2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Yok yanlis anlamadim haklisin az cok bu tarz seyleri bende yasiyorum iyi ne soylesem o gece pisman oldugum oldu misal insanin illa kotu olmasina gerek yok biraz imrensede oluyor olan inanirim nazara. Gelen misafirlere soranlara uyuyormu dediklerinde huysuz hic durmuyor gecede uyumuyor diyorum cok agliyor diyorum cunku dilim yandi :) sutun varmo diyene eh iste idare ediyoruz yetiyor sanirim diyorum. Heee bisey daha anlatayım bari :) bizim kiz 22.30 23.00 civari uyuyup 12-1 gibi uyaniyordu emmeye o yuzden yatagina goturup yatirmiyordum nasilsa oturuyoruz o saate kadar en son emzirip yatariz diye yanimizda uyuyordu. Ama 2 gecedir ben onu direkt kendi yataginda o saatte uyutup bende yatiyorum ve 3 gibi uyaniyor emip uyuyor yine bende dinlenmis oluyorum onunda rutini oluyor sanirim. Yanlis yapiyormusum sonucta oturdugumuz odada isik var gormese bakmasada tv var. Bu sayede kendimi daha dinlenmis onuda daha huzurlu gozlemliyorum benim gibi boyle bir hatada olan varsa bilgisine.

Ah canım
Aynı dertten müzdaribiz gene :))
Bizimki de öyle doğduğundan beri kendi tükürüğüyle sorun yaşıyor ve bize de heyecan yaşatıyor :))
ben de nedenini bulamadım yatarken de yapıyor ana kucağında da emerken de yapıyor

İki gündür bizimkinde de oluyor ama önceden olmuyordu biraz burnu tıkalı gibi ben ondandır diye tahmin ediyorum ınşallah geçer oda kötü oluyor.
canım sen miydin dün biraz hasta olur gibi bebeğimin burnu tıkalı diye yazan?eğer bebeğinin burnu tıkalı ise sık sık burnunu aç aşağılara inmesin.doktorumuz hep öyle söyler

Günde 5-6 kez kaka yapan bebeğimden 6 gündür tık yok. Endişelenmelimiyim

tükürük değilde kusmuğu geliyordur o öyle yapıyordur.az kusunca ağzının içinde kalıyor biz tükürük sanıyoruz.tecrübeyle sabittir
Yok bizimkinin kusmuk mu tükürük mü ayırt ediliyor ya baya bildigin kendi tükürüğünü yutamıyor küçük adam :))

Evet ve süte çok nazar değermiş kızlar
Bizzat ben yaşadım o yüzden de artık neyi sorsalar günü gününü tutmuyor diyorm ki yalan degil gerçekten tutmuyor :) ne sorsalar eh işte fena degil falan diyorum :)

Huzursuzlugu yoksa endise etme huysuz ve kizarip bozariyor ikiniyorsa oda zorlaniyordur sadece anne sutu veriyorsan 10 gune kadar normal yapmamalari ama bu bebegini etkiliyorsa 1 gun daha bekleyip fitili vermeyi dusunebilirsin. Rahatsa 10 gunu bekle.

10 güne kadar normal diyor doktorlar
Bebekler büyüdükçe kaka yapışlarında azalma oluyor
Huzursuzluk yapıyor mu bebeğinde ? Bizimki yapamadığında çok huzursuz oluyor

kızlar sizin bebekleriniz de arada bir tıkanıyormuş gibi ses çıkartıyormu?özellikle erkek bebeği olanlara soruyorum.çünkü benim iki kzım var onlardan hiç öyle birşey hatırlamıyorum.gerçi keremin ki de şimdiler de geçti.doktora sormuştum bütün bebekler de olur sen unutmuşsun dedi.çevremdekilere sordum onlarda özellikle erkek bebeklerinde daha çok gözlemlemişler bu durumu.sizde nasıl

kızlar ya birde şu geçen sipariş verdiğim emzirme sütyeni ve atleti geldi göğüslerimin ucunu belli ediyor.artık göğüs pedi koyacam sürekli yapacak birşey yok

Aynen bende öyle yapıyorum . bizimki de senin minnak gibi aynı saatlerde uyuyup uyanıyor ama benim yanlışım sanırım aranın ışığını acık bırakmak odamiz birazciiiiiik tabi tabi birazcık aydınlık oluyor :) uyandigindada gözleri faltaşı gibi ayrılıyor uyuyana kadar sonra oda oda geziyoruz ancak uyuyor. Işığı mecbur açıyorum yattığım yerden yüzünü göreyim diye malum tukurugumuzle boğuluyoruz

Evet oluyor bizimkinde de çok sık olmasa da bazen yapıyor küçükken daha çok oluyordu sanki
Ben bi kaç hafta önceki halini bile hatırlamakta zorlanıyorum ki sen kızlarının bebekliğini hatırlamaman çok normal

kızlar ya birde şu geçen sipariş verdiğim emzirme sütyeni ve atleti geldi göğüslerimin ucunu belli ediyor.artık göğüs pedi koyacam sürekli yapacak birşey yok
Ben o yüzden normal sütyen kullanıyorum ana yumuşak desteksiz olanlardan yumuşak az bi dolgusu olduğu içn hem ucu belli etmiyor hem de emzirirken kolay aşağıya çekiliyor

Aynısı bizdede var doktor çok normal sen çok kafana takıyorsun ve pimpiriklisin dedi ve yolladı bizi

1. Yatak odasinin onunde bir yerin isigini ac kapiyida cok hafif yuzunu secebilecek sekilde aralik birak ben oyle yapiyorum gece yatis o yatis oluyor yani emmek icin uyandi bile diyemiyorum gozleri kapali mizildaniyor emerkende emdikten sonrada o sekilde yatiriyorum sukur. Emmek icinde uyaniyor diyemem acikinca elini agzina sokup emzik gibi emiyor sapurdanma sesine uyanip emziriyorum kendini avutmasa belkide uyanir bilemiyorum ama ışık cok etkili bunda oldugu odada yakma.

Kızlar merhabalar ben feci hastayım. Boğazım kapandı ateşimde var aksi gibi bugün birde aşı oldu kuzum. Titreyerek emziriyorum

Çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifa versin ıhlamur iç limon falan ye bir ara bende öyle oldum denize düşen yılana sarılır misali limonu kabuğuyla yedim yeminle çocuğa bulaşmadan biran evvel geçsin diye

Kızlar merhabalar ben feci hastayım. Boğazım kapandı ateşimde var aksi gibi bugün birde aşı oldu kuzum. Titreyerek emziriyorum
Gecmis olsun bu havalar hep aldatiyor cok yaygin hastaliklar suan. Maske takiyormusun yada agzini sar muhakkak emzirirken onu süt korur zaten ama onlemini al yinede. Zencefil bal limon ic bogazlarini yumusatir.

Eklentiler

• IMG_1356.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…