2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bende dünyanın en mükemmel annelerinden biriyle muhabbet etmiştim de tam üstüne gelince öyle oldu:) midem bulanıyor akşam yemek yapamıyorum diyorum aaaa ben 9 ay yemeğimi kendim yaptım yorgun oluyorum eve gidince diyorum aa ben herşeyimi yaptım kimseden yardım almadım diye bir havalar attı ki kadın gıcık etti beni de hayır normalde ben böyle insanlara Güler geçer muhattap bile olmam ama çok hassaslaştım herşeyi takıyorum.
Var mı böyle huyu suyu değişen başka?

Kizlar Merhaba bende yeni katıldım araniza:) 6+1deyiz bizde dün gittik karından kalp atislarinı duyduk allah isteyen herkese nasip etsin.

6 haftalık hamileyim şiddetli mide bulantısı ve mide gazı var, ayva ve muz biraz iyi geliyor gibi patates , hamur işi işi gibi nişastalı şeyler yemeyin, süt içmeyin, illede içecekseniz laktozsuz süt için böyle şikayetiniz varsa. hiçbirşey yiyemiyorum bu arada leblebi ve ekşi elma mide bulantısına iyi geliyormuş ama mide de gaz yapıyormuş, yani gaz probleminiz varsa bunları yemeniz rahatsız edebilir.

Gorunce tiksinmiyorum ama agzima hic tatli surmedim ben de ne zamandir. Kiz geliyor herhalde :)

Benım bıldığımde tatlı yıyenlerın kızı oluyor çoğunlukla
Ay aynı durum bende de var normalde evde olsa asla yemeden duraazdım şimdi ise yanından bile geçmiyorum :) oğlumda kilo kilo tatlı yerdim o derece bu seferki çok farklı içime hep kız doğuyor hayırlısı olsun önce sağlıklı tabikide.

Aynen canım birde hipertiroid vardı 6. ayda çıkmıştı karnım çok zayıflamıştım. Bu seferki çok şükür 2 hafta bunalttı beni ama cok rahatım sadece ara ara yokluyor hafif tiksinme şeklinde onun dışında herşeyi yiyorum sadece az az şimdilik sıkıntım yok.

ben beeennnn dün iç çamaşırlarımı yıkadım makinede yemek yap bilmem ne derken biraz yoruldum eşimde kızdı çamaşır çok mu şarttı diye "donum kalmadı donummm" diye bi başladım ağlamaya kal geldi adama bakıyo öyle yüzüme hahah tam bir deli oldum çıktım :)

Malesef bende de asabiyet durumu mevcut eşimin her dediği batar oldu adam konuşmuyor artık benimle zaten konuşkan değildir adam iyice sustu yoksa sonu tartışma

Tatlı yıyınce erkek tuzlu yıyınce kızmı oluyormuş

Çok güldürdünüz beni

kızlar bu arada nasıl doğum yapacağınızı planladınız mı? Yani biraz erken mi acaba?

Ben epidural normal doğum istiyorum. Hani herkes genelde normal doğumdan korkar ya, ben sezeryandan korkuyorum. Sanırım sezeryan sonrası kesik yerleri baya bir acıyormuş. İnşallah herşey gönlümüze göre olur.

Benim herhangi bir doğum tipine karşı asla olmaz demem yok. bakalım nasıl ilerleyecek durumlar neyi göstercek. Bence her ikisinide hazırlıklı olalım ki acil sezeryan olmak zorunda kalırsak psikolojimiz bozulmasın. ama tabi olursa normal iyi olur

çok doğru, önemli olan çocuğun ve bizim sağlıklı tamamlayacağımız bir doğum olması sanırım.

çok doğru, önemli olan çocuğun ve bizim sağlıklı tamamlayacağımız bir doğum olması sanırım.
aynen öyle tatlım. sağlıkla kucağımıza gelsinlerde bunları 8. ayımızda şartlara bakılarak karar verilecek şeyler. ben arkadaşın bebeğine hediye alacağım hamile olduğumu öğrendikten sonra ilk bebek mağazasına girişim olacak. çok heyecanlı

Oncelikle hayırlı olsun.benim midem hiiiccc bulanmadi. Ucunde de.ilk gebeligimde çok güzel geçti hiç sıkıntım olmadı.bence korkma Bünyenin hazırlığı ile alakalı galiba.internette midesi bulanan annenin sağlıklı bebeği olur yazısını ben de okumuştum ama sanırım anneleri rahatlatmak adına yapılan bir yorum.

Bendede hic bir tik yok. Ne bulanti ne baska birsey. Gercekten bazen unutuyorum hamile oldugumu, o derece yani. Bende cook endiseliydim ama Sunrise82 üyesi sagolsun, hep pozitif düsünmeme tesvik etmistir ve artik öyle yapacam. Sende öyle yap canim. Bak ben ultrasonda bile görmedim daha, sen gördün. Icini ferah tut canim.

TE="Cemrekzbn, post: 46835862, member: 762702"]Selam kızlar bende 6 haftalık hamileyim yarın gidip keseyi görücem usg ile kalp atışlarını duyarmıyım çok merak ediyorum Bu arada Facebook'ta 2017 ocak anneleri olarak grup açıp toplanalım mı orda ? Herkonuda yardımcı oluruz birbirimize[/QUOTE]
Facebook ta yorumları herkes okuyabilir bu kadar rahat yazamayiz sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…