2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
benim doktorum boya yok dedi

Kesinlikle boyamam ben. Kestirmem de.

Bencede uzak durmak lazım ne kadar organik diyosalarda bence boyanmamalı illaki kimyasal içeriyor

Allahım sürekli midem bulanıyo. Istifra etmekten kilo verdim Ne zaman geçecek acaba. Oğlumda hiç bulanmazdi

kestirmeme nedenki ben kestircem valla hem hamile hem uzun saç yaz mevsiminde zor oluyor
Batıl bir inanç. Bebeğin ömründen gider derler yaşlılar.
Ben de inanmazdım. Bir önceki gebeliğimde hamileliğimi öğrendikten 3 gün sonra kestirmiştim. Boş gebelik yaşadım. Kürtaj oldum.
Kendimce bağlantı da kurmuş oldum. Saçma gelebilir kimisine.

Boyanin kimyasal oldugu gercek ama bu konuda icerik okumadan karar vermemek niyetindeyim. Icime sinen bir sey olursa ne ala.
Ben sampuanimi, cilt bakim urunlerimi bile etiketine gore seciyorum. Her gun kullandigimiz sampuanlarin icinde o kadar cok kimyasal madde var ki bircok kisinin bundan haberi yok.

Kızlar tatlılardan çikolatadan tatlı kokusundan öyle tiksiniyorumki. Tatlı yada pasta satılan yerlerden alışveriş bile yapamıyorum. Midem öyle kötü oluyorki. Kızımın çikolatalarından bile tiksiniyorum elime bile alamıyorum.

Evet. 6 7 aydır şampuansız yaşıyorum çok da mutluyum. Mümkün olduğunca doğal içerikli ürünler kullanmaya çalışıyorum. Amway 'in ürünlerini kullanıyorum genelde.

Gorunce tiksinmiyorum ama agzima hic tatli surmedim ben de ne zamandir. Kiz geliyor herhalde :)

Bence bu Allah'ın bir lütfu sevinmelisin zaten o saydıklarının bebeğe bir faydası yoka hatta Zararı var üstüne sen kiloda almayacaksın daha ne olsun bir taşla iki kuş. Ben bulantıdan hayata küstüğüm halde yine başladım tatlı yemelere bir ara bende yemiyordum keşke tiksinsem

Evet. 6 7 aydır şampuansız yaşıyorum çok da mutluyum. Mümkün olduğunca doğal içerikli ürünler kullanmaya çalışıyorum. Amway 'in ürünlerini kullanıyorum genelde.
Sampuan yerine alternatif bir sey kullaniyor musun yoksa sadece suyla mi temizliyorsun?
Cok duydum karbonatla vs sac yikandigini ama ben beceremem onu o kadari fazla bana.

Bugün doktora gittim karından usg resmi bu. Kalbinin ritmi gayet iyi boyu posu yerinde hersey yolunda dedi. 8. Hafta bitti.
Kendime 2 tane hamile pantolonu aldım. 3-4 tane de t-shirt aldım. Erkenden giyeceğim rahat rahat. PAntolonların beli rahatsız ediyor artık.

Sampuan yerine alternatif bir sey kullaniyor musun yoksa sadece suyla mi temizliyorsun?
Cok duydum karbonatla vs sac yikandigini ama ben beceremem onu o kadari fazla bana.
Karbonat evet. Son bir tas suya da sirke biraz. KAranfil kaynatırım suyunu sprey saçıma. Krem yerine. kolay taranıyor hem de mis gibi kokuyor.

Hangi şampuanı kullanıyorsunuz ben normalde de bu konulara özen gösteririm zaten organix marka bir şampıan kullanıyordum paraben, sls vs içermeyen ama o da hamilelikte saçımda yağlanma yaptı yeni şampuan araştıracak mecalimde yok sizinkini merak ettim

Onceleri otaci kullaniyordum ama bir sure sonra cok sertlestirdi saclarimi. Sonradan Hask diye bir markaya gectim, paraben , sls vs yok icinde. Ama dediginiz gibi yaglandiriyor sanki. Daha iyisini bulana kadar devam edecegim yine de. Organix markasinin cocuk urunu olan Organicare i de kizim icin kullaniyorum uzun zamandir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…