2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kizlar bebeklerinin altını su ve pamukla temizleyen cogunlukta sanirim.
Ben pamuk olarak baby&me aldim once,6 li paket 36 lira mi neydi. Hic ekonomik degil.
Sonra hepsiburada dan ipek marka bebek pamugu aldim. Yine ayni sekilde kare kare kesilmis. 12'li paket 40 liraya. Cok daha ekonomik digerine gore.
Almak isteyen olursa diye yazayim dedim.
Malum butcenin ciddi bir kismini cise kakaya harciyoruz :)

Ben en bastan beri ipek kullaniyorum yerel marketten aliyorum 4tl paketi ama promosyonlu paketleri geldi gecen ay 4tl ye 60+15 adet var icinde 25 paket aldim :)) i markete her ugradigimda 1 tanede olsa aliyorum bezden cikana kadar kullanacagiz. Promosyonlu urunude var hala benden baska alan yok sanirim :)))

Kızlar su ve pamuk ile nasıl pratik bir şekilde yapıyorsunuz temizliği ?
Ben ilk 3 hafta kullandım ama her seferinde su ile ıslat ,sil ,kurula... zorlandığım için uni baby'e geçtim ama hala aklımda pamuk ve su var.
Sizler nasıl yapıyorsunuz?

Kapakli bir kabim var 15-20 pamugu icine kaynamis su dokup hazirda tutuyorum cok fazla koymuyorumki surekli yenilensin. kullanirken elimde sıkıyorum fazla suyunu. Bizimki serine alisik istersen petek uzerindede tutabilirsin ama o zamanda icindeki su buharlastigi icin kuruyor. Hic pisik olmadik 3 paket unibaby yenidogan almistim pamukla başlayıp memnun kalinca onunla yerlerden kil tuy topluyorum :))

Maşallah maşallah inşallah devam eder

canım ben baby me yü e bebekte indirime girince almıştım 6 lı paketini 25 liraya 2 tane 6 lı paket aldım o zaman epey yeter diye düşünüyorum

kız unibaby yenidoğanla kıl tüy mü topluyorsun.yazık be ya.sakla onları ilerde kullanırsın.ben evde pamuk kullanıyorum sırt çantamda da unibaby yenidoğan koydum onu da dışarda kullanıyorum

canım ben baby me yü e bebekte indirime girince almıştım 6 lı paketini 25 liraya 2 tane 6 lı paket aldım o zaman epey yeter diye düşünüyorum
Ben 1 ayda bitirdim 6li paketi :) hatta onun yaninda da 3-4paket unibaby bitti. Cok harciyoruz galiba :)

canım bende tupperware in ıslak mendil kutusundan aldım onun içinde ıslatıyorum.20-25 tane ıslatıyorum 2 gündr bir

Ben banyo tasina sicak su aliyorum cesmeden. Oyle kurulamaya gerek kalacak kadar sirilsiklam olmuyor. Pamugu tasta islatip siliyorum. Havalansin diye beklerken kuruyor.
Arada unibaby kullandigim da oluyor.

Kizimdayken unibaby şok markete promosyon urunu olarak gelmisti.unibabynin en dusuk fiyatiydi ama yine de digerlerinden pahaliydi.
Ben de gidip rafta depoda ne varsa almistim :) kasiyerler sok olmustu kimse ilgilenip almadi kokmuyor bile siz niye boyle aldiniz diye :)))
Gecen sene tekrar gittim şok a, sordum gelmiyor mu hic diye .
Bir defa geldi kadinin biri hepsini toplayip gitti bir daha da gelmedi o marka dedi
Sen de ikinci cocuga kadar ipek pamuk toplayicisi olarak hatirlanirsin muhtemelen

Canim ben de önce pamukla yaptım dediğin gibi hem zahmetli biraz hemde benim kızın cildi atopik kizariklik yaptı pamuk, unibaby kullanıyorum ben de ama kullanmadan önce de sicak suyun altında biraz yıkayıp kullanıyorum. bir de aklanizda olsun pisik yada benzeri birsey olursa bebeklerin poposunda pamuk biraz sert geliyor tahrişe sebep olabiliyor, aynı şekilde bazı ıslak mendiller de öyle mesela prima nin Mendili. öyle zamanlarda unibaby gibi çok yumuşak bi ıslak mendille silmek tahrise sebep olmuyor.

napıyon kız sen popo silmenin dışında başka şeylerde mi kullanıyon.ben 20-25 tanesini ıslatıyorum 2 gün yetiyor bana
Cok kaka yapiyordu onceden,altini actigimda bez kakali olunca o kakanin ustunu de bir pamukla kapatiyordum mesela, bulastirmasin bacaklarina falan diye. Temizleyene kadar onun ustune tekrar kaka yapiyordu tekrar ayni seyi yapiyordum falan :)) cok boklu benim oglan yaa :))))

Kızlar sizi okumaya çalışıyorum ama Atladımmı bilmiyorum kanguru almam istiyorum sizler ne kullanıyorsunuz ve hangisinden memnunsunuz erkek olduğu için biraz daha dikkatli olmak istiyorum

kız unibaby yenidoğanla kıl tüy mü topluyorsun.yazık be ya.sakla onları ilerde kullanırsın.ben evde pamuk kullanıyorum sırt çantamda da unibaby yenidoğan koydum onu da dışarda kullanıyorum
Topluyorum valla ne bilim disarisi icinde o kutu cantamda oluyor hep 1 paket kaldi saklim bari onu napim:)

Hahha hatirlamislar yani seni akilda kalmissin bir sekilde esime al gel dedigimde o buyuk boy siyah posetler varya onla geldi eve saka gibiydi ama napim 4 urunde bir tane bedava oluyor dayanamadim sonucta surekli kullanilacak sey bir yerden tasarruf yapabilmis olayim pahali islak mendillerle yer siliyorum tezatliga bak iste :))

Evet aynen biz de öyleyiz ama tek fark ben gece lambasını hep açık tutuyorum bide onun yakınında oluyor yüzü aydınlık hep yani
bugün uzakta deneyeyim bakalım yada kapatırım bakalım fark edecek mi

Canım ben de e-bebekten indirmeyken aldım 6lı paket 25 TL'ydi
Şimdi de İpek marka kullanıyoruz burda marketten onu buldum 75lisi 3.60 tl çok uyguna geldi
Ben çok memnunum pamuk kullanmaktan
Ama yaza doğru unibaby e geçebilirim tatil geliyor alışsın popoları :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…