Günaydın kızlar
Benim Bebek geceleri her 2 saatte bir kalkıp emip yatıyor
Ama gece uykusuna zaten çok geç yatıyor bi de 2 saate bir uyanıyor olması beni yoruyor artık bunun alışkanlık haline gelip aylarca böyle kalmasından korkuyorum yani. bazen 1 buçuk saat oluyor hatta ben bu kadar sürede acıktığını düşünemiyorum :)
acıkmış olamaz bence ya gündüz de sık emiyor çünkü gene 1buçuk saat fln oluyor arası. napabilrim bu durum için ?
Emzik verip atlatalım o anki uyanmayı diyorm . ama yok sanki bi yerini kesmişim gibi ağlıyor
Nerdeyse 3 aylık olacak artık gece uykularını daha uzun uyusa hem kendi için hem benim için faydalı olacak
Günaydın kızlar
Benim Bebek geceleri her 2 saatte bir kalkıp emip yatıyor
Ama gece uykusuna zaten çok geç yatıyor bi de 2 saate bir uyanıyor olması beni yoruyor artık bunun alışkanlık haline gelip aylarca böyle kalmasından korkuyorum yani. bazen 1 buçuk saat oluyor hatta ben bu kadar sürede acıktığını düşünemiyorum :)
acıkmış olamaz bence ya gündüz de sık emiyor çünkü gene 1buçuk saat fln oluyor arası. napabilrim bu durum için ?
Emzik verip atlatalım o anki uyanmayı diyorm . ama yok sanki bi yerini kesmişim gibi ağlıyor
Nerdeyse 3 aylık olacak artık gece uykularını daha uzun uyusa hem kendi için hem benim için faydalı olacak
Nasil çözülür bilemiyorum hic.
Ben de az uyaniyor diyordum, dun gece acisini cikartti sipa.
Surekli de emzirdim ama sanki sol gogsum sismis gibi anlamadim agri da var biraz.
Simdi Emzirirken dikkat ettim sut akisi da yavas gibi. Oysa elime baya sert geliyor gogsum. Tikandi mi acaba
Pes edip bu asamada biberon vermemeni oneririm cok zekiler bir kere esnersen başa sararsiniz. Sarılık donemini atlattik artik dibine kadar inatlasma ama 5-6 saat ac kalmasıyla birsey olmaz.
Akşam en sonunda ayağıma aldım sütümü sağıp baktım 5 dakikada 80 cc süt sağdım. Benimkide 5 dakika emip ağlıyor. Doyduğunu düşünüyorum bu yüzden...
bugün sabahtan beri mrmede hafif hafif uyumaya başladı. İnş. düzeliriz tam olarak
Sabahta 6 da emzirdim. Saat 7 de çok sancılandı ilk defa üstüm ıslandı sütten hen sağdım 210 cc çıktı şoktayım ben birde tek göğüsten emziriyorum. İnş. Böyle devam eder sütüm
Nasil çözülür bilemiyorum hic.
Ben de az uyaniyor diyordum, dun gece acisini cikartti sipa.
Surekli de emzirdim ama sanki sol gogsum sismis gibi anlamadim agri da var biraz.
Simdi Emzirirken dikkat ettim sut akisi da yavas gibi. Oysa elime baya sert geliyor gogsum. Tikandi mi acaba
Yapacağım da sipa firsat vermiyor.
Emzirmeye calisiyorum surekli,sadece kebdi isteyince emiyor zaten benim tekliflerimi sallamiyor hic.
Bu arada sutune masallah nazar degmesin.
Ne yedin ictin de oldu oyle :) hos ben fazlasindan da korkuyorum boyle hasta edecek tikanacak diye yetecek kadar olsa kafi :)
Yapacağım da sipa firsat vermiyor.
Emzirmeye calisiyorum surekli,sadece kebdi isteyince emiyor zaten benim tekliflerimi sallamiyor hic.
