2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Merhaba arkadaslar.bugun dr.bebegin kalbinin durdugunu soyledi.yarin kurtaj oluyorum.sizler saglikla kavusursunuz insallah evlatlariniza.ben sizin icin dua ediyorum sizde benim icin dua edin olurmu
cok üzüldüm Rabbim en yakın zaman da kucağını doldursun dualarım seninle

Ben dr a bir sorun varsa anlar miyim diye sordugumda bedenin mutlaka alarm verir dedi. Kanama vs. Nette sagliksiz bilgi dolu. Sakin ol ve sabirla dua et bebeğine..

Gerçekten teselli etmek için söylemiyorum. Biz bugün 9+1 olduk. Benim de 7. haftamin sonlarında birdenbire geçti. Hattâ bir yerlerde okumuştum 8. hafta için bebeğin mesaneye yaptığı baskı azaldığı için idrara çıkmalar azalır diye ki öyle de oldu benim diyebilirim. Bunu da aratıp araştırabilirsin.
Ama lütfen kötümser olup kendini üzme çünkü doktorların isteyebileceği en son şeylerden biri annenin bunalıma girmesi.
Benim de hiçbir belirtim yok şu an hatta göğüs hassasiyetim bile azaldı. Bugün sadece bir tasikardi atağım oldu, nefes alamadım. (Panik atak gibi.) Bak mesela ben kalp hastasıyım ki doktorum önceden bunların olacağını söylemişti. Ilaçlarıma devam etmemi aksi takdirde bunalıma girmemin bebek için daha zararlı olduğunu söylemişti ama şu an yapmaya çalıştığım şey iyi düşünmek ve iyi yaşamak sadece.

Herkesin gebelik hikayesi farklıdır canım. O yüzden kimseyle ve özellikle kötü şeylerle kıyaslama kendi durumunu.

Özel doktor ya da klinik gibi bir şey varsa orada gidebiliyorsan git. Için rahat etsin ya da aile hekimine ya da sağlık görevine hissettiğin durumu, bunun psikolojini etkilediğini açık gönüllülükle ilet. Belki yardımcı olabilirler. Hormonal olarak zaten hassas bir dönemden geçiyoruz hepimiz. Üzmemeye çalış kendini lütfen. Teselli etmek için değil tüm samimiyetimle söylüyorum.

Vitaminlerini de al, üzüntüyle beslenmeyi ihmal etme annesi ki sen mutlu oldukça bebişin de mutlu olsun.

benim de 2 gün önce bulantılarım kesilmişti hatta göğüslerim de acımıyordu aynı karamsarlığa ben de kapıldım canım ama bu sabah göğüslerimin sancısına uyandım ve bulantım yüzünden öğle arası işten izin alıp annemlere geçtim karamsar olma hemen

Son düzenleme:
aynı huzursuzluk ne yazık ki bende de var.

Ne zaman geçer nasıl geçer biri yol gösterse keske

K kararsiz_2013 niye kendini boş yere yıpratıyorsun. Hamilelik tek düze gidecek diye birşey yok. Benimde hiçbir belirtim yok. Herkesin yapısı farklıdır. İllaki internette okuduğun gibi olacak diye birşey yok. Kendini topla ve boşuna evham yapma. Zaten ters giden birşey olsa vücut bir şekilde alarm verir.

Merhaba arkadaslar.bugun dr.bebegin kalbinin durdugunu soyledi.yarin kurtaj oluyorum.sizler saglikla kavusursunuz insallah evlatlariniza.ben sizin icin dua ediyorum sizde benim icin dua edin olurmu

Canım Rabbim sabrını versin sana inşallah.

Sen de kısa sürede toparlanır yeniden bir evlat sahibi olursun Allah on izni ile.

Ben dr a bir sorun varsa anlar miyim diye sordugumda bedenin mutlaka alarm verir dedi. Kanama vs. Nette sagliksiz bilgi dolu. Sakin ol ve sabirla dua et bebeğine..

Hepinize cok cook tesekkür ederim. Biraz dramatik olabilir ama kendimi yataga atip agliyordum artik. Sizin sözleriniz gercekten bana ilac gibi geldi. Bunu tüm samimiyetim ile söylüyorum ki umarim sizde yavrularinizi kucagi alirsiniz ve ailesine, topluma hayirli insanlar olur. Sizde sonsuza dek mutlu olmanizi istiyorum. Ay bak yine gözlerim doldu. Hormonlarmi acaba bilemiyorum ama icimden size kocaman sarilmak geliyor

Ya bende burda daha olmamis bisey icin üzülüyorum. Mesajini gördükce utaniyorum. Hicbir söyleyecegim laf seni teselli etmeyecek biliyorum. Sadece sabir dileyebiliyorum. Umarim ilerde, tekrar hazir oldugunda senden güzel haberleri aliriz

Tekrar geçmiş olsun canım dikkat et oruç tutmuyor sun demi sıvı alman lazım bol .ben iyiyim canım geçen hafta keseyi gördük bugün bebeği gördük .kalbini dinledik çok şükür

Kızlar hayırlı geceler umreden geldik çok şükür yarın inş hem SSVD hem de kontrol için doktor Saliha erogluna gidicem bakalım kaç haftalik nasıl Bebis ama söyle bir durum var kızlar acaip derece mide bulantım var bu sefer çok kotuyum midem de asit var midem boğazım yanıyor bu seferki hamileligim çok kötü geçiyor kızlar bu durumda olanlar var mı yemek yiyorum yediğikten snra mide bulantısı ve baş dönmesi gibi oluyo yani anlicagnz çok kotuyum

Facebook ta yorumları herkes okuyabilir bu kadar rahat yazamayiz sanki[/QUOTE]
Gizli tutarız sadece hamile anneler olur

Allah kabul etsin ne güzel yerden gelmissin. Ben kusmaktan bitap düştüm. Kusmadigim anlarda da bulanti had safhada. Bulanti bilekligi, taze zencefil cayi, zencefilli tabletler ve metpamid dahil hiçbirşey beni rahatlatmiyor. İlkide böyleydi aynen demek unutuyor insan. Hayattan zevk almiyorum ya.Hasta gibiyim. Ruh gibi ise gidip geliyorum, kizim ne yiyo ne iciyo haberim yok

hahaha kıyamam yaaa ah o hormonlarımız yok muu deli ediyoruz bizi ve çevremizdekileri :) walla umarım 3 ay sonra normalde döneriz yoksa sadece eşim değil iş yerindekilerde isyan bayrağını açacaklar. birde burda kimseye henüz söylemedim çok yeni diye millet kafayı sıyırdığımı düşünecek.

hamiş canlar bi şey sorcam malum üçüncü ayımız yaklaşıyor ve bu ayda tarama testi yapılıyormuş ya benim ilk gebeliğim yaşım 34 yaptırıp yaptırmama konusunda fikirleriniz nedir hamişler
Ben yaptırmicam oğlumda da ikliyi üçlüyü şeker yüklemeyi yaptırmamıştım bunda da yaptırmicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…