığı için tekrar buzluga atılmaz bence 3 saat dolmadan kalanını gene versen daha iyi gibi sanki
Off basladi mi o dönemler.Dunden beri meme reddi yasiyoruz. Memeye geldiginde ciglik cigliga krize griyor sakinlestirip hoplatip ziplatip emzirmeye calisiyorum. Bekliyordum ama 3.ayda 3 haftacik erken basladik ama atlaticaz Allahin izniyle.
Oglum da cok kusuyor. Zaman zaman da fiskirtiyor. Cocuk cerrahina goturecektim cunku ablasinda vardi reflu. Ama kilo aliminda sıkıntı olmadigi icin erteledim o fikri. Bazen cok emdiklerinde de fiskirtsbiliyorlar.kızlar bebeğim çok fazla kusuyor birkaç haftadır..fışkırır tarzda..çok emdiğinden mi acaba diye düşünüyorum..çünkü emer emmez kusuyor genelde..ama fışkırır tarzda olunca endişelendim..sizlerde de var mı böyle bir durum?
Dik tutmalisin. Uykuya takilma , kusmasi daha kötü.aynen canım bana da gazdan oluyor gibi geldi..emdikten sonra kaldırınca gaz çıkarcam derken kusuyor sanki..zaten sürekli gegirme halinde..naptıysam kurtaramadım şu yavrumu gazdan ya..bel kemeri ve patik almıştım..bugün onları yapayım yine..
öksürük yok canım..emince oluyor genelde..emdikten sonra dik tutmak gerek biraz..ama sadece memede uyuyor dik tutunca da hemen uyanıyor bir daha uyutamıyorum..onun için bir kere dik tutsam bir kere tutamıyorum derken gaz birikiyor midede demek..
Istedigim gibi birini bulamadigimdan kendim yapiyorum isleri ne zamandir. Ben istiyorum ki evimi isimi bilsin, duzenli gelsin halden anlasin.benim bir emin'e ablam vardı sıkışınca onu çağırıyorsun şimdi oda sürekli bir işe girdi.napcam bilmiyorum.istediğim gibi bir yardımcı kadında bulamıyorum ki
Gulumsettin beni. Olaya hakim olmak diye bir sey yok,yaklasim farki var sadece.Herkese merhaba, oğlum Deniz'le 7. Haftamizi doldurduk ama hala kontrolü ele alamadım. Mamayı hala vermeli miyim? Şu anda haftada ne kadar kilo almalı? Kaç saat uyumalı, ne kadar dolaşmalı? Böyle bir sürü sorunu çözemiyorum. Burada herkes olaya çok hakim gibi görünüyor. Öyle uzun uzadıya kitap okuyacak zamanım da yok. Bu tür konuları takip için basit çizelgeler, kitaplar, siteler, vb. öneriniz var mı?
ya benim bu evin işi neden bitmiyor sürekli çamaşır yıkıyorum.yine bugün 2 makine çamaşır yıkadım astım.evi süpürdüm nevresimleri değiştirdim yemek yaptım birdeeeeee dağ gibi ütü yaptım.şuan sırtımın ağrısından duramıyorum.diyorum kadın alsaydım ama kadın bunların hangisini yapacak ki???
Köpük ama katkı az olunca ole bol bol köpürmüyo daha hemen sönüyo köpüğü :) ama daha iyi tabi böylesiSen mustelanın köpük sampuanınımı kullanıyosun?
O şampuan kopuk formunda zaten Sıvı degıl ki
Düzgün bi bayan bulmaya calış canım. Yarısını bile yapsalar kar kardır. Kendine bu kadar yüklendikçe hasta olucaksın allah korusun.ya benim bu evin işi neden bitmiyor sürekli çamaşır yıkıyorum.yine bugün 2 makine çamaşır yıkadım astım.evi süpürdüm nevresimleri değiştirdim yemek yaptım birdeeeeee dağ gibi ütü yaptım.şuan sırtımın ağrısından duramıyorum.diyorum kadın alsaydım ama kadın bunların hangisini yapacak ki???
Sezeryan yerinde agri olmasi cok normsl daha cok yeni ameliyatin,dikkat et zorlama kendini.Kızlar ben şubat annesiyim siz daha tecrübelisiniz diye sorularım var yardımcı olursanız çok sevinirim. Sanırım benim kızım kolik hep ağlıyor gazı var uyumuyor emerken bazen öksürüyor nedeni ne olabilir,
İkincisi ben sezeryan oldum dikiş yerimin üstünde göbek deliğinin alt taraflarında ağrı var içten sanki,20 gün oldu doğum yapalı sizce normalmi? Doktor normal dedi ama ben korkuyırum şimdiden teşekkür ederim Rabbim yavrularımızı bağışlasın
O zaman açık kalsın ya huysuzluk yapıyorlar çünkü uykuyu alamayıncafisher price'ın bir modeli ama çok hafif gelmedi bana titreşimi..kapatınca uyunıyor canım..
Olaya hakim gibi mi görünüyoruz :) valla her gün huy değiştiriyorlar şaşırtıyorlar bizi onlar ne derse o oluyor :)Herkese merhaba, oğlum Deniz'le 7. Haftamizi doldurduk ama hala kontrolü ele alamadım. Mamayı hala vermeli miyim? Şu anda haftada ne kadar kilo almalı? Kaç saat uyumalı, ne kadar dolaşmalı? Böyle bir sürü sorunu çözemiyorum. Burada herkes olaya çok hakim gibi görünüyor. Öyle uzun uzadıya kitap okuyacak zamanım da yok. Bu tür konuları takip için basit çizelgeler, kitaplar, siteler, vb. öneriniz var mı?
Evet internette aratabilirsin büyüme atak haftaları diyeKızlar bir kaç arkadaş hafta hafta büyüme atağından bahsetmiş benim bunun bir tablosu var mı bende bakayım
Canım daha 7. Haftada Kontrolü ele alabılen cok fazla sayıda anne yokturHerkese merhaba, oğlum Deniz'le 7. Haftamizi doldurduk ama hala kontrolü ele alamadım. Mamayı hala vermeli miyim? Şu anda haftada ne kadar kilo almalı? Kaç saat uyumalı, ne kadar dolaşmalı? Böyle bir sürü sorunu çözemiyorum. Burada herkes olaya çok hakim gibi görünüyor. Öyle uzun uzadıya kitap okuyacak zamanım da yok. Bu tür konuları takip için basit çizelgeler, kitaplar, siteler, vb. öneriniz var mı?
Gaz için bitkisel damlalar var kolikse farklı farklı damlalar deniyordu arkadaşlar yazmıştı burdan ama benim pek bilgim Yok kiraz çekirdekli patikler fln var sıcak tutmak gerekiyor karnınıKızlar ben şubat annesiyim siz daha tecrübelisiniz diye sorularım var yardımcı olursanız çok sevinirim. Sanırım benim kızım kolik hep ağlıyor gazı var uyumuyor emerken bazen öksürüyor nedeni ne olabilir,
İkincisi ben sezeryan oldum dikiş yerimin üstünde göbek deliğinin alt taraflarında ağrı var içten sanki,20 gün oldu doğum yapalı sizce normalmi? Doktor normal dedi ama ben korkuyırum şimdiden teşekkür ederim Rabbim yavrularımızı bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?