2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
tamamen karanlikta yatiriyorsunuz dimi?

Bende onlari kullaniyorum ozledim valla onlarin rahatligini sıkılığını:))
Kimisi sutyen sevmez,ben aksine boyle simsiki
Nasil çözülür bilemiyorum hic.
Ben de az uyaniyor diyordum, dun gece acisini cikartti sipa.
Surekli de emzirdim ama sanki sol gogsum sismis gibi anlamadim agri da var biraz.
Simdi Emzirirken dikkat ettim sut akisi da yavas gibi. Oysa elime baya sert geliyor gogsum. Tikandi mi acaba

Pes edip bu asamada biberon vermemeni oneririm cok zekiler bir kere esnersen başa sararsiniz. Sarılık donemini atlattik artik dibine kadar inatlasma ama 5-6 saat ac kalmasıyla birsey olmaz.
Akşam en sonunda ayağıma aldım sütümü sağıp baktım 5 dakikada 80 cc süt sağdım. Benimkide 5 dakika emip ağlıyor. Doyduğunu düşünüyorum bu yüzden...
bugün sabahtan beri mrmede hafif hafif uyumaya başladı. İnş. düzeliriz tam olarak
Sabahta 6 da emzirdim. Saat 7 de çok sancılandı ilk defa üstüm ıslandı sütten hen sağdım 210 cc çıktı şoktayım ben birde tek göğüsten emziriyorum. İnş. Böyle devam eder sütüm

Hemen sıcak kompres yapıp sağ canım. Brn geç kaldım sol göğsüm tıkanınca süt kesildi gelmiyor artık

Ayy bende sıkı sütyen sevenlerdenim. Şimdi birde göğsümün biri küçük biri büyük feci durumdayım

Hemen sıcak kompres yapıp sağ canım. Brn geç kaldım sol göğsüm tıkanınca süt kesildi gelmiyor artık
Yapacağım da sipa firsat vermiyor.
Emzirmeye calisiyorum surekli,sadece kebdi isteyince emiyor zaten benim tekliflerimi sallamiyor hic.
Bu arada sutune masallah nazar degmesin.
Ne yedin ictin de oldu oyle :) hos ben fazlasindan da korkuyorum boyle hasta edecek tikanacak diye yetecek kadar olsa kafi :)

Dün kendime süt ve incirle uyutma deriz biz onu yaptım yedim. Birde bu bulguru sütle ıslatıp üzerine üzüm atıp yedim. Başkada bir şey yemedim. 4 litre kadarda su içtim. Birde ilk defa 4 saat uyudum eşim halime dayanamadı. Ben ilgileneyim sen uyu dedi.

Günaydın herkese. Bugün benim Kızımda sanki biraz rahatsız gibi kış bitse hasta olmadan dedim dedim inşallah olmamıştır şom ağızlı ben. Biraz burnu tıkalı bir ikide öksürdü

Masallah biraz daha sagmasan gobek deliginden sut cikacakmis herhalde:))))
Bak sana demistim vucut kendini ona göre ayarlar tek gogusten de yeter diye. Masallah programlamayi yapmis senin göğüsler:)
Incirli Uyutma nasil anlatir misin?

Çok iyi maşallah bi de pompanın çekemediğini bebeğinin çektiğini düşünürsek daha da fazla sütün var demekki
Diğerini de sağdın mı?

Çok geçmiş olsun canım

Masallah biraz daha sagmasan gobek deliginden sut cikacakmis herhalde:))))
Bak sana demistim vucut kendini ona göre ayarlar tek gogusten de yeter diye. Masallah programlamayi yapmis senin göğüsler:)
Incirli Uyutma nasil anlatir misin?
Canım 1 litre sütü tencereye koy 10-12 tane inciri küçük küçük doğra süt ılıyınca istersen şeker koy ben şeker eklemiyorum süt ılıyınca incirleri içine at içinde güzelce ez süt böyle parmağını hafif yakacak kıvama gelince kaselere boşalt. Kadelerin üstüne havlu ört 2 saat oda ısısında beklet. Sonrada dolaba koy.
Annemler koyun sütüyle yapardı ama inek sütüylede güzel oluyor.

Çok iyi maşallah bi de pompanın çekemediğini bebeğinin çektiğini düşünürsek daha da fazla sütün var demekki
Diğerini de sağdın mı?
Diğerini 3 saatte bir sağıyorum canımda. Süt olmuyor artık kan geliyor ama ben inatla sağmaya devam ediyorum.

bilemedim ben oyle alistirdim 5 saat falan uyuyor gece uyandığında hic isik acmiyorum gece lambamiz var onuda yakmiyorum besiginden alip emzirip gazini çıkartip hemen yatiriyorum kaka yapmadiysa altını degistirmiyorum. bide rutine bindirdik gece belli saatte yatak odasina gidiyorum gece lambasi esliginde alt degistirme vs yapıyoruz sonra biraz gece lambasiyla emzirip sonra onuda kapatiyorum. oda dalmış oluyor yatagina aliyorum.

ay maşallah de nazar değmesin kııızzz.Allah daha çok artırsın inş

Masallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…