benim küçük kızımda bebekken atopik dermatit vardı.linola face almıştım ama pek bi faydasını görmedim.mustela için iyi diyorlarKızlar bebeğimin cildi çok kuruyor. Doktor linola yüz kremi alabilirsin dedi. Baktım mustelanında yüz kremleri var. Çok kararsız kaldım bunlardan kullanan var mı acaba
benim parol gecirmedigi icin icmek zorunda kaldim cok rahatsızdım. hemen emzirdim saat tutmadim canım
Sağol canımCok gecmis olsun bilgim yok malesef
Ay insallah ayselim ya...belim 1 haftadir agriyor valla...aslinda düzeni olacakti cocugun hep araya biseyler girdi bronsit olduk 4 gün hastanede yattik sonra da aşılar falan derken cocuk da sapitti tabi...74 günlüğüz bugün canim yarin tam 2,5 aylik oluyoruz :)Bizimkilere göre baya küçük tabi seninki bizimki de o günlerde çok düzensizdi hala tam bi düzeni yok ama gündüzleri oyun halısında ve ana kucağında durabiliyor en azından baya oyalanıyor
Biraz sabret inşallah sen de yakın zamanda rahat edersin ana kucağından ağlar ağlamaz alma biraz bekle alıştırmaya çalış yani emzik alıyorsa orda ver
Biraz daha büyüdükçe görme yetenekleri daha çok geliştiği için dikkatlerini çekiyor o aldığın oyuncağı şimdi tutamaz ama ilgisini çeker bi süre sonra
beterin beteri var canım..benimki hem gece hem gündüz öyle düşün artık..keşke gündüz uyusa gece çektiğime de razı olcam..sürekli kucakta olduğundan bel ve sırtım o kadar ağrıyor ki artık beşikten eğilip alamıyorum oğlumu..inşallah düzelir biran önce yavrularımız..Bu cocugun duzeni ne zaman oturacak vallahi bittim tukendim artik 1 gun oyle 1 gun boyle gece 2 de uyudu gunduz de uyanmiyor 47 kiloya dustum ne emme duzeni var ne uyku gazi gecti diye seviniyorum 1 hafta sonra tekrar basliyor cok yoruldum uyanikken de surekli kucakta gezmek istiyor bel fitigim hortladi kronik sirt boyun agrisi da cabasi ne yapabilirim kizlar ya...
Ay insallah canim ya 2.5 ayda pert e ciktik valla...seninki daha da zormus hem gece hem gunduz Allah kolaylik versin ne diyeyimbeterin beteri var canım..benimki hem gece hem gündüz öyle düşün artık..keşke gündüz uyusa gece çektiğime de razı olcam..sürekli kucakta olduğundan bel ve sırtım o kadar ağrıyor ki artık beşikten eğilip alamıyorum oğlumu..inşallah düzelir biran önce yavrularımız..
Bizimki de basladi cok tatli oluyor gerçektenkızlar bwnim oğlum artık baya sesli gülüyor.o gülüyor ben kendimden geçiyorumsizinkilerde yakında gülmeye başlar
Ayni bizi anlatmışsın bugün tam 60 günlük oldu kızım 3 ayı bekliyorum inşallah o zaman düzene girerler. Gece 2 3 yatıs saatimiz gündüzde bazen çok uzun uzun uyuyor bazen gazdan aglamaktan uyumuyor bazen gece gazli oluyor bazende gündüz hiç belli olmuyor. Belim boynum dikislerim göğüslerim heryerim ağrıyor.Bu cocugun duzeni ne zaman oturacak vallahi bittim tukendim artik 1 gun oyle 1 gun boyle gece 2 de uyudu gunduz de uyanmiyor 47 kiloya dustum ne emme duzeni var ne uyku gazi gecti diye seviniyorum 1 hafta sonra tekrar basliyor cok yoruldum uyanikken de surekli kucakta gezmek istiyor bel fitigim hortladi kronik sirt boyun agrisi da cabasi ne yapabilirim kizlar ya...
Her çocuk farklı tabi ama aralıkta dogan bir yegenim var kızimdan bir ay büyük onlarla olduģumuzda dikkatimi çekiyor o çok kaka yapıyor dedigin gibi sırtına kadar maşallah 5 6 defa gunde bende diyorum bizim kız günde 1 ya yapiyor ya yapmıyor ama onun maşallahı var gecen gun onlarda bizimkide 3 defa kaka yaptı hep taşti üstune bulaştı giysi yetiremedim onlardan giydik diyorum bizimkinede bulaştıHep bebeklerin kabizligindan sikayet ediliyor. Peki bizimki gibi günde 5-6 kere kaka yapan yok mu hic?
Dun butun gunum kaka temizlemeyle gecti hem de oyle boyle degil sirtina kadar.
Ishal gibi yapiyor bir de. Yapmadan önce agliyor, huysuzlaniyor.
Annem yapistirdi tabi hemen sutun yaramıyor mu diye ne alakasi varsa
Bizimkinin bir sıkıntısı oldugu belli oluyor oyle zamanlarda. Haftanin 3-4 gunu böyle. Diger günler de cok yapiyor ama aglayip sizlamadan.Her çocuk farklı tabi ama aralıkta dogan bir yegenim var kızimdan bir ay büyük onlarla olduģumuzda dikkatimi çekiyor o çok kaka yapıyor dedigin gibi sırtına kadar maşallah 5 6 defa gunde bende diyorum bizim kız günde 1 ya yapiyor ya yapmıyor ama onun maşallahı var gecen gun onlarda bizimkide 3 defa kaka yaptı hep taşti üstune bulaştı giysi yetiremedim onlardan giydik diyorum bizimkinede bulaştıyanyana durunca ya huyundan ya suyundan misali..
Boşuna dememisler iste cennet annelerin ayaklari altinda diye :) Allah kolaylik versin hepimizeAyni bizi anlatmışsın bugün tam 60 günlük oldu kızım 3 ayı bekliyorum inşallah o zaman düzene girerler. Gece 2 3 yatıs saatimiz gündüzde bazen çok uzun uzun uyuyor bazen gazdan aglamaktan uyumuyor bazen gece gazli oluyor bazende gündüz hiç belli olmuyor. Belim boynum dikislerim göğüslerim heryerim ağrıyor.
Biz canim... en az 3 kere yapiyor benimki de hele sabah cosuyor masallah...gece degistirmiyorum uykusu bolunmesin diye ustune de kaka yapiyor bezde bos yer kalmiyor +1 kilo bez oluyor kucagima alamiyorum besikten :) ama gelisimi cok iyi 97. Persantilde boyu da kilosu da...Hep bebeklerin kabizligindan sikayet ediliyor. Peki bizimki gibi günde 5-6 kere kaka yapan yok mu hic?
Iyi bari bizim gibi biri daha varmis.Biz canim... en az 3 kere yapiyor benimki de hele sabah cosuyor masallah...gece degistirmiyorum uykusu bolunmesin diye ustune de kaka yapiyor bezde bos yer kalmiyor +1 kilo bez oluyor kucagima alamiyorum besikten :) ama gelisimi cok iyi 97. Persantilde boyu da kilosu da...
Canim benim bebeğimin cildi de çok kuru ben vücuduna babe nin vücut losyonu nu yüzüne de Bella B baby nin yüz kremini kullanıyorum ikisinden de çok memnunumKızlar bebeğimin cildi çok kuruyor. Doktor linola yüz kremi alabilirsin dedi. Baktım mustelanında yüz kremleri var. Çok kararsız kaldım bunlardan kullanan var mı acaba
Canim benim bebeğim de öyle sürekli civik kaka yapıyor sürekli poposunu yikayorum üstünü başını degistiriyorum her seferinde. bende sordum etrafımdaki annelere içlerinden biri doktorunada sormuş normalmis hatta normalde böyle olmasi gerekiyormus demiş. içlerinde kalmasinda atsınlar dışarıHep bebeklerin kabizligindan sikayet ediliyor. Peki bizimki gibi günde 5-6 kere kaka yapan yok mu hic?
Aynen biz de oyle sık emzirmekten de oluyor aslinda derin burda bir yazi paylasmisti ön süt fazlaligindan kaynaklaniyor olabilir bizimkilerin durumu...Iyi bari bizim gibi biri daha varmis.
Bazen resmen kisir dongude oluyorum. Emzir, kaka yapsın, bazen ustunu batirsin. Hadi degistir bastan asagi. O ara tekrar emzir tekrar tekrsr tekrar...dun de tam olarak boyle bir gundu. Nerdeyse hic basindan kalkamadim. Gelisimi iyiydi bakalim haftaya 3.ay kontrolu. İnsallah bizimki de saglikli gidiyordur.
Yahu onu nasil bakiyorsunuz ben saf hissrttim kendimi o tablodan birsey anlayamadim bizede bi el atip bakiverseniz:