2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Yo yoooo doguma yurt dışına gıtmeyın
Normalde hastaneye gelıp gecıstırecegınız grup bıle eve gelıyo ozaman
Daha gelecekler bıtmedı ama gelenlerden de ayy ozledık bı daha gelıcezler başladı

Kızlar ben yıllardır Amway ın roll on unu kullanıyorum gerçekten cok memnunum ve cok cok uzun sure gıdıyo
Bariz bı kokusu yok,tamamen tıkayıp terlemeyı engellemıyo ama kokuyu engellıyo

Kızlar internette bakindim biraz adet gorulmedigi surece (ilk 6 ay icin gecerli) aktif emziriliyorsa hamile kalinmiyormus. Varmi bilgisi olan. Adet sonrasi emzirme olsa bile hamilelige engel degilmis yani sut korumuyormus. Ben az once aile sagligi merkezini aradim. Bilgi aldim kisa bir zamanda gebelik dusunuluyorsa spirali degil igneyi oneriyorlar. Ancak erken menapoz durumunu belirttigimde bunlarin hicbirine bulasmamami soyledi ordaki bayan cunku igneyi birakincada hemen hamile kalinmiyormus. Sperm oldurucu krem yada jel veya kondom ile korunma onerdi. Bende internetten baktigim seye istinaden en azindan adet olmadigim surece kafam rahat olsunmu onu merak ettim. Ne degisik derdim var dimi :) deneyimli annelerden bilgi bekliyorum

Ben deneyimli değilim ama az buçuk fikrimi söyleyeyim :)
Çok duymuşuzdur çevreden 40 ı çıkar çıkmaz hamile kalan anneler oluyor o yüzden ben süt koruması dedikleri şeye güvenmiyorum
Ha dersen ki ben Zaten hemen hamile kalamıyorum , Benim polikistik overim vardı ve doktorlar da dahil hemen hamile kalamayacağımı söylemişlerdi ve nerdeyse tüm arkadaşlarım 7-8 ayda hamile kalmışlardı. ben de hemen hamile kalamam diyordum ama hiç beklemediğim zamanda nasılsa olmaz demiştik oldu çok şükür
Yani riske atılacak bi şey degil şu an olmaz hemen deme hiç

Sabirsiz61
Bi de ayrıca madem erken menapoz riskin varsa ben de ilaç iğne düşünme derim
Kondom daha garanti geliyor eş koruması şart bence. onlar istemezse olma ihtimali çok zayıf gibi.
Benim eşim evlendik evleneli hiç istemiyordu ikna edemiyordum o yüzden de ben korunmadım hiç. o istemediği için çok iyi korunuyordu :))

Sabirsiz61 valla canım süt koruyor derken arkadşım hamile kaldı. Ayselin dediğine katılıyorum kısa bir süre içinse eşinin korunması daha mantıklı...
Bu arada ben emzirmeye çok özendiğim için mi böyle oluyor bi ara süt artırmayla uğraştım şimdide oğlumun memeyi almasıyla uğraşıyorum zevkine vara vara emziremeyecem galiba

valla canım başıma gelmedi sana net bir bilgi veremiycem ama mantık olarak düşündüğünde adet olamıyorsan eğer zaten hamile kalamazsın ki.süt korumasını da şöyle biliyorum bazen emziren annelerde adet görme 1 seneyi bulabiliyor

Kiz kardesim ve kuzenim dogumun 4.ayinda hamile kaldi emzirirken ama ikisde 2.ayda adet gormustu. Netten arastirinca hep ayni sey karsima cikti adet gorulmemesi, bebegin sadece anne sutu almasi ve direkt memeden emmesi sartiyla 6 ay sut koruyormus ve diger dogum oontrol yontemleri gibi %99 guvenliymis. 6 aydan sonra ise emzirilse bile korumazmis.

Ilaci ve igneyi eledim zaten bu yuzden :) bu arada derinn83 bide sen arastirip bana dogrumu okumusum teyit edermisin ya :))

Ilaci ve igneyi eledim zaten bu yuzden :) bu arada derinn83 bide sen arastirip bana dogrumu okumusum teyit edermisin ya :))
Kız sabırsız derinle benden bunu araştırmamızı hiç isteme
Bız olsun dıye yıllarca bıtarafımızı yırtanlardanız
Hayatım boyunca hiç korunmadım ki

Hahaah yavrum 34 yasindayim 9 ay ugrastim bana doktor tup bebek demesine ve prolaktin hormonu yuksek olmasina ragmen tedavi ile ilac kullanarak hamile kaldim. Ailede erken menapoz var ona ragmen korunmak istememdeki maksat Mirayi emzirebilmek ve sezeryan sonrasi 2 yil deniyor ya en azindan 1 yil ara verebilmek. Hap yada igne ile biraksanda hemen kalamiyorsun zaten duzene girmesi lazim kalan var ama ihtimal dusuk adette olmayinca arastirip gorunce bu tarz yazilari korunmasamda olur mantigina geldim sonucta guvenilir her yontemin koruyuculugu %99. Neyse oyle iste kizlarinda kafasini karistirmayayim simdi :)

Bu arada 9 ayda oldu dedim ama 2.evlilik bu benim. ılkinde 8.5 yil olmadi zaten. Bende hic korunmadim bugune kadar o yuzden itici geliyor galiba basimiza bir is gelmeden cozsem bu durumu iyiydi hic aklima cocuk olmasin diye dertlenecegim gelmemisti dunya hali iste :))

nur_84 biz aştık sukur kocamin deyimi ile reddi memeyi :) darisi basina insallah tez zamanda. Hastaligin biraz sekte vuracaktir esinin biberonla beslemesi yuzunden ama toparlatacagina inaniyorum bozma moralini.

Bende 36 yasındayım
1 aşılama 4 tüp 2 düşük geçmişim var,cok şükür sonunda umut geldi
Bızımkı sebepsız ınfertılıte şaka bı yana Dr lar hep dogumdan sonra senelerce tedavıyle zorlukla hamıle kalmış olanların bıle hamıle kalabılecegını soyluyo
Onun için 1 sene benımde dıkkat etmem gerekıyo

Hemde daha cabuk tedavisiz kaliyorlarmis kolla kendini :)))

Okudum şimdi biraz internetten
Dogru okumuşsun evet :)
Zaten senin prolaktin yüksekmiş. sık sık da emziriyorsun daha da yükselmiştir belki. Aslında hamile kalma ihtimalin bence de düşük. ama ben şu an %1 bile olsa hamile olma ihtimalini düşünüp tedirgin oluyorum o yüzden düşük bi ihtimali bile göze alamıyorum. sen de iyi düşün taşın derim.

Bızımde pazardan berı ılk defa sabaha Karsı yaptı ama dun cok huzursuzdu
Ikı kere belıne kadar yaptı
Ben de z Yağı yaptım sonunda
Bıkac saat sonra yaptı denk mı geldı bılmıyorum tabı

Ohh Ohh yapmış ne güzel. Zeytinyağını kulak çubuğuna batirip mi uyguladın nasıl yaptın? Ben poposuna srmustum azcık da uyardım kulak çubuğu ile ama bir işe yaramadı . Bir düzenleri olur rahat rahat yaparlar inşallah. Yetişkin insan bile perişan oluyor kıyamam onlara. Gazı arttı mı kakasını yaptıktan sonra.?

Adet olana kadar boyle devam o zaman sonra oldugum aya gore bakarız duruma en mantiklisi adam korunsun napim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…