2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

  • Kız

    OY: 129 41,7%
  • Erkek

    OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

    OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

    OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

    OY: 2 0,6%

  • Ankete Katılan
    309
Kızlar netimde bir sıkıntı var galiba bağlanamıyor arada o yüzden alıntı yapamadım.
Bugün daha iyiyim ama acayip halsizim iğne vuruluyorum. Evde bir çocuk bir bebek olunca ayakta kalmak zorunda oluyor insan kızım çok üzüldü hastalandığıma durmadan ateşimi ölçüyor.
Sabirsiz61 canım ben taktırdım spiral kızımdan sonra hiç korkma bunda da reglimi bekliyorum hemen taktıracam
 
Bu koltukalti icin kullanilan urunler terbezleri aracılığı ile sute geciyormus sanki oyle birsey kalmis aklimda varmi bilgisi olan. Ben parfum deodorant hicbirsey kullanmiyorum dogumdan beri ama evet yaz geliyor ne yapicaz:))
 
Tam da oyle oluyor :)))
Geçen iki aile geldi oturmaya karılı kocalı 7bucuk gibi (çok da yabancı diiller) . Çayları koydum, ikramları yedik. Çayları benle eşim tazeliyoruz. saat 11oldu bebek huysuzlandı acıktı. Çok oturmucaz zahmet etme dedikleri için dedik kalkarlar heralde. Ay acıktı bizimki dioruz , tabakları da almıyorum. Baktım kalkmıolar tabakları toplarken kızlar mutfaga kadar getirdiler sağolsunlar. Mutfakta yardım edelim mi dediler. Yok yaparım dedim. Peki deyip salona gittiler ben bakakaldım ben olsam hayır kabul etmez hepsini makineye dizmeden bırakmazdım. meyve koydum ne gerek vardı dediler yiyip kalktılar :) hayır madem yardımcı olmucan dilde de deme ay canım yapma, zahmet etme, kalkıcaz ,kısa oturcaz deme :)
 
Ben cok duydum spiralle hamile kalan.
Bilemezsin de ustelik istenmeyen bir durum oldugunda. O yuzden hic cesaret edebilecegimi sanmiyorum.
İkinciyi de düşünüyorum ilerde çıkartması var hiç taktırmayım o zman diğer şeilde korunma olacaksa. Emzirme sonrası ilaç kullanmayı düşünüyorum ben zaten. İlaçta sorun yaşayan oldumu kızlar aranızda bu arada konusu açılmışken
 
aynı ben hergun üst değiştiriyorum. süt yapsın diye içtiğimiz yediğimiz şeylerde değiştiriyo ter kokusunu. Hamilelikten beri kullanadım ama dayanamadım niveanın roll onunu kullanmaya basladım 1haftadır. Sebamedinkini almayı düşünüyorum dışarı cıktığımda
 
Sebamed düşünüyordum ama şimdi baktım bu çok doğalmış. İyice araştırayım bende :)
 
Bu koltukalti icin kullanilan urunler terbezleri aracılığı ile sute geciyormus sanki oyle birsey kalmis aklimda varmi bilgisi olan. Ben parfum deodorant hicbirsey kullanmiyorum dogumdan beri ama evet yaz geliyor ne yapicaz:))
Evet doğru hatırlıyorsun canım. Koltuk altı bezleri ile meme bezleri birbiriyle bağlantılıymış. Dolayısıyla koltuk altına sürülen roll ondaki kimyasallar süte de geçiyormuş. Aslında hiçbir zaman içinde kimyasal barındıran bi roll on kullanmamak lazım. Benim linkini paylaştığım üründe paraben, zirkonyum, aluminyum klorohidrat, klorohidroksit veya başka herhangi bir kimyasal madde yok. Bunu dışarı çıktığım zamanlar çantamda bulunsun, pratik olsun diye almayı düşünüyorum. Evde olduğum zamanlar içinde karbonat ile temizliği düşünüyorum. 24 saate kadar koruma sağlıyormuş hem de tamamen doğal bi yöntem.
 
kızlar instagramda babycity_havuzluhan diye bi yer var gzüel bebek kıyafetleri var bakmanızı tavsiye ederim.ama fiyatları bana çok uygun gelmedi gibi
 
Nasil oldun. Meme reddini atlatabildiniz mi.
Spiral icin adet sarti yokmus 7 gun iliski olmasin gel takalim dedi ana saglik. Ben daha once hic taktirmadigim ve aksam nasil birsey olduguna bakma gafletinde bulundugum icin eccuk korktum :)
 
