Ben 40 gun odada bu fise takilan avuc kadar gece lambalari varya onu kullandim tam besiginin basinda takiliydi sonrasinda yatak odasinin onundeki antrenin bize yakin olan isigini acip kapiyi aralik biraktim simdide holdeki tam ortadaki lambayi yakiyorum iyice los yaptim odayi ne kadar karanlik o kadar iyi :)Evet aynen biz de öyleyiz ama tek fark ben gece lambasını hep açık tutuyorum bide onun yakınında oluyor yüzü aydınlık hep yani
bugün uzakta deneyeyim bakalım yada kapatırım bakalım fark edecek mi
Sende promosyonluyu bulmussun ama daha ucuza ben 4 e aliyorum 75 lisini bak kiskandim simdi :)Canım ben de e-bebekten indirmeyken aldım 6lı paket 25 TL'ydi
Şimdi de İpek marka kullanıyoruz burda marketten onu buldum 75lisi 3.60 tl çok uyguna geldi
Ben çok memnunum pamuk kullanmaktan
Ama yaza doğru unibaby e geçebilirim tatil geliyor alışsın popoları :))
Ben markete bakmadim hic,cikamiyorum zaten bir yere her seyi internetten aliyorum.Kızlar ben de pamuk kullanıyorum ebebekten almıştım indirimdeyken ben de tupperware kutusuna 1 paketin hepsini ıslatıp sıkıp koyuyorum kurumuyo 10-15 gün yetiyo bu ipeğin pamuğu her markette var mı ben de ondan alayım
Evet canım sütü artırmak için. Geçenlerde bi yerde de söyledler hemen yaptım bende...nur_84 canım sen bıgün sütlü incirli bir tarif vermiştinya o süt artırmak için mi?bugün benim süt günüm yoğurdumu mayaladım kalan sütle de senin tarifi yapayım diyorum
yaptım bile hadi hayırlısıEvet canım sütü artırmak için. Geçenlerde bi yerde de söyledler hemen yaptım bende...
Kızına geçmiş olsun canım aman kereme dikkat et.
Bizde bugün çıkıp biraz gezdik oğlumla bine falan gittik geldik. Otopark karanlık oraya girince mızırdandı biraz.
Cok gecmis olsun canim gecen hafta kizim da ayni seyi yasadi ve antibiyotik kullandikkızlar ben yine hastaneye gittim geldim.ama bı sefer kerem için değil küçük kızım dün gece kulağım ağrıyordye ağladı sabah 5 te uyudu.doktora götürdüm grip olmuş kulağına vurmuş yine antibiyotik aldık geldik.nur_84 canım keremle yalnız gittik küçük ablamız yanımızdaydı ama ben yalnız gittim sayıyorum zaten oda küçük.kerem hiç sıkıntı çıkarmadı yol boyu uyudu.sende çıkabilirsin artık
yapma ya o kadar sürer mi? duman oldum deseneCok gecmis olsun canim gecen hafta kizim da ayni seyi yasadi ve antibiyotik kullandik
Ama cok sukur hemen toparladi.
Kucukken bir kez kulak enfeksiyonu gecirdi tam 1 ay agladi kulagim diye. Hastaneye yatacakken duzeldi.
Insallah cabuk gecer sizin de.
Hemen deniyorum. Zaten ne duysam midemde :)Arkadaşlar, arkadaşımım tavsiyesi üzerine, her gün bir çay kaşığı (gittikçe artırıcam 1 tatlı kaşığı olmalıymış) ÇÖREKOTU yiyorum
Çiğneyip yutuyorum. sütüm bayağı arttı! Zararı yok, tavsiyem, bi deneyin.
Konak bizde de var her banyodan önce zeytinyağı sürüyorum ama geçmiyor. İlaç alacaz galiba...yapma ya o kadar sürer mi? duman oldum desene2 haftadır doğru düzgün uyumuyorum ben mahvoldum bende şimdi keremi yıkadım.konağı var zeytinyağı sürdüm 15 dakika beklettim sonra mustelanın şampuanını almıştım onunla gizelce ovalayarak yıkadım ama geçmedi.banyodan sonra baktım yumuşamış elimle biraz temizliyim dedim bu sefer saçları dökülüp elime gelmeye başladı.bende öylece bırakıp yatırdım.ne yapacağımı şaşırdım.esra canım bide kızına hangi antibiyotiği verdi doktor benim kıza zinnat 125 mg verdi
ay korkutmayın kızlar beni ilk defa başımıza geliyor kulak sıkıntısı.antibiyotik taçedavş etmez mi?gerçi zor olduğu dün geceden belliydi zaten çocuk ağrısından uyuyamadı bağıra bağıra ağladı yavrumKonak bizde de var her banyodan önce zeytinyağı sürüyorum ama geçmiyor. İlaç alacaz galiba...
Valla kulak zor canım ya bizimde olmuştu şükür 1 iğne ile atlatmıştık. Sizinde çabucak geçer inş
Ben de çocuğun kafasının üstünde lambayı açık bırakıyorum tüm gece net göreyim diye ama artık yapmıcam ya bi de öyle deneyelim bakalımBen 40 gun odada bu fise takilan avuc kadar gece lambalari varya onu kullandim tam besiginin basinda takiliydi sonrasinda yatak odasinin onundeki antrenin bize yakin olan isigini acip kapiyi aralik biraktim simdide holdeki tam ortadaki lambayi yakiyorum iyice los yaptim odayi ne kadar karanlik o kadar iyi :)
Bende de sArkadaşlar, arkadaşımım tavsiyesi üzerine, her gün bir çay kaşığı (gittikçe artırıcam 1 tatlı kaşığı olmalıymış) ÇÖREKOTU yiyorum
Çiğneyip yutuyorum. sütüm bayağı arttı! Zararı yok, tavsiyem, bi deneyin.
Canım kucukken uzun surdugunde doz hatasi yapilmis bizim ondan iyilesemedi.yapma ya o kadar sürer mi? duman oldum desene2 haftadır doğru düzgün uyumuyorum ben mahvoldum bende şimdi keremi yıkadım.konağı var zeytinyağı sürdüm 15 dakika beklettim sonra mustelanın şampuanını almıştım onunla gizelce ovalayarak yıkadım ama geçmedi.banyodan sonra baktım yumuşamış elimle biraz temizliyim dedim bu sefer saçları dökülüp elime gelmeye başladı.bende öylece bırakıp yatırdım.ne yapacağımı şaşırdım.esra canım bide kızına hangi antibiyotiği verdi doktor benim kıza zinnat 125 mg verdi
Merhaba çokta dır sizi takip ediyorum ama yazmak kısmet olmamıştı bende ocak annesiyim üçüncü çocuğum benimde sizleri yakından tanıroldum okuya okuyaKonak bizde de var her banyodan önce zeytinyağı sürüyorum ama geçmiyor. İlaç alacaz galiba...
Valla kulak zor canım ya bizimde olmuştu şükür 1 iğne ile atlatmıştık. Sizinde çabucak geçer inş
Benim gece lambasi cok az isik veriyor o yüzden emzirirken falan telefonun flasini aciyorum. Tavsan gibi aciyor gozlerini isigi fark ederse:)Ben de çocuğun kafasının üstünde lambayı açık bırakıyorum tüm gece net göreyim diye ama artık yapmıcam ya bi de öyle deneyelim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?