Bu arada sutune masallah nazar degmesin.
Ne yedin ictin de oldu oyle :) hos ben fazlasindan da korkuyorum boyle hasta edecek tikanacak diye yetecek kadar olsa kafi :)
Dün kendime süt ve incirle uyutma deriz biz onu yaptım yedim. Birde bu bulguru sütle ıslatıp üzerine üzüm atıp yedim. Başkada bir şey yemedim. 4 litre kadarda su içtim. Birde ilk defa 4 saat uyudum eşim halime dayanamadı. Ben ilgileneyim sen uyu dedi.
Günaydın herkese. Bugün benim Kızımda sanki biraz rahatsız gibi kış bitse hasta olmadan dedim dedim inşallah olmamıştır şom ağızlı ben. Biraz burnu tıkalı bir ikide öksürdü
Yok hayır gece lambası açık oluyor hep ondan olabilir mi ?
Ama gündüz gece ayrımı var. çünkü gündüz öyle emip uyumuyor bi süre oynuyor çoğunlukla uyanık kalıyor ama gece uykusunda uyanık kalmıyor.
Dün kendime süt ve incirle uyutma deriz biz onu yaptım yedim. Birde bu bulguru sütle ıslatıp üzerine üzüm atıp yedim. Başkada bir şey yemedim. 4 litre kadarda su içtim. Birde ilk defa 4 saat uyudum eşim halime dayanamadı. Ben ilgileneyim sen uyu dedi.
Masallah biraz daha sagmasan gobek deliginden sut cikacakmis herhalde:))))
Bak sana demistim vucut kendini ona göre ayarlar tek gogusten de yeter diye. Masallah programlamayi yapmis senin göğüsler:)
Incirli Uyutma nasil anlatir misin?
Akşam en sonunda ayağıma aldım sütümü sağıp baktım 5 dakikada 80 cc süt sağdım. Benimkide 5 dakika emip ağlıyor. Doyduğunu düşünüyorum bu yüzden...
bugün sabahtan beri mrmede hafif hafif uyumaya başladı. İnş. düzeliriz tam olarak
Sabahta 6 da emzirdim. Saat 7 de çok sancılandı ilk defa üstüm ıslandı sütten hen sağdım 210 cc çıktı şoktayım ben birde tek göğüsten emziriyorum. İnş. Böyle devam eder sütüm
Ama gündüz gece ayrımı var. çünkü gündüz öyle emip uyumuyor bi süre oynuyor çoğunlukla uyanık kalıyor ama gece uykusunda uyanık kalmıyor.
Masallah biraz daha sagmasan gobek deliginden sut cikacakmis herhalde:))))
Bak sana demistim vucut kendini ona göre ayarlar tek gogusten de yeter diye. Masallah programlamayi yapmis senin göğüsler:)
Incirli Uyutma nasil anlatir misin?
Canım 1 litre sütü tencereye koy 10-12 tane inciri küçük küçük doğra süt ılıyınca istersen şeker koy ben şeker eklemiyorum süt ılıyınca incirleri içine at içinde güzelce ez süt böyle parmağını hafif yakacak kıvama gelince kaselere boşalt. Kadelerin üstüne havlu ört 2 saat oda ısısında beklet. Sonrada dolaba koy.
Annemler koyun sütüyle yapardı ama inek sütüylede güzel oluyor.
bilemedim ben oyle alistirdim 5 saat falan uyuyor gece uyandığında hic isik acmiyorum gece lambamiz var onuda yakmiyorum besiginden alip emzirip gazini çıkartip hemen yatiriyorum kaka yapmadiysa altını degistirmiyorum. bide rutine bindirdik gece belli saatte yatak odasina gidiyorum gece lambasi esliginde alt degistirme vs yapıyoruz sonra biraz gece lambasiyla emzirip sonra onuda kapatiyorum. oda dalmış oluyor yatagina aliyorum.