2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Aynen hergun o adrenalini yaşıyoruz sabah içtiğim bardakta ki sütun yarısı masaya döküldü mudahele edeyim derken o ara düzeldi tabiki. Bana bakıp gülüyor sıpa sanki boğulan benm isim gibi

göğüs uçların belli olmuyor mu?gelen atlet güzel ama göğüs uçlarımı belli ediyor.aldığım bu benim
O gogus uclari nasil belli olmasin cekistire cekistire bas parmak gibi yapmis zaten seninkide oyledir asagi yukari anca gogus pedi kurtarir bende takiyorum mecburen

göğüs uçların belli olmuyor mu?gelen atlet güzel ama göğüs uçlarımı belli ediyor.aldığım bu benim

Aynen belli ediyor ama diğerleri gibi incecik penyelerden değil değişik bir yeri var ama her nekadar diğerleri ne göre biraz daha farklı olsada kabak gibi bellli mecburen göğüs pedi ile kullanılıyor. Ben zaten pedi sürekli kullanıyorum çünkü süt akıyor. Onun için sıkıntı olmadı bende canim

Aynen hergun o adrenalini yaşıyoruz sabah içtiğim bardakta ki sütun yarısı masaya döküldü mudahele edeyim derken o ara düzeldi tabiki. Bana bakıp gülüyor sıpa sanki boğulan benm isim gibi
Öyle valla tam ona yaklaşırken kesiyor düzeliyor
Oh gene tüm ilgiyi üzerime çekmeyi başardım diye seviniyorlar heralde :)))

Ben o yüzden normal sütyen kullanıyorum ana yumuşak desteksiz olanlardan yumuşak az bi dolgusu olduğu içn hem ucu belli etmiyor hem de emzirirken kolay aşağıya çekiliyor
aslında bende pentinin emzirme sütyeni vardı hamileyken almıştım.memnundum ama artık küçük gelmeye başlayınca yeniden alayım dedim.pentinin kide süngerli ama desteksiz gayet rahat.macera aradım sanırım olmadı bitane de pentiden alırım yine

Kızlar merhabalar ben feci hastayım. Boğazım kapandı ateşimde var aksi gibi bugün birde aşı oldu kuzum. Titreyerek emziriyorum
canım sen baya fena olmuşsun bi doktora mı gitsen acaba emzirenlerinde kullanabildiği ilaçlar var.ikibtane çocuğa bakıyorsun toparlanman lazım en hızlı şekilde geçmiş olsun canım

Aynı ben 9da koltuğa yerleşiyor dalması 11 12i buluo. Yatagına yatırsam uyurmu ki bi deneyeyim bugün :)

Aynısı bizdede var doktor çok normal sen çok kafana takıyorsun ve pimpiriklisin dedi ve yolladı bizi
bebeklerin soluk boruları doğduklarında yumuşak olurmuş ce zaman zaman büzüştüğü için o ses çıkarmış.bizim doktorun yaptığı açıklama bu.acaba dedim erkek bebeklerin ki daha mı geç sertleşiyor

ÇOk sağol canım yerimden bile kalkamıyorum.

Gecmis olsun bu havalar hep aldatiyor cok yaygin hastaliklar suan. Maske takiyormusun yada agzini sar muhakkak emzirirken onu süt korur zaten ama onlemini al yinede. Zencefil bal limon ic bogazlarini yumusatir.
Evet canım maske taktım ama bana bakıp bakıp ağlıyor oğlum.

canım sen baya fena olmuşsun bi doktora mı gitsen acaba emzirenlerinde kullanabildiği ilaçlar var.ikibtane çocuğa bakıyorsun toparlanman lazım en hızlı şekilde geçmiş olsun canım
Eşim karşıya gitti canım benim mutfağa gidecrk halim yok o gelince olmdı gidecem. Böyle atlatmam çok zor

Evet ve süte çok nazar değermiş kızlar
Bizzat ben yaşadım o yüzden de artık neyi sorsalar günü gününü tutmuyor diyorm ki yalan degil gerçekten tutmuyor :) ne sorsalar eh işte fena degil falan diyorum :)
Nazar korkusu herkesde var heralde bende okuyup duranlardanım. Misafir gelince gülücük atarsa ayy pek uslu ağlamıo bu diolar. Olur mu tüüü nasıl ağlıo bi görün diorum :) misafir yanında aglasa bi dert aglamasa bi dert

Onu hiç bilmiyorum ki canım .
o açıklamayı yapma gereksinimi bile duymadı doktor pimpirikli dedi yolladı. Bunu ogrenmem iyi oldu senden canım çok sagol

Benim bir arkadaşım var çok iyi insan Allah selamet versin. Ama nazari Fenaaaaaa degiyor bebek iyimi ne yapıyor uslumu diye sorduğunda ohooo o hiç durmuyor öldürdü beni huzursuzluktan diyorum aynı sendeniz bizde :))

kızlar ya birde şu geçen sipariş verdiğim emzirme sütyeni ve atleti geldi göğüslerimin ucunu belli ediyor.artık göğüs pedi koyacam sürekli yapacak birşey yok
Benimkilerde belli ediyo canım içinde destek olmadığı için normal. Lansinohun Göğüs pedlerinden 60lıaldım devamlı kullanıorum. Memnunum süt falanda bulamamış oluyo

Bizim odada gece lambası var. İlk zamanlar ememiyordu tutamıyordu fıstığım göremiyorum diye eşim aldı. Biraz abartmıs tüm odayı baya aydınlatıyor . Bizimki alıştı gece olduğunu farkediyor maşallah ama ben bi az parlayanını alıcam artık daha karanlıkta daha hızlı büyüyorlarmış.

Kızlar kanguru almak istiyorum da hangisi kullanışlı olur bilemiyorum biraz araştırdım netten her markanın olumlu yorumları da var olumsuz yorumlar da çok
Büyük oğlumu büyütürken almamıştım gerek duymamıştım çünkü her istediğinde kucağıma alıyordum onunla ilgilenmekten başka hiç bir işim yoktu ama şimdi olmuyor abisi 2 yaşında ikisiyle ilgilenmek daha zor kahvaltısıydı yemeğiydi herşeyiyle ilgilenmem gerekiyor bebişte beşikte ya da anakucağında ilgisiz kalınca ağlıyor kangurusuz zor kısacası
Şu resmini attığım modelden kullanan var mı kullanışlı mı ki siz hangisini kullanıyorsunuz memnun musunuz?

Bu da mantıklıymıs :) ben üstüme alınıyım bu öneriyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…