2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
İnşallah canım:) o söylediğin bölgede hissizlik var benimde onun üstünde var ağrılar göbek deliğinin altında,lohusa halimle felaket senaryoları yazıyorum kötü bişeymi var diye acaba

İnşallah canım:) o söylediğin bölgede hissizlik var benimde onun üstünde var ağrılar göbek deliğinin altında,lohusa halimle felaket senaryoları yazıyorum kötü bişeymi var diye acaba
Gereksiz kafa yoruyorsun gececek sonucta bicak degmis hemen 5 10 gunde iyilesmesi soz konusi degil. Bende dogum sonrasi yalnizdim surekli ilk gunden kalktim kendim bebegi aldim yatirdim kaldirdim oyle hemen birsey olmaz dikis yerinde akinti kanama yoksa gerisini onemseme ben bile anca kendime geldim normal

Ben altını zor alıyorum yerinde durmuyor bir türlü kendini öne doğru atıyor ben bezi bağlamaya çalıştıkça maşallah senin oğlana, benimki bir tek gece karanlıkta uyuyabiliyor tabii önce emiyor, sonra 1 saat sallanarak iyice uykuya dalması bekleniyor. Önceden hemen uyanıyor diye bıraktığımız yerde kalıyordu, korkudan beşiğine yatıramıyorduk. Neyse ki artık öyle olmuyor. Gün içinde 2 saat uyursa bana bayram, hemen mutfağa koşuyorum yoksa doğru düzgün tencere yemeği yiyemiyoruz

Ay inşallah canım. Kanama falan yok çok şükür kontrolde de bişey çıkmadı sanırsam lohusalıktan dolayı daha bir duygusallaşıp kafama takar oldum

Benımkı uykuda bıle gözler yarı acık etrafı denetlıyo,bıanda acıyo gozlerı sankı uyayan o degıl gıbı ama gazında cok etkısı oluyo :/

Olur canim onuda denerim suan ayakta odalari geziyoruz bide cirtlak sesimle sarki soyleyince benimkininde gozleri firliyor yerinden susayim diye ayakta aliyor memeyi :) sonra oturuyorum yere her turlu fikire acigim denemekten zarar gelmez.
Babysleep diye bir uygulama var.
Icinde huysuz bebekler için her nevi sakinlestirici ses mevcut. Süpürge, vantilator,araba sesi vs. Benim cok isime yariyor.
Bazen emerken huysuzlaninca ds yuksek sesle aciyorum ise yaradigi oluyor.
Deniz sesi var, kendim icin de yatarken onu aciyorum bazen. Gozlerimi kapatip kendimi sakin bir kumsalda hayal ediyorum.
Sonra bir ikinma bir osuruk sesi geliyor,gerceklerle yuzlesiyorum
Sansliysam disardan baska mudahale olmadan huzurla o sesle uykuya dalabiliyorum

Benımkı uykuda bıle gözler yarı acık etrafı denetlıyo,bıanda acıyo gozlerı sankı uyayan o degıl gıbı ama gazında cok etkısı oluyo :/
Eger kullanmiyorsan babysleep uygulamasini sana da tavsiye ederim.
Ben cogu zaman onunla uyutuyorum oglumu. Kendi pis pisini kaydedebiliyorsun ayni zamanda.

Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var ben sütümü sağmak için ilk zamanlar elektrikli pompa kullanmıştım. Sağ göğsümde bir anda süt azalması olmuştu, sola göre daha uzun zamanda birikiyor haliyle daha az emziriyorum tamamen gidecek diye korkuyorum sorum şu elektrikli pompa da göğüs doluysa verim alınıyor 40cc çıkıyor sonrasını çok güçlü çekmiyor. Hani damla damla geldiği için makine yetersiz kalıyor el pompaları bu konuda işime yarar mı?

Son düzenleme:
Eger kullanmiyorsan babysleep uygulamasini sana da tavsiye ederim.
Ben cogu zaman onunla uyutuyorum oglumu. Kendi pis pisini kaydedebiliyorsun ayni zamanda.
Supermiş hemen ındırıyorum. Bende you tube dan tek tek açıyodum bu seslerı,bi kere tam dalarken araya reklam bı gırdı son, ses uyuyacağı varsa o korkuyla o da gıttı

Hemen bakiyorum :) benimde sua0n kumsala ihtiyacim var :)

Tilki uykusu diyoruz ona :) bizde oyleydik gaz gecince rahatladik az daha sabret gazdan sonra uyanmiyor dersin

Yanlis yapiyorsun canim. Ilk gunden beri sut sagiyorum elektrikli pompa ile. Hangi gogsumden az cikiyorsa o gun o gogsumu aksine daha cok emziriyorum. Pompayla cekemesende cocuk doyuyor doymasa bile diger gogsumu sonra veriyorum. Ve ertesi gun az olan gogsumden daha fazla sut cikiyor hergun buna dikkat ederek emziriyorum. Az olani daha az emzirirsen asil sutun gider. Manuel pompalarin cekimi zor acitiyor ve zsman kaybettiriyor o yuzden tavsiye etmem senin pompanin cekiminde sorun olabilir mi markasi ne?

Supermiş hemen ındırıyorum. Bende you tube dan tek tek açıyodum bu seslerı,bi kere tam dalarken araya reklam bı gırdı son, ses uyuyacağı varsa o korkuyla o da gıttı
El elden akil akildan ustundur iste bilmeyince bende aynısını yapiyordum hemen indiriyorum:)

Cok begenecegine eminim :)
Hem sureyi istedigin gibi ayarliyorsun, hem reklam yok hem de ses pat diye bitmiyor azalarak kesiliyor sure doldugunda.
Bana cok kullanisli geldi tamamen sans eseri buldum gazete haberlerinden :))))
Simdi baktim da ayni isimle bir suru uygulama var. Benim kullandigim ilk sirada cikan, ayin uzerinde uyuyan bir bebek var resminde.

Ne güldüm ya , kumsal da hayal etmenin sonucunda yaşananlar öldürdü beni Allah ta seni güldürsun.

[QKokunHuzur, post: 50513228, member: 758681"]Ne güldüm ya , kumsal da hayal etmenin sonucunda yaşananlar öldürdü beni Allah ta seni güldürsun. [/QUOTE]
Amin canim Allah hepimizi güldürsun:)

Mülk sahibinin yaptığı büyük terbiyesizlik olmuş bence. Oğlu zor durumdaysa şayet sizden aldığı kira bedelini ona transfer edebilir. Kontratınız devam ediyorsa hiç acele etmeyin bence. Ev sahibi yenilemese bile 1 yıl otomatik olarak yenilenmiş gibi devam edebiliyor. Onun oğlu başının çaresine bakabilecek yaşta nitekim. Rahat etsin diye kendinizi telaşa sokmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…