cok üzüldüm Rabbim en yakın zaman da kucağını doldursun dualarım seninleMerhaba arkadaslar.bugun dr.bebegin kalbinin durdugunu soyledi.yarin kurtaj oluyorum.sizler saglikla kavusursunuz insallah evlatlariniza.ben sizin icin dua ediyorum sizde benim icin dua edin olurmu
Ama sen 10 haftaliksin. Ben daha yeni 8 haftalik oldum. Hangi arada bebek yukari cikiyor da? Biliyorum teselli etmeye calisiyorsun beni ama birden umudumu yitirdim. Mesela bir kadin ancak 15 haftalikken ultrasonda bebegin 7 haftalikken kaybettigini görmüs. Yani 7 hafta tik yokmus, kadin fark etmemis bile
Bügünde cok pahali hamilelik vitaminleri almistim bebege iyi gelir diyeKendimi cok salak ve suclu hisediyorum. Bebegi kaybedersem hepsi benim sucum
Ama sen 10 haftaliksin. Ben daha yeni 8 haftalik oldum. Hangi arada bebek yukari cikiyor da? Biliyorum teselli etmeye calisiyorsun beni ama birden umudumu yitirdim. Mesela bir kadin ancak 15 haftalikken ultrasonda bebegin 7 haftalikken kaybettigini görmüs. Yani 7 hafta tik yokmus, kadin fark etmemis bile
Bügünde cok pahali hamilelik vitaminleri almistim bebege iyi gelir diyeKendimi cok salak ve suclu hisediyorum. Bebegi kaybedersem hepsi benim sucum
Keske hic bakmasaydim internete. Bundan iki hafta önce cok sik tuvalete gidiyordum ve bu hafta hic öyle birsey yok. Gazimda yok artik. Sonra google'a "düsükten sonra kanama ne zaman baslar" diye yazdim. Ve sonuclari dehsete ile okudum. Haftalar sürebiliyormus. Yani su an bebis icimde ölmüs olabilirBende hep kendimi "kanama yoksa bebis iyidir" ile avutuyordum.
Ve burasi Türkiye degil, sirf korktugun icin gidip acilde ultrasona bakamiyorsun. Ben cok korktum kizlar. Hatta aglayarak bunu yaziyorum. Annem daha halen bilmiyor ve simdi anlatmaya cok korkuyorumNiye ben eskisi kadar tuvalete gitmiyorum? Hicbirsekilde birsey hisetmiyorum ve ultrasona daha 10 gün var ve korkuyorum ki doktor diyecek bu bebek iki hafta önce öldü diye [/QUOTE
Arkdadım bir tuvalete sık gitmiyorum diye neden kendini bu kadar yıpratıyorsun.
İyi seyler düşünmelsin zira seni bu düşünceye itecek gecerli sebebinde yok.
Lütfen olumsuzlukları yakıştırma kendine.
benim de 2 gün önce bulantılarım kesilmişti hatta göğüslerim de acımıyordu aynı karamsarlığa ben de kapıldım canım ama bu sabah göğüslerimin sancısına uyandım ve bulantım yüzünden öğle arası işten izin alıp annemlere geçtim karamsar olma hemenKeske hic bakmasaydim internete. Bundan iki hafta önce cok sik tuvalete gidiyordum ve bu hafta hic öyle birsey yok. Gazimda yok artik. Sonra google'a "düsükten sonra kanama ne zaman baslar" diye yazdim. Ve sonuclari dehsete ile okudum. Haftalar sürebiliyormus. Yani su an bebis icimde ölmüs olabilirBende hep kendimi "kanama yoksa bebis iyidir" ile avutuyordum.
Ve burasi Türkiye degil, sirf korktugun icin gidip acilde ultrasona bakamiyorsun. Ben cok korktum kizlar. Hatta aglayarak bunu yaziyorum. Annem daha halen bilmiyor ve simdi anlatmaya cok korkuyorumNiye ben eskisi kadar tuvalete gitmiyorum? Hicbirsekilde birsey hisetmiyorum ve ultrasona daha 10 gün var ve korkuyorum ki doktor diyecek bu bebek iki hafta önce öldü diye
ben de öyleyim valla çok gergin ve huzursuzum nedenseMalesef bende de asabiyet durumu mevcut eşimin her dediği batar oldu adam konuşmuyor artık benimlezaten konuşkan değildir adam iyice sustu yoksa sonu tartışma
Merhaba arkadaslar.bugun dr.bebegin kalbinin durdugunu soyledi.yarin kurtaj oluyorum.sizler saglikla kavusursunuz insallah evlatlariniza.ben sizin icin dua ediyorum sizde benim icin dua edin olurmu
Lütfen bu kadar erken karamsarlığa kapılma. Ben bugün kontrole gittim kese bile göremedi dr haftama göre kalp atisi duymaliydim. Nette okuduğun birseye gore tani koyma lütfen. İçini ferah tut boşuna bebeğini üzüyorsan daha çok üzülürsun
Ben dr a bir sorun varsa anlar miyim diye sordugumda bedenin mutlaka alarm verir dedi. Kanama vs. Nette sagliksiz bilgi dolu. Sakin ol ve sabirla dua et bebeğine..
Gerçekten teselli etmek için söylemiyorum. Biz bugün 9+1 olduk. Benim de 7. haftamin sonlarında birdenbire geçti. Hattâ bir yerlerde okumuştum 8. hafta için bebeğin mesaneye yaptığı baskı azaldığı için idrara çıkmalar azalır diye ki öyle de oldu benim diyebilirim. Bunu da aratıp araştırabilirsin.
Ama lütfen kötümser olup kendini üzme çünkü doktorların isteyebileceği en son şeylerden biri annenin bunalıma girmesi.
Benim de hiçbir belirtim yok şu an hatta göğüs hassasiyetim bile azaldı. Bugün sadece bir tasikardi atağım oldu, nefes alamadım. (Panik atak gibi.) Bak mesela ben kalp hastasıyım ki doktorum önceden bunların olacağını söylemişti. Ilaçlarıma devam etmemi aksi takdirde bunalıma girmemin bebek için daha zararlı olduğunu söylemişti ama şu an yapmaya çalıştığım şey iyi düşünmek ve iyi yaşamak sadece.
Herkesin gebelik hikayesi farklıdır canım. O yüzden kimseyle ve özellikle kötü şeylerle kıyaslama kendi durumunu.
Özel doktor ya da klinik gibi bir şey varsa orada gidebiliyorsan git. Için rahat etsin ya da aile hekimine ya da sağlık görevine hissettiğin durumu, bunun psikolojini etkilediğini açık gönüllülükle ilet. Belki yardımcı olabilirler. Hormonal olarak zaten hassas bir dönemden geçiyoruz hepimiz. Üzmemeye çalış kendini lütfen. Teselli etmek için değil tüm samimiyetimle söylüyorum.
Vitaminlerini de al, üzüntüyle beslenmeyi ihmal etme annesi ki sen mutlu oldukça bebişin de mutlu olsun.
benim de 2 gün önce bulantılarım kesilmişti hatta göğüslerim de acımıyordu aynı karamsarlığa ben de kapıldım canım ama bu sabah göğüslerimin sancısına uyandım ve bulantım yüzünden öğle arası işten izin alıp annemlere geçtim karamsar olma hemen
Merhaba arkadaslar.bugun dr.bebegin kalbinin durdugunu soyledi.yarin kurtaj oluyorum.sizler saglikla kavusursunuz insallah evlatlariniza.ben sizin icin dua ediyorum sizde benim icin dua edin olurmu
sıvı kaybını kusma ve özellikle ishal yaptı bende canım ishal öyle 1-2 gün değildi 2-3 haftadır vardı hergün olmasada tam geçmiyordu. ishal bizim dönemde ve gelecek dönemlerde tehlikeli olabilir bebişde su kaybediyor çünki doktorda iyi gelmişsin dedi.
sen nasılsın?
Facebook ta yorumları herkes okuyabilir bu kadar rahat yazamayiz sanki[/QUOTE]TE="Cemrekzbn, post: 46835862, member: 762702"]Selam kızlar bende 6 haftalık hamileyim yarın gidip keseyi görücem usg ile kalp atışlarını duyarmıyım çok merak ediyorum Bu arada Facebook'ta 2017 ocak anneleri olarak grup açıp toplanalım mı orda ? Herkonuda yardımcı oluruz birbirimize
Allah kabul etsin ne güzel yerden gelmissin. Ben kusmaktan bitap düştüm. Kusmadigim anlarda da bulanti had safhada. Bulanti bilekligi, taze zencefil cayi, zencefilli tabletler ve metpamid dahil hiçbirşey beni rahatlatmiyor. İlkide böyleydi aynen demek unutuyor insan. Hayattan zevk almiyorum ya.Hasta gibiyim. Ruh gibi ise gidip geliyorum, kizim ne yiyo ne iciyo haberim yokKızlar hayırlı geceler umreden geldik çok şükür yarın inş hem SSVD hem de kontrol için doktor Saliha erogluna gidicem bakalım kaç haftalik nasıl Bebis ama söyle bir durum var kızlar acaip derece mide bulantım var bu sefer çok kotuyum midem de asit var midem boğazım yanıyor bu seferki hamileligim çok kötü geçiyor kızlar bu durumda olanlar var mı yemek yiyorum yediğikten snra mide bulantısı ve baş dönmesi gibi oluyo yani anlicagnz çok kotuyum
Çok tatlı ya çok güldüm. Valla başta eşlerimiz olmak üzere allah çevremizdekilere sabır versin inş bu durumda üç ay sonunda bitiyodur bende akşam eşim oruçtu başım ağrıyor dedi. Ben sana doğru düzgün yemek yapamadım o yüzden oldu diye iftar vakti bir ağladım bugün niyetlenmedi yazık
Ben yaptırmicam oğlumda da ikliyi üçlüyü şeker yüklemeyi yaptırmamıştım bunda da yaptırmicamhamiş canlar bi şey sorcam malum üçüncü ayımız yaklaşıyor ve bu ayda tarama testi yapılıyormuş ya benim ilk gebeliğim yaşım 34 yaptırıp yaptırmama konusunda fikirleriniz nedir hamişler
Ben yaptıracağım.hamiş canlar bi şey sorcam malum üçüncü ayımız yaklaşıyor ve bu ayda tarama testi yapılıyormuş ya benim ilk gebeliğim yaşım 34 yaptırıp yaptırmama konusunda fikirleriniz nedir hamişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?