2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
mustela konak önleyici şampuan kullanan kızlar şampuan sulu köpük formunda mı yoksa bende ki şampuanda mı bi gariplik var

Aynen ipek marka bizim burdaki yakın bir markette var. 4tl civarıydı. Hemen alıp denedim aynı işi görüyor. Beğendim

Benim gece lambasi cok az isik veriyor o yüzden emzirirken falan telefonun flasini aciyorum. Tavsan gibi aciyor gozlerini isigi fark ederse:)
Sen de daha karanlik ortam denemelisin bence
Denicem canım bi kaç gün geçsin fark olursa yazarım burdan :))

Benim oğlumda da konak olmuştu kızlar
Zeytinyağını sürüp 20 dakika kadar beklettik
Sonra banyo yaptırıp banyodan sonra çok güzel yumuşuyor bi güzel tarayın ince uçlu tarakla Konak tarağı da olur yoksa erkeklerin kullandığı minik taraklar da iş görür
Bizimki geçti bu şekilde 2 kez yaptık bitti darısı size

Dediğin gibi yapıyorum ama tarak mı sık değil acaba... yarın ince bi tarak alayım.

Bende önce toplu ıslatıyordum. Islak mendil gibi kullanıyordum. Çok kullanılıyo üşendim :) şimdi kaynayıp soğumus suyu cam sisede pamukların yanında tutuyorum. Altını açmadan önce kullancağım kadarını ıslatıyorum pratik oluyor. Kurulama yapmıyorum

Ben ishalden ve pisikten sonra her agladiginda ilk once altina baktigim icin gece de olsa sadece cis de olsa altini aliyorum zaten gece agladiginda aciktigi icin kalkiyor gozleri kapali emiyor hic iletisim kurmuyirum bebe ile altini da degistiriyirum sadece islak mendille silmiyorum islak ve soguk degince uyanir . Bebeklerin alti islak durmasi cok iyi degilmis . Erkek cocuklarda yumurtaliklari icin sicak ortam iyi degil ilerde kisirlik kizlarda da kist vs gibi problemlere yol aciyormus . O yuzden altlarinin islak ve sicak durmasi uygun degil .en gec 1 . 1.5 yasinda wc alistirmak gerekliymis Ben de demin ocak anneleri grubunda bir paylasim gordum . Tuvalet iletisimi diye grup varmis feyste 0-18ay bebeklerde wc iletisimi uyelik talebi gonderdim bakalim merak ettim . 8-9 aylik bezden kirtulanlar varmia

Eğer sut sağıp saklıyosan gece ılk kalktığında emzırmenın sonunda bıberonla sagdıgınıda versen daha cok doyup uzun uyur belkı

Valla gözüm kalmadı
Artık bızde düzene gırmeye başladık çünkü
Esracım şu beyzbol topu stılı emzırmeyı dene işe yarıyo

Sabirsiz61 sizin kabızlık problemi olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Kaçıncı gün müdahalede bulundunuz? Fitil kullanmıştıniz değil mi? Bizim bugün 5. Gündü. Doktorumuz bir iki gün daha yapmazsa yarım fitil verin dedi. Siz kaçıncı gün yapmıştınız

Eğer sut sağıp saklıyosan gece ılk kalktığında emzırmenın sonunda bıberonla sagdıgınıda versen daha cok doyup uzun uyur belkı
Aslında çok mantıklı ama benimki ağzını kitlerse açmıyor Doğdu doğalı öyle. Eğer karnı doyduysa biberonu almaz yani.
Ben de senin gibi 'tam doymuyor o yüzden mi sık uyanıyor' diye düşündüm aslında. geceleri kısa emiyor ama hızlı çekiyor doymasa da kıyamet koparır normalde uyumaz.

Ben ufak bir termos koydum alt değişme masasının üzerine. Onunla pamuklai ıslatıp kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…