Hicbir korunma yöntemi %100 degil. Spiral en uygunu benim icin igneleri aklimdan bile gecirmiyorum sanirim pazartesi halledeceğim artik :)
 
Nasil oldun. Meme reddini atlatabildiniz mi.
Spiral icin adet sarti yokmus 7 gun iliski olmasin gel takalim dedi ana saglik. Ben daha once hic taktirmadigim ve aksam nasil birsey olduguna bakma gafletinde bulundugum icin eccuk korktum :)
Meme reddini atlatamadım canım ben hastalanınca sağıp baba biberonla verdi biraz emip ağlamaya devam ediyor ama aralarda mola verip tekrar emziriyorum.
Biraz daha iyiym gece yine ateşim yükseldi. Yalnız tansiyonum çok düşüyor oda halsizlik yapıyor bana...
Korkma hiç spiralden kolay oluyor. Ama ilk ay kontrolüne ve 6 ayda bir kontrole mutlaka git.
 
benim hamile kalma hikayem:doğum kontrol ilacı kullandım2 sene kadar uzun süreli kullanımlarda ilaç adetde azalma yapabiliyormuş.bende dr a gittim sadece 1-2 gün adet olmaya başladım bir sorun mu var diye dr doğ.kntrl kullanıyor musun dedi evet dedim o yüzden dedi.içinin rahat etmesini istiyorsan birkaç kullanma bak nasıl tekrar eskisi gibi adet olacaksın dedi.bende eşimle konuşarak sadece bçrkaç aylığına ilaca ara verdim.daha ilacı bıraktığım ilk ay hamile kaldım.:) aklımda üçüncü çocuk yoktu çünki eşimle ciddi sıkıntılı bir dönem geçirmiştik evliliğimin geleceği bana çok iç açıcı gelmiyordu.şimdi iki kızım ve bir oğlum oldu yaradana şükürler olsun.iyiki de olmuş keremim.sanki evimize uğur getirdi.hamileliğimin başından beri bir çok şey çok düzeldi.evet bu benim hikayemdi.şimdi doğ kntrol ilaçlarının yan etkisi böyle adet de azalma meydana getiriyor
 
Sabirsiz61 canım madem sen bir dahaki çocuk için çok arayı açmayacaksın neden iğne yi düşünmüyorsun.3 aylık iğneler var 3-4 kere vurulsan miray 1 yaşını geçer sende ikinciyi düşünürsün
 
Ignelerde cok masum degil yan etkileri varmis bas agrisi psikolojik dalgalanmalar birde adet duzensizligi yapiyormus bilemedimki aslinda iste emzirme olayi olmasa korunmayacagim buna 9.ayda hamile kalabildim ama sansim yoktur ilk aydan kalirim falan ayyy ne bileyim azicik daha dusuneyim en azindan pazartesi 1 aylik ignemi yaptirsam belki adet olursam en azindan eski usul yumurtlama donemlerinde korunuruz belki off offf:)
 
ben bi süre iğnelerle korunmuştum ilk doğumdan sonra 2 kere 3 aylık sonra 3-4 kerede aylık iğne vurulmuştum.bu dediğin yan etkilerin hiçbiri bende olmadı.adet düzensizliği ve psikolojik dslgalanmalar haplarda görülüyor.spiral de benim duyduğum kadarıyla bel ağrısı ve aşırı adet görme olabiliyormuş.yine karar senin ama bence iğne daha mantıklı
 
Ay aynen bu kombo klasik demekki gece cok uyanıon mı dio evet diyince resmen mutlu oluolar bide e tabi olcak o kadar diolar sırıtaak bilmiş bilmiş :)
Eee tabı anne olmak zormuş dımı
Ardından gevrek bı gülüş
Sonra da tesellı lafları ama geçıcek
 
Cok gecmiş olsun canım
Bu arada goguslerını kontrol et
Mastıttede aynı bunları yasıyosun
 
Bızde kuvetı kullanamadık
Çocuğu lavabonun ıçınde yıkamaya alıştım
Tekte yıkıyorum ama artık ağırlaştı ve hareketlendı zorluyo
 
Terleyınce resmen altına peçete konacak duruma geldıler
 
Bızımde pazardan berı ılk defa sabaha Karsı yaptı ama dun cok huzursuzdu
Ikı kere belıne kadar yaptı
Ben de z Yağı yaptım sonunda
Bıkac saat sonra yaptı denk mı geldı bılmıyorum tabı
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…