Kızlar netimde bir sıkıntı var galiba bağlanamıyor arada o yüzden alıntı yapamadım.
Bugün daha iyiyim ama acayip halsizim iğne vuruluyorum. Evde bir çocuk bir bebek olunca ayakta kalmak zorunda oluyor insan kızım çok üzüldü hastalandığıma durmadan ateşimi ölçüyor. Sabirsiz61
canım ben taktırdım spiral kızımdan sonra hiç korkma bunda da reglimi bekliyorum hemen taktıracam
Bu koltukalti icin kullanilan urunler terbezleri aracılığı ile sute geciyormus sanki oyle birsey kalmis aklimda varmi bilgisi olan. Ben parfum deodorant hicbirsey kullanmiyorum dogumdan beri ama evet yaz geliyor ne yapicaz:))
Geçen iki aile geldi oturmaya karılı kocalı 7bucuk gibi (çok da yabancı diiller) . Çayları koydum, ikramları yedik. Çayları benle eşim tazeliyoruz. saat 11oldu bebek huysuzlandı acıktı. Çok oturmucaz zahmet etme dedikleri için dedik kalkarlar heralde. Ay acıktı bizimki dioruz , tabakları da almıyorum. Baktım kalkmıolar tabakları toplarken kızlar mutfaga kadar getirdiler sağolsunlar. Mutfakta yardım edelim mi dediler. Yok yaparım dedim. Peki deyip salona gittiler ben bakakaldım ben olsam hayır kabul etmez hepsini makineye dizmeden bırakmazdım. meyve koydum ne gerek vardı dediler yiyip kalktılar :) hayır madem yardımcı olmucan dilde de deme ay canım yapma, zahmet etme, kalkıcaz ,kısa oturcaz deme :)
İkinciyi de düşünüyorum ilerde çıkartması var hiç taktırmayım o zman diğer şeilde korunma olacaksa. Emzirme sonrası ilaç kullanmayı düşünüyorum ben zaten. İlaçta sorun yaşayan oldumu kızlar aranızda bu arada konusu açılmışken
Size bir sey soracagim kokum degismesin kizim rahatsiz olmasin diye dogumdan beri parfum deodorant roll on hic bisey kullanmiyorum. Ama rahatsiz oluyorum artik zaten hamilelikten beri cok terler oldum. Sizin kullandiginiz onerebileceginiz roll on var mi
aynı ben hergun üst değiştiriyorum. süt yapsın diye içtiğimiz yediğimiz şeylerde değiştiriyo ter kokusunu. Hamilelikten beri kullanadım ama dayanamadım niveanın roll onunu kullanmaya basladım 1haftadır. Sebamedinkini almayı düşünüyorum dışarı cıktığımda
Ben de doğumdan beri hiçbirini kullanmıyorum. Çok ter olayım olmuyor ama malum yaz geliyor diye roll on olayını araştırmaya başladım. Bi marka buldum, linkini gönderiyorum sen de bi incele istersen. Diğer arkadaşlardan da gelecek öneriler sonrası birini almak lazım artık.
Bu koltukalti icin kullanilan urunler terbezleri aracılığı ile sute geciyormus sanki oyle birsey kalmis aklimda varmi bilgisi olan. Ben parfum deodorant hicbirsey kullanmiyorum dogumdan beri ama evet yaz geliyor ne yapicaz:))
Evet doğru hatırlıyorsun canım. Koltuk altı bezleri ile meme bezleri birbiriyle bağlantılıymış. Dolayısıyla koltuk altına sürülen roll ondaki kimyasallar süte de geçiyormuş. Aslında hiçbir zaman içinde kimyasal barındıran bi roll on kullanmamak lazım. Benim linkini paylaştığım üründe paraben, zirkonyum, aluminyum klorohidrat, klorohidroksit veya başka herhangi bir kimyasal madde yok. Bunu dışarı çıktığım zamanlar çantamda bulunsun, pratik olsun diye almayı düşünüyorum. Evde olduğum zamanlar içinde karbonat ile temizliği düşünüyorum. 24 saate kadar koruma sağlıyormuş hem de tamamen doğal bi yöntem.
Kızlar netimde bir sıkıntı var galiba bağlanamıyor arada o yüzden alıntı yapamadım.
Bugün daha iyiyim ama acayip halsizim iğne vuruluyorum. Evde bir çocuk bir bebek olunca ayakta kalmak zorunda oluyor insan kızım çok üzüldü hastalandığıma durmadan ateşimi ölçüyor. Sabirsiz61
canım ben taktırdım spiral kızımdan sonra hiç korkma bunda da reglimi bekliyorum hemen taktıracam
Nasil oldun. Meme reddini atlatabildiniz mi.
Spiral icin adet sarti yokmus 7 gun iliski olmasin gel takalim dedi ana saglik. Ben daha once hic taktirmadigim ve aksam nasil birsey olduguna bakma gafletinde bulundugum icin eccuk korktum :)
İkinciyi de düşünüyorum ilerde çıkartması var hiç taktırmayım o zman diğer şeilde korunma olacaksa. Emzirme sonrası ilaç kullanmayı düşünüyorum ben zaten. İlaçta sorun yaşayan oldumu kızlar aranızda bu arada konusu açılmışken
Nasil oldun. Meme reddini atlatabildiniz mi.
Spiral icin adet sarti yokmus 7 gun iliski olmasin gel takalim dedi ana saglik. Ben daha once hic taktirmadigim ve aksam nasil birsey olduguna bakma gafletinde bulundugum icin eccuk korktum :)
Meme reddini atlatamadım canım ben hastalanınca sağıp baba biberonla verdi biraz emip ağlamaya devam ediyor ama aralarda mola verip tekrar emziriyorum.
Biraz daha iyiym gece yine ateşim yükseldi. Yalnız tansiyonum çok düşüyor oda halsizlik yapıyor bana...
Korkma hiç spiralden kolay oluyor. Ama ilk ay kontrolüne ve 6 ayda bir kontrole mutlaka git.
benim hamile kalma hikayem:doğum kontrol ilacı kullandım2 sene kadar uzun süreli kullanımlarda ilaç adetde azalma yapabiliyormuş.bende dr a gittim sadece 1-2 gün adet olmaya başladım bir sorun mu var diye dr doğ.kntrl kullanıyor musun dedi evet dedim o yüzden dedi.içinin rahat etmesini istiyorsan birkaç kullanma bak nasıl tekrar eskisi gibi adet olacaksın dedi.bende eşimle konuşarak sadece bçrkaç aylığına ilaca ara verdim.daha ilacı bıraktığım ilk ay hamile kaldım.:) aklımda üçüncü çocuk yoktu çünki eşimle ciddi sıkıntılı bir dönem geçirmiştik evliliğimin geleceği bana çok iç açıcı gelmiyordu.şimdi iki kızım ve bir oğlum oldu yaradana şükürler olsun.iyiki de olmuş keremim.sanki evimize uğur getirdi.hamileliğimin başından beri bir çok şey çok düzeldi.evet bu benim hikayemdi.şimdi doğ kntrol ilaçlarının yan etkisi böyle adet de azalma meydana getiriyor
Sabirsiz61
canım madem sen bir dahaki çocuk için çok arayı açmayacaksın neden iğne yi düşünmüyorsun.3 aylık iğneler var 3-4 kere vurulsan miray 1 yaşını geçer sende ikinciyi düşünürsün
Sabirsiz61
canım madem sen bir dahaki çocuk için çok arayı açmayacaksın neden iğne yi düşünmüyorsun.3 aylık iğneler var 3-4 kere vurulsan miray 1 yaşını geçer sende ikinciyi düşünürsün
Ignelerde cok masum degil yan etkileri varmis bas agrisi psikolojik dalgalanmalar birde adet duzensizligi yapiyormus bilemedimki aslinda iste emzirme olayi olmasa korunmayacagim buna 9.ayda hamile kalabildim ama sansim yoktur ilk aydan kalirim falan ayyy ne bileyim azicik daha dusuneyim en azindan pazartesi 1 aylik ignemi yaptirsam belki adet olursam en azindan eski usul yumurtlama donemlerinde korunuruz belki off offf:)
Ignelerde cok masum degil yan etkileri varmis bas agrisi psikolojik dalgalanmalar birde adet duzensizligi yapiyormus bilemedimki aslinda iste emzirme olayi olmasa korunmayacagim buna 9.ayda hamile kalabildim ama sansim yoktur ilk aydan kalirim falan ayyy ne bileyim azicik daha dusuneyim en azindan pazartesi 1 aylik ignemi yaptirsam belki adet olursam en azindan eski usul yumurtlama donemlerinde korunuruz belki off offf:)
ben bi süre iğnelerle korunmuştum ilk doğumdan sonra 2 kere 3 aylık sonra 3-4 kerede aylık iğne vurulmuştum.bu dediğin yan etkilerin hiçbiri bende olmadı.adet düzensizliği ve psikolojik dslgalanmalar haplarda görülüyor.spiral de benim duyduğum kadarıyla bel ağrısı ve aşırı adet görme olabiliyormuş.yine karar senin ama bence iğne daha mantıklı
Kızlar en sonunda çocukları alıp acile gittim tansiyonum taban yapmış nasıl ayakta duruyorsun dedi. Ateş 38.3 boğaz enfeksiyonu bi serum verdi 6 da iğne şindi eve geldim. Oğlanı emzirdim yattım ayakta duramıyorum.
Seninde mi annen yardım ediyor hala, benimde Annem yıkıyor ben anca su döküyorum. Bir türlü cesaretimi toplayamadım. Aslında küvetinin içinde oturma yeri de var. İlk zamanlar çok küçüktü oturtmadık, annem koluna yatırıp yıkadı. Şimdi biraz büyüdü de oturtabiliyoruz. Bi ara annem yanımızda duracak biz eşimle yıkamayı deniycez, inş becerebiliriz.
Konusu geçmişken özellikle tecrübeli annelere sormak istiyorum, bu göğüsler daha büyümeye devam edecek mi yaa?? Bedenin büyümesini geçtim de yer çekimine giderek yenik düşüyorlar ona yanıyorum. Emzirirken elimle alttan göğsümü destekliyorum yukarı kaldırıyorum artık Sizde de durumlar böyle mi?
Dün 6. günümüzdü. Geceye doğru gaz çıkardıktan sonra aglamaya başladı ama dudaklarini büzüp böyle içli içli. Meme de çok teskin etmedi, kucağımda sarmalayıp gezerek sakinleştirmeye çalıştım olmadı. Aci cekiyor gibi geldi. Tabi kafam kakasına takılı kaldığı için o duruma yordum. Sonra yarım fitil den biraz daha azını verdik. Yaptı sırtına kadar sarı ve tabiri caizse püre kıvamında :) uykuya verdi hemen kendini. Kendi yapsin çok isterdim ama dün acı çekiyor medet bekliyor gibi geldi
Bızımde pazardan berı ılk defa sabaha Karsı yaptı ama dun cok huzursuzdu
Ikı kere belıne kadar yaptı
Ben de z Yağı yaptım sonunda
Bıkac saat sonra yaptı denk mı geldı bılmıyorum tabı