2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Benım bıldığımde tatlı yıyenlerın kızı oluyor çoğunlukla
Ye tatliyi dogur Hakkiyi, ye eksiyi dogur Ayseyi derler ya :) hurafe tabi bunlar ama ben ilk hamileligimde de hic tatli yiyememistim, kiz oldu :)
Birkac haftaya ogreniriz cinsiyetleri herhalde.

Ye tatliyi dogur Hakkiyi, ye eksiyi dogur Ayseyi derler ya :) hurafe tabi bunlar ama ben ilk hamileligimde de hic tatli yiyememistim, kiz oldu :)
Esra senin kac haftalik oldu? Ne zaman takvim yapicaksin?

Esra senin kac haftalik oldu? Ne zaman takvim yapicaksin?
9 +2 su an. Dusuk riskim oldugu icin takvim yapmamistim, korkuyorum biraz.
Dun aksam yapmayi denedim ama telefondan yapilmiyor sanirim. Ya da ben beceremedim.

Ben hiç hatırlamıyotum ne kızımda ne oğlumda böyle bir tiksinme yaşamamıştım. Çok tuhaf bir şey berbat bır durum. Tatlının ismi bıle geçince midem kslkıyor. Çok tuhaf.

Ben hiç hatırlamıyotum ne kızımda ne oğlumda böyle bir tiksinme yaşamamıştım. Çok tuhaf bir şey berbat bır durum. Tatlının ismi bıle geçince midem kslkıyor. Çok tuhaf.
Ben de kokulara karsi falan daha hassasim
Kizimda bu kadar olmamisti
Yemek hazirliyorum ama bazen oturup yiyemiyorum icim almiyor.
Bir de bu halde ise gitmek cok fena
Tatil icin gun sayiyorum resmen.

Kızlar sizin de akıntınız var mı. Bugün kontrole gittim söylemeyi unuttum. Açıkçası oraya gittiğimde yoktu bu akşam arttı. Biraz sarı renkte.

Su içemiyorum 2 gündür sebebi o mu yoksa başka birşey mi korkmalı miyim

Ben normalde sise sise çikolata bitiririm günde birkaç tane tatli yemesem duramam ama hamilelikte birisi yese kokusundan içim kalkiyor değil yenmesi adini söylediklerinde bile midem alt üst. Hoş su an herşeye öyle ama tatliya ayri bi tiksinme var. Kizimda da aynisi olmuştu.

Kızlar herkese günaydın aramıza yeni katılanlar olmuş hoşgelmişler dün iş yoğunluğundan bakamadım sayfalar o kadar hızlı ilerlemiş ki 1 saatte anca okudum allah hepimize kolaylık versin daha çok uzun zaman burda dertlerimizi sevinçlerimizi paylaşıcaz

Geçmiş olsun canım sıvı kaybı bu haftalarda oluyormuydu neden öyle düşündün ki .kendine dikkat et canım
sıvı kaybını kusma ve özellikle ishal yaptı bende canım ishal öyle 1-2 gün değildi 2-3 haftadır vardı hergün olmasada tam geçmiyordu. ishal bizim dönemde ve gelecek dönemlerde tehlikeli olabilir bebişde su kaybediyor çünki doktorda iyi gelmişsin dedi.
sen nasılsın?

o ağrılar bendede oluyor canım ara ara hala bende endişeleniyorum sonra bebiş büyüyodur deyip kendimi teselli ediyorum. bugün serumun etkisindenmidir nedir aralıksız uyudum 6 ya kadar çok mutlu oldum :)

akasya11 teşekkür ederim canım çok iyi geldi hakkaten bu sabahda kusmadım normalde uyanır uyanmaz miğdenin yeşil suyunu çıkarırdım hep. şimdiki hamileliğin nasıl geçiyor peki? annem ilk 3 ay çekmiş umarım bendede daha fazla sürmez artık. karnım daha hiç çıkmadı bu kusmalar ve ishal yüzünden sende de öylemiydi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…