2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben kızımda da unibaby kullandım şimdi oğlumda da aynı şekilde... Kızım alerijik bi yapıya sahip olduğu halde hiç pişik yaşamadık.
Kızım sadece 1 kere pişik oldu onda domates yedirmiştim ondan kaynaklanmıştı.

Evet aynen biz de öyleyiz ama tek fark ben gece lambasını hep açık tutuyorum bide onun yakınında oluyor yüzü aydınlık hep yani
bugün uzakta deneyeyim bakalım yada kapatırım bakalım fark edecek mi
Ben 40 gun odada bu fise takilan avuc kadar gece lambalari varya onu kullandim tam besiginin basinda takiliydi sonrasinda yatak odasinin onundeki antrenin bize yakin olan isigini acip kapiyi aralik biraktim simdide holdeki tam ortadaki lambayi yakiyorum iyice los yaptim odayi ne kadar karanlik o kadar iyi :)

Sende promosyonluyu bulmussun ama daha ucuza ben 4 e aliyorum 75 lisini bak kiskandim simdi :)

Kızlar ben de pamuk kullanıyorum ebebekten almıştım indirimdeyken ben de tupperware kutusuna 1 paketin hepsini ıslatıp sıkıp koyuyorum kurumuyo 10-15 gün yetiyo bu ipeğin pamuğu her markette var mı ben de ondan alayım

Ben markete bakmadim hic,cikamiyorum zaten bir yere her seyi internetten aliyorum.
Kargoculae kimlik numarami ezberleyecek yakinda :))

kızlar ben yine hastaneye gittim geldim.ama bı sefer kerem için değil küçük kızım dün gece kulağım ağrıyordye ağladı sabah 5 te uyudu.doktora götürdüm grip olmuş kulağına vurmuş yine antibiyotik aldık geldik. nur_84 canım keremle yalnız gittik küçük ablamız yanımızdaydı ama ben yalnız gittim sayıyorum zaten oda küçük.kerem hiç sıkıntı çıkarmadı yol boyu uyudu.sende çıkabilirsin artık

nur_84 canım sen bıgün sütlü incirli bir tarif vermiştinya o süt artırmak için mi?bugün benim süt günüm yoğurdumu mayaladım kalan sütle de senin tarifi yapayım diyorum

nur_84 canım sen bıgün sütlü incirli bir tarif vermiştinya o süt artırmak için mi?bugün benim süt günüm yoğurdumu mayaladım kalan sütle de senin tarifi yapayım diyorum
Evet canım sütü artırmak için. Geçenlerde bi yerde de söyledler hemen yaptım bende...
Kızına geçmiş olsun canım aman kereme dikkat et.
Bizde bugün çıkıp biraz gezdik oğlumla bine falan gittik geldik. Otopark karanlık oraya girince mızırdandı biraz.

yaptım bile hadi hayırlısı ediyorum valla kereme yaklaştırmıyorum.iyi yapmışsınız bugün hava yine fena değildi.

Cok gecmis olsun canim gecen hafta kizim da ayni seyi yasadi ve antibiyotik kullandik
Ama cok sukur hemen toparladi.
Kucukken bir kez kulak enfeksiyonu gecirdi tam 1 ay agladi kulagim diye. Hastaneye yatacakken duzeldi.
Insallah cabuk gecer sizin de.

yapma ya o kadar sürer mi? duman oldum desene 2 haftadır doğru düzgün uyumuyorum ben mahvoldum bende şimdi keremi yıkadım.konağı var zeytinyağı sürdüm 15 dakika beklettim sonra mustelanın şampuanını almıştım onunla gizelce ovalayarak yıkadım ama geçmedi.banyodan sonra baktım yumuşamış elimle biraz temizliyim dedim bu sefer saçları dökülüp elime gelmeye başladı.bende öylece bırakıp yatırdım.ne yapacağımı şaşırdım.esra canım bide kızına hangi antibiyotiği verdi doktor benim kıza zinnat 125 mg verdi

Hemen deniyorum. Zaten ne duysam midemde :)

Konak bizde de var her banyodan önce zeytinyağı sürüyorum ama geçmiyor. İlaç alacaz galiba...
Valla kulak zor canım ya bizimde olmuştu şükür 1 iğne ile atlatmıştık. Sizinde çabucak geçer inş

Konak bizde de var her banyodan önce zeytinyağı sürüyorum ama geçmiyor. İlaç alacaz galiba...
Valla kulak zor canım ya bizimde olmuştu şükür 1 iğne ile atlatmıştık. Sizinde çabucak geçer inş
ay korkutmayın kızlar beni ilk defa başımıza geliyor kulak sıkıntısı.antibiyotik taçedavş etmez mi?gerçi zor olduğu dün geceden belliydi zaten çocuk ağrısından uyuyamadı bağıra bağıra ağladı yavrum

Ben de çocuğun kafasının üstünde lambayı açık bırakıyorum tüm gece net göreyim diye ama artık yapmıcam ya bi de öyle deneyelim bakalım

Bende de s
Canım kucukken uzun surdugunde doz hatasi yapilmis bizim ondan iyilesemedi.
Gecen hafta hemen duzeldi. Bizimkinin alerjisi var her hastaliga Macrol kullanıyoruz 250 lik.

Merhaba çokta dır sizi takip ediyorum ama yazmak kısmet olmamıştı bende ocak annesiyim üçüncü çocuğum benimde sizleri yakından tanıroldum okuya okuya
Konak için yazmadan edemedim benim oğlanda çok fazla oldu Konak tüm kafasını sardı doktor ilaç verdi ama kıllanmadım aile hekimi kullanma dedi zeytinyağını çocuğun başına sürdükten 14-20 dak sonra sık erkek tarağıyla tarayın sonra banyo yaptırın bi iki yıkamada Allah'ın izniyle temizleniyor

Ben de çocuğun kafasının üstünde lambayı açık bırakıyorum tüm gece net göreyim diye ama artık yapmıcam ya bi de öyle deneyelim bakalım
Benim gece lambasi cok az isik veriyor o yüzden emzirirken falan telefonun flasini aciyorum. Tavsan gibi aciyor gozlerini isigi fark ederse:)
Sen de daha karanlik ortam denemelisin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…