2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bir de çocuklara yalnız baktığın için kullanışlı olsun istiyorum bebeği içine koyup çıkarmak kolay olsun kanguruyu takıp çıkarmak pratik olsun istiyorum önerilerinizi beklerim kızlar

Misafir yanında uyuyorsa sesi çıkmıyorsa hemen ertesi gün hiç uyumuyor çok yoruyorsa mesela bizimkiler hemen nazar değdi nazar cümlesini yapıştırıyor :)))
Ağlasa daha iyi bence ya bizimki Mevlüt yaptığımızda hiç durmadı uyumadı. herkes Ayy senin işin çok zor falan dedi bi yandan da iyi oldu diyorm :))

Annem de hic konusturmaz beni. Gece uyudu desem sus soyleme nazar deger
, sutum var desem aman sus ..sinir eder beni. Hele su dogum kilosu saklama olayi. Kizim 4 kg dogdu , soranlara 3700 falan demis. Oglum 3800 dogdu ona da 3500 diyelim diyor :))) yahu 300 gr asagi cekince mi degmeyecek nazar :))
Ben de oyle okuyorum surekli. Olan seye se yok demek tarzim degil hic.
Aklima geldi, arkadasim 5500 kg dogurdu masallah. Kayinvalidesi soranlara 3500 demis . kiz sinirden catliyordu bari mantikli salla diye

Bir de şey var;
-Sütün yetiyor mu? Bebeğinin gazı var mı? Geceleri uyuyor mu? kombo üçlüsü :)
Herşey yolunda şimdilik bi sıkıntı yok diyorsun cevap heeep aynı "Aman kimselerin yanında söyleme nazar olur" Yaw madem nazar olacak senin nazarının değmeyeceği ne malum. Sorma o zaman sen de nasıl diye. Hem madem her durumda zor bebek diyeceğiz soruları sormanızın ne anlamı kalıyor :) Neyi ne kadar söyleyeceğimize de karışıyorlar maşallah. Hep iyi niyetten belki ama her kişiyle kurulan dialog böyle olunca bayıyo artık bi süre sonra.

Konak bizim kız da hat safhadaydi öyle ki kaç çocuk büyutmus annem bile şaşırdı çocuğun kafası kaplumbağa sırtına dönmüştü. eczacı bize bi şampuan verdi 100 de 100 organik bitkilerden yapılmış konak sampuani. adı bella b bee gone cradle iki yıkamada o kadar farketti ki 6. Yıkamada yok gibiydi artık. Hala kullanıyorum tek tük var yok gibi

Bizde de cok fazla oluyor .
Ben genelde bu tarz konularda soguklanliyimdir ama ona ragmen dizlerimin baginin cozuldugu anlar yasiyorum bazen.
Nefesi tamamen gidiyor morariyor rengi,dilini boğazına kacirmis gibi bir manzara oluyor.
Daha hafif sekilde oldugunda gülüyoruz artik harakiriye basladi bizimki diye :)
Emzigi zorla vermeye calisinca da intihar ediyor

Benimde kaynanam yapiyordu annenin yaptigini ondan aliskanlik oldu banada sanirim biri sorsa benden once atilip olumsuz olani soyluyordu nazar korkusuyla. benim zillide ilk zamanlar cok huysuzdu kucaktan inmiyor agliyordu surekli ama ne zaman biri gse yada kalabalık ortama girsek bildigin melek oluyordu ben yalanci duruma dusuyordum goren ay ne uslu bebek diyordu millet dagilinca kuduruklugu basliyordu :)

Anakucagi kullanan hatunlar bi toplasin bakayim sizin veledler gunduz nasil uyuyor benimki memede uyumuyor emiyor cin gibi kucaktada sallanmak istemiyor uykusu gelse bile inatlasiyor ana kucagina koyunca aninda uyuyor titresim acik oluyor onunmu etkisidir onami alisti cozemedim ama her halukarda kucakta yada ayakta sallamaktan iyidir diye dusunuyorum siz nasil yapiyorsunuz.

Alışkanlık oldu bizde misafir geldiğinde eyvah çocuk boğuluyor diyorlar panik Yok biz alıştık diyorum :))

Benimki de öyle canım
Gündüz anakucagında daha uzun uyuduğunu fark ettim uzun dediğim de 40dakila eeenn fazla :)) gece memede uyuyor ama gündüz öyle degil açıkcası ben Zaten memede uyusun istemiyorum bu kez de o alışkanlık yapacak yoksa

Bi çok markada var canım aslında emzirme sütyeni degil benimkiler Dagide de var suwende de var hem çok rahatlar hem sıkmıyorlar en güzeli ucu belli olmuyor ve özlediğimiz sıkı sütyenlere en yakın şu an takabilecegimiz onlar bence :)

Titresimi acik birakinca sersemliyor uyuyor bazen 1 saate kadar alip yatagina yatirsam kalkiyor yatirmasam sanki rahat degilmis diye dusunuyorum ne bileyim analik zormus yahu cocuklar napsa yaranamiyorlar bize :)

Titresimi acik birakinca sersemliyor uyuyor bazen 1 saate kadar alip yatagina yatirsam kalkiyor yatirmasam sanki rahat degilmis diye dusunuyorum ne bileyim analik zormus yahu cocuklar napsa yaranamiyorlar bize :)
Ben artık öğrendim hiç dokunmuyorum :)
Ne zaman desem ki aa hayret hemen uyanmadı bi bakayım diye o zaman sanki 50 metreden kokumu alıyor benim söylediğimi duymuş gibi hemen mırıldanmaya uyanmaya başlıyor :))

Benimki hala en çok memede uyuyor. Sadece bir kez eşim anakucağına koyup oynatırken kendiliğinden içinde uyumuş o kadar. Bebişler için ilk üç alışkanlık oluşmaz diyen uzmanlar var ama ben aynı fikirde değilim. Baya baya kısa zamanda tekrarlayan şeyler alışkanlık haline gelebiliyor. Seninki de ana kucağına alışmış olabilir. Ama ev tipi ana kucaklarının titreşimleri aşırı değil bence, bu şekilde uyumasında bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Derin uykuya dalınca yatağına alsan yeter bence.

kızlar benim oğlan mıçtı darısı sizin başınıza.ama be hikmetse pazardan beri yapmayan çocuk huysulanmıyordu şimdi huysuzlanmaya başladı
Benimki de bugün yaptı çok şükür :)
İlk uzun süre kaka yapmadığında beline kadar yapmıştı ve baya huzursuzlanmıştı. huzursuz olmasına pek alışık olmadığımızdan bi panikle acile gittik tabi. Doktor uzun süreli bekleme sonrası kaka çıkışlarında içeride ciddi bi gaz sorunu olabilir normaldir demişti. Gazını çıkarttıkça rahatlıycaktır cnm.

hııımmm bak birşey daha öğrendim.bende diyordum niye huysuzlandı.teşekkür ederim canım

bide aahhh şu acil doktorlarına çok üzülüyorum.bende çok gitmiştim ilk çocukta.bebekelerin b.klarıyla uğraşıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…