- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
İnşallah canım:) o söylediğin bölgede hissizlik var benimde onun üstünde var ağrılar göbek deliğinin altında,lohusa halimle felaket senaryoları yazıyorum kötü bişeymi var diye acabaAgrin olmasi cok normal ben 70 gun oldu kasidigimda bile zevk alamiyorum hissetmiyorum hala o bolgeyi :) endise etme erken daha agrinin sebebi rahim toparlaniyor bu iyi birsey ayrica disardan gordugun degil sadece iceridende dikisin var zamanla gececek bu agrilar sen bunu kafana takip stres yapma.
Gereksiz kafa yoruyorsun gececek sonucta bicak degmis hemen 5 10 gunde iyilesmesi soz konusi degil. Bende dogum sonrasi yalnizdim surekli ilk gunden kalktim kendim bebegi aldim yatirdim kaldirdim oyle hemen birsey olmaz dikis yerinde akinti kanama yoksa gerisini onemseme ben bile anca kendime geldim normalİnşallah canım:) o söylediğin bölgede hissizlik var benimde onun üstünde var ağrılar göbek deliğinin altında,lohusa halimle felaket senaryoları yazıyorum kötü bişeymi var diye acaba
oğlum sakin bir bebek yoksa nerdeeee yapıcam bu kadar işi.yavrum annesini üzmüyor.ben emziriyorum beşiğine koyuyorum emziğini de ağzına verdim mi tamam 10 dakika sonra gidiyorum uyumuş.bende koyuluyorum işe.ütü yaparkende keremi koltuğa yatırıyorum bende aynı odada ütü masasını açıyorum beni izliyor.arada ağlamıyor mu illaki ama o kadar da olsun.ama biliyor musun gece kalkıyorum ki ayaklarımın üstüne basamıyorum ayaklarım kemiklerine kadar ağrıyor
Ay inşallah canım. Kanama falan yok çok şükür kontrolde de bişey çıkmadı sanırsam lohusalıktan dolayı daha bir duygusallaşıp kafama takar oldumGereksiz kafa yoruyorsun gececek sonucta bicak degmis hemen 5 10 gunde iyilesmesi soz konusi degil. Bende dogum sonrasi yalnizdim surekli ilk gunden kalktim kendim bebegi aldim yatirdim kaldirdim oyle hemen birsey olmaz dikis yerinde akinti kanama yoksa gerisini onemseme ben bile anca kendime geldim normal
Önleyiciyi nasıl kullanıyorsunuz?Ben doğumdan beri mustela konak önleyici kullanıyorum arkadaşlar hakikaten hiç konak olmadı maşallah :) annem bile şaşırdı hakikaten iş yarıyo diye :) tavsiye ederim umarım olanlarıda yok eder
Benımkı uykuda bıle gözler yarı acık etrafı denetlıyo,bıanda acıyo gozlerı sankı uyayan o degıl gıbı ama gazında cok etkısı oluyo :/Yok kiz nw pispislamasi cocuguma bir dinginlik geldi masallah bu aralar gaz sorunumuz aşılınca koydugum yerde sizip kaliyor ana kucagina atiyorum sallamama firsat vermiyor keza besiktede oyle hatta bugun oyun halisinda ilk faal performansini sergiledi ilgilenmeye basladi 2 dk mutfağa gidip geldim ki ondada uyumus ama iste o kadar cabuk huy degisiyorlarki degisirse denerim zekice bir hareket yapmissin tuttum bunu :)
Babysleep diye bir uygulama var.Olur canim onuda denerim suan ayakta odalari geziyoruz bide cirtlak sesimle sarki soyleyince benimkininde gozleri firliyor yerinden susayim diye ayakta aliyor memeyi :) sonra oturuyorum yere her turlu fikire acigim denemekten zarar gelmez.
Eger kullanmiyorsan babysleep uygulamasini sana da tavsiye ederim.Benımkı uykuda bıle gözler yarı acık etrafı denetlıyo,bıanda acıyo gozlerı sankı uyayan o degıl gıbı ama gazında cok etkısı oluyo :/
Köpük şeklinde şampuan zaten. Islak saca bi iki kez sürüp güzelce masaj yapıyorum. Duruluyorum. Özel bir şey yapmıyorumÖnleyiciyi nasıl kullanıyorsunuz?
Supermiş hemen ındırıyorum. Bende you tube dan tek tek açıyodum bu seslerı,bi kere tam dalarken araya reklam bı gırdı son, ses uyuyacağı varsa o korkuyla o da gıttıEger kullanmiyorsan babysleep uygulamasini sana da tavsiye ederim.
Ben cogu zaman onunla uyutuyorum oglumu. Kendi pis pisini kaydedebiliyorsun ayni zamanda.
Hemen bakiyorum :) benimde sua0n kumsala ihtiyacim var :)Babysleep diye bir uygulama var.
Icinde huysuz bebekler için her nevi sakinlestirici ses mevcut. Süpürge, vantilator,araba sesi vs. Benim cok isime yariyor.
Bazen emerken huysuzlaninca ds yuksek sesle aciyorum ise yaradigi oluyor.
Deniz sesi var, kendim icin de yatarken onu aciyorum bazen. Gozlerimi kapatip kendimi sakin bir kumsalda hayal ediyorum.
Sonra bir ikinma bir osuruk sesi geliyor,gerceklerle yuzlesiyorum
Sansliysam disardan baska mudahale olmadan huzurla o sesle uykuya dalabiliyorum
Tilki uykusu diyoruz ona :) bizde oyleydik gaz gecince rahatladik az daha sabret gazdan sonra uyanmiyor dersinBenımkı uykuda bıle gözler yarı acık etrafı denetlıyo,bıanda acıyo gozlerı sankı uyayan o degıl gıbı ama gazında cok etkısı oluyo :/
Yanlis yapiyorsun canim. Ilk gunden beri sut sagiyorum elektrikli pompa ile. Hangi gogsumden az cikiyorsa o gun o gogsumu aksine daha cok emziriyorum. Pompayla cekemesende cocuk doyuyor doymasa bile diger gogsumu sonra veriyorum. Ve ertesi gun az olan gogsumden daha fazla sut cikiyor hergun buna dikkat ederek emziriyorum. Az olani daha az emzirirsen asil sutun gider. Manuel pompalarin cekimi zor acitiyor ve zsman kaybettiriyor o yuzden tavsiye etmem senin pompanin cekiminde sorun olabilir mi markasi ne?Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var ben sütümü sağmak için ilk zamanlar elektrikli pompa kullanmıştım. Sağ göğsümde bir anda süt azalması olmuştu, sola göre daha uzun zamanda birikiyor haliyle daha az emziriyorum tamamen gidecek diye korkuyorum sorum şu elektrikli pompa da göğüs doluysa verim alınıyor 40cc çıkıyor sonrasını çok güçlü çekmiyor. Hani damla damla geldiği için makine yetersiz kalıyor el pompaları bu konuda işime yarar mı?
El elden akil akildan ustundur iste bilmeyince bende aynısını yapiyordum hemen indiriyorum:)Supermiş hemen ındırıyorum. Bende you tube dan tek tek açıyodum bu seslerı,bi kere tam dalarken araya reklam bı gırdı son, ses uyuyacağı varsa o korkuyla o da gıttı
Cok begenecegine eminim :)Supermiş hemen ındırıyorum. Bende you tube dan tek tek açıyodum bu seslerı,bi kere tam dalarken araya reklam bı gırdı son, ses uyuyacağı varsa o korkuyla o da gıttı
Babysleep diye bir uygulama var.
Icinde huysuz bebekler için her nevi sakinlestirici ses mevcut. Süpürge, vantilator,araba sesi vs. Benim cok isime yariyor.
Bazen emerken huysuzlaninca ds yuksek sesle aciyorum ise yaradigi oluyor.
Deniz sesi var, kendim icin de yatarken onu aciyorum bazen. Gozlerimi kapatip kendimi sakin bir kumsalda hayal ediyorum.
Sonra bir ikinma bir osuruk sesi geliyor,gerceklerle yuzlesiyorum
Sansliysam disardan baska mudahale olmadan huzurla o sesle uykuya dalabiliyorum
Ee o zaman biz anlamadan meme reddi yaşadık geçti gitti bak :)))Aynen bende tahammulu yok ondan hemen agliyor diyordum birkac gundur ama dun gercekle yuzlestim biberonu zaten almadigi ve surekli yaninda oldugum icin cabuk asacagimiz inancindayim bakalim hayirlisi.
Mülk sahibinin yaptığı büyük terbiyesizlik olmuş bence. Oğlu zor durumdaysa şayet sizden aldığı kira bedelini ona transfer edebilir. Kontratınız devam ediyorsa hiç acele etmeyin bence. Ev sahibi yenilemese bile 1 yıl otomatik olarak yenilenmiş gibi devam edebiliyor. Onun oğlu başının çaresine bakabilecek yaşta nitekim. Rahat etsin diye kendinizi telaşa sokmayın.Bu ara sık sık çıkmam gerekecek dışarı. Geçen hafta cumartesi pat diye kapımız çaldı. Başka ildeki ev sahibimizin Almanya' dan oğlu geliyormuşşş :)) on on beş gün içinde çıkabilir mıymisiz. Almanya şaka tabi Bursa' da işe başlamış. E mübarekler kış günü küçücük bebekle ben ne kadar hızlı ev bulabilir ve taşınabilirim. Nazikçe söylüyorlar oğulları zor durumdaymis. Eşim de benim de oğlum var ben de onu düşünmek zorundayım hemen çıkamam dedi. İnsan önceden bi söyler ya hu. Çocuğa oda hazırladık evi boyadık onları geçtim kış günü kim taşınmak ister.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?