2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Valla beratta çok sınırlı konuşuyor canım ama 3 yaşına kadar zamanı var konuşmak için 3 ü bitirdiklerinde konuşmazlarsa o zaman sıkıntı beratta sadece baba anne mama dede bebi bebiş diyor :)

Bana annem varken geldiğinde annem açmıştı kapıyı kızınızı biliyorum ama sizin kimliğinizi görmem lazım demişti bana hiç bişi sormuyorlar artık

Hoşgeldinnnnnn :) benim duru kızım bi gün büyükmüş seninkinden :)

Ben rezene anason kimyon ve naturpy milk tea hem süt yapiyormus hem gaz çikartiyormuş hepsini içtim ama sonunda benim baģirsaklarım bozuldu kızımda da pek degisiklik olmadı gibi geldi sonunda hepsini biraktım. Gazlı seyleri yememeye çalısiyorum yemeklere hala kimyon serpiyorum. Bir gün iyi bir gün fena gazlı bir düzene giremedik daha, yarın 50günlük olacak kızım daha zamanı var demekki düzen icin.

Bizim 76 oldu ama gaz hala var malesef.

Merhaba arkadaslar, aktif olarak katilmasam da ben de elimden geldigince takip ediyorum sizleri ve tecrubelerinizin bize cok faydasi oldu. Görünce yazmadan edemedim biz bagirsak problemini bio gaia isimli bi damlayla cozduk. Dr tavsiye etti bitkisel bir damla ve gunde 5 damlaya kafar kullanilabiliyor. Biz artik gunde 1 damla veriyoruz. Kakasini yaparken zorlanan kabizlik problemi olan ve yesil kaka yapan bebekler icin tavsiye ediliyormus. Fitil vermek yerine deneyebilirsiniz isterseniz

Ayrica gaz icin simplex cozum sunmadiysa nurse harveys veya aguline bitkisel damlalar kullanilabiliyor. Ancak bu grup damlalarin surekli kullanilmasi gerekiyormus. Simplex grubu damlalarin iceriginde simetikon varmis ve her bebegin gaz problemini tetikleyen etken farkli oldugundan farkli gruptaki damlalar denenmeliymis.

Evet var biz 74 gunluguz 2 haftadir yolunda hersey az daha sabir.

Valla beratta çok sınırlı konuşuyor canım ama 3 yaşına kadar zamanı var konuşmak için 3 ü bitirdiklerinde konuşmazlarsa o zaman sıkıntı beratta sadece baba anne mama dede bebi bebiş diyor :)
ha o iste baba anne bebe dede nenenne yani anneanne kar bu kadar onceden su diyordu onu bile demiyor:)

sagol ilgin icin kuzum operim minigi.

MaşaAllah de nazar değer minnaga annenin babanın günde 40 kere nazari değer derler :) Allah korusun

MaşaAllah de nazar değer minnaga annenin babanın günde 40 kere nazari değer derler :) Allah korusun
Kiz aksama kadar okuyorum okutuyorum nazardan cok korkuyorum dedigin gibi en cokta anne babanin nazari degermis. Ama oyle seyler varki ovunmek yada baaaah ben rahatim hersey yolindaa demek icin yazmiyorum benimde bunaldigim ah hic duzelmeyecek ki bu dedigim gunler oldu. Ve daha farkli konularda hala var ama birilerine umut olmak ooo bak onda duzelmis bendede duzelecek azicik sabir diyerek motive etmek icin yaziyorum bazi seyleri.

Bizim ki kendi tükürüğü ile boğuluyor iyimi dogdugunda da vardı şimdide var geçer diye bekledim yok :) güler misin ağlar misin şaka gibi tükürüğü genzine kaçıyor sanırım yatarken oluyor hep nedenini hala tespit edebilmiş değilim malesef

Bizim 76 oldu ama gaz hala var malesef.
doktorlarda 3 ay sabır diyor ama ben biliyorumki bazen 3 ayda da birşey degismeyebiliyor odan da korkuyorum insallah tez zamanda gecer.

Sab simpleks bio gaia ikisinide doktor tavsiyesiyle denedik en az bir hafta denemelisiniz dedi doktor 10 gun denedik ama yine aynı arada tuttumu gaz sancısi fena tutuyor damla filan hikaye. Ayrıca bir cocuk doktoru doģal doğal diyorlarlar ama o damlalarında zararları var dedi bize hemen görülecek zararlar degilmiş ama saglikli olan sabretmek dedi. Ayrıca acı elma yagi denedik dogal diye ama o doktor onunda icinde zararli bir madde olduğunu söyledi yani doģal seylerinde zararları olabiliyor malesef pek bi çaresi yok beklemekten başka.

Evet var biz 74 gunluguz 2 haftadir yolunda hersey az daha sabir.
İnşallah bizimkide öyle olurda kısa sürede gećer sabrederiz sabretmeyede canı acıyor diye üzülüyoruz kızarıp kalıyor ağlarken nöbet gibi.

İki gündür bizimkinde de oluyor ama önceden olmuyordu biraz burnu tıkalı gibi ben ondandır diye tahmin ediyorum ınşallah geçer oda kötü oluyor.

Aynen sizleri okuyorum okudukça ohhh be bizimkide geçer böyle böyle yapınca diyorum öyle rahatlıyorum. Bir yerden de bazen okadar güzel yazılar yazılıyor ki kendi adıma korkuyorum yavrucaklar için ya nazar değerse diye , çünkü aramızda inanıyorum ki kötü niyetli kimse yok Ama işte korkuyor insan.
Annem gilin orada sütüm çok bebegime yetiyor dedim soranlara sütüm acayip azaldı resmen , yazdıklarınızı okuyaokuya normale döndük hamdolsun. Ama sonuç ne yine nazar ondan öyle dedim canım sakın beni yanlış anlama, anlamayın Kızlar

İki gündür bizimkinde de oluyor ama önceden olmuyordu biraz burnu tıkalı gibi ben ondandır diye tahmin ediyorum ınşallah geçer oda kötü oluyor.

Korkuyorum uykuda birşey olacakta göremeyip duyamacağım diye, çünkü emerken değil durup durduğu yerde oluyor aynen canım tez zamanda geçer inşaAllah

tükürük değilde kusmuğu geliyordur o öyle yapıyordur.az kusunca ağzının içinde kalıyor biz tükürük sanıyoruz.tecrübeyle sabittir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…