2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben ben ben bildiğin depresyonda gibiyim üstüne 2 gündür, içimden hiç bişi yapmak gelmıyor zorla oğlumla ilgileniyorum o kadar bitkisel hayatta gibiyim resmen

hamiş canlar bi şey sorcam malum üçüncü ayımız yaklaşıyor ve bu ayda tarama testi yapılıyormuş ya benim ilk gebeliğim yaşım 34 yaptırıp yaptırmama konusunda fikirleriniz nedir hamişler

Çok tatlı ya çok güldüm. Valla başta eşlerimiz olmak üzere allah çevremizdekilere sabır versin inş bu durumda üç ay sonunda bitiyodur bende akşam eşim oruçtu başım ağrıyor dedi. Ben sana doğru düzgün yemek yapamadım o yüzden oldu diye iftar vakti bir ağladım bugün niyetlenmedi yazık

Selam kızlar. Ne zamandır yazamıyorum. Tatlıdan tiksinenler , midesi bulanan duygusal olanlar bunlar inşallah geçici zamanlar.
Hamilelik belirtisi olarak tek iştahsızlık vardı bende. Çok şükür geçti. Bu ara favori yiyeceğim fırından gelen pideden sandviç yapıp yemek.
Bugün asansörde komşu teyze ile karşılaştım. Hamilelik nasıl gidiyor filan dedi. Ne kadarlık dedi. Bende yaklaşık 2.5 aylık dedim. Hareket ediyor mu dedi. Daha erken değilmi dedim. Henüz hareket etmiyor dedim. O zaman kızın olacak dedi. Oğlan 40 günlükken seyirmeye başlar dedi. Ben kimi tahmin ettiysem tuttu dedi.
Hadi bakalım teyze göreceğiz tezin doğrumu yanlışmı.
Seyirmesi olan varmı karnında. Merak ettirdi teyze şimdi beni

bende dun seyirme oldu kendi kendime ne oluyo dedim anlam veremedim iştahsızlık benim en büyük derdim birde aşırı mide yanması yaşıyorum

Yok canim, olamaz o. 40 günlük demek aslinda iki haftalik embryo bile degil. Sirf hücrelerden olusan bisey. Haydi diyelim tekmelemek yada seyirmek icin güc buldu. Daha 1 gram bile olmayan sey bunu nasil anne adayina hisettirecek?

Yine erkekleri yüceltmek icin bir hürafe iste.

Doktorum doğal dogun yanlısı. Hayati tehlike olmadikca sezaryen yapmayan biri. Ben de normal istiyorum. Hayirlisi inşallah.
hamiş canlar bi şey sorcam malum üçüncü ayımız yaklaşıyor ve bu ayda tarama testi yapılıyormuş ya benim ilk gebeliğim yaşım 34 yaptırıp yaptırmama konusunda fikirleriniz nedir hamişler
Bayram sonrası ikili testim var. Yasim 38 inşallah riskli cikmaz. Cikarsa degerlendirecegiz artik. Kismet.

Öyleyse bizim de kizimiz olacak. Seyirme falan yok bende.

Merhaba arkadaslar.bugun dr.bebegin kalbinin durdugunu soyledi.yarin kurtaj oluyorum.sizler saglikla kavusursunuz insallah evlatlariniza.ben sizin icin dua ediyorum sizde benim icin dua edin olurmu

Merhaba arkadaslar.bugun dr.bebegin kalbinin durdugunu soyledi.yarin kurtaj oluyorum.sizler saglikla kavusursunuz insallah evlatlariniza.ben sizin icin dua ediyorum sizde benim icin dua edin olurmu
Aa gerçekten mi ya. Sebebi neymiş acaba. Çok üzme canım kendini verende alanda Allah. Dualarım seninle. Rabbim gönlüne göre versin inşallah.

Allah sabir versin. Hayirlisi boyleymis diye dusun. Insallah en kisa zsmanda bebegine kavusursun canim

Allah sabırlar versin Can'ım çok zor bilirim ama hayırlısı böyleymiş diye düşünmekten başka çare kalmıyor. İnş tez zamanda sağlıklı sıhhatli evlat sahibi olursun

Benim ikinci gebeligim bende 34 yasindayim. Kararsizim. Çünkü testlerde yaşla vs alakali riskler cikiyor sadece net şeyler değil hele kasap ruhlu paraci birine denk gelirsen hemen amniyosentez olayina daliyorlar. Sadece 4 lu yapmistim kizimda sanirim yine o da sadece dr la inatlasmamak adina yaptiracagim. Diğerinde reddedince dr umursamaz olmuştu birden.

Allah sabir versin canim. Biz hayri veya şerri bilemeyiz. Rabbim en doğru zamanda yeniden nasip edecek emin ol. Dualarim seninle

Doğum konusuna gelince kizlar. Eğer Allah o zamana kavusturursa bizleri olayi akisina birakmak gerek . bir şeye sabitlenmek çok yipratici oluyor süreç değişirse. Ben ilk aylarda çok korkuyordum doğumdan. Son aylarda cesaret geldi ebemi bile ayarladim normal doğum için sanci bekliyordum. Son kontrole gittiğimizde dr panik halde bebegin kalp atislari yavaslamis, plesenta yaşlanmış, su bitmek üzere bir saat içinde acilen sezaryen dedi. Bi gece daha bekleyelim diye dr a yalvardim resmen sanci gelecek hissediyorum diye. Mümkün değil dedi. Disari ciktik esimle konuşmak için. Riske atma aylarca bekledik dedi. Öyle bir an ki ama ben boyle hayal etmedim falan diye düşünüyorsun. Ben hastanede işlemlere basladim eşim valizi almaya gitti. bir saat sonra kizim kucagimdaydi. Saglikla gelsinler inşallah. Hayirli dogumlarla..

Keske hic bakmasaydim internete. Bundan iki hafta önce cok sik tuvalete gidiyordum ve bu hafta hic öyle birsey yok. Gazimda yok artik. Sonra google'a "düsükten sonra kanama ne zaman baslar" diye yazdim. Ve sonuclari dehsete ile okudum. Haftalar sürebiliyormus. Yani su an bebis icimde ölmüs olabilir Bende hep kendimi "kanama yoksa bebis iyidir" ile avutuyordum.

Ve burasi Türkiye degil, sirf korktugun icin gidip acilde ultrasona bakamiyorsun. Ben cok korktum kizlar. Hatta aglayarak bunu yaziyorum. Annem daha halen bilmiyor ve simdi anlatmaya cok korkuyorum Niye ben eskisi kadar tuvalete gitmiyorum? Hicbirsekilde birsey hisetmiyorum ve ultrasona daha 10 gün var ve korkuyorum ki doktor diyecek bu bebek iki hafta önce öldü diye

Canım hemen kötüye endeksleme kendini. Bebek ilerleyen haftalarda yukarı çıktıkça mesaneye olan baskısı azaldığı için idrara çıkma olayı azalıyormuş. Benim de öyleydi. Gündüzü bırak sırf gece 5-6 kere tuvalete çıkıyordum birdenbire geçti. Gündüzleriyse dibim delinmiş gibiydi. Çok çok sıvı almadikca tuvalete gitmiyorum neredeyse şimdi. Eski düzene geri döndü yani. Içini ferah tut.

Ama sen 10 haftaliksin. Ben daha yeni 8 haftalik oldum. Hangi arada bebek yukari cikiyor da? Biliyorum teselli etmeye calisiyorsun beni ama birden umudumu yitirdim. Mesela bir kadin ancak 15 haftalikken ultrasonda bebegin 7 haftalikken kaybettigini görmüs. Yani 7 hafta tik yokmus, kadin fark etmemis bile

Bügünde cok pahali hamilelik vitaminleri almistim bebege iyi gelir diye Kendimi cok salak ve suclu hisediyorum. Bebegi kaybedersem hepsi benim sucum

Son düzenleme:
Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin canım elbette ki çok zordur ama vardır bir hayır de canım üzme kendini.

@karasiz_2013 durup dururken böyle bir kanıya varman cok sağlıksız bi durum bence kanaman yoksa niye boyle düşünüp hem kendini hem bebegini strese sokuyosun ben anlayamadım

Lütfen bu kadar erken karamsarlığa kapılma. Ben bugün kontrole gittim kese bile göremedi dr haftama göre kalp atisi duymaliydim. Nette okuduğun birseye gore tani koyma lütfen. İçini ferah tut boşuna bebeğini üzüyorsan daha çok üzülürsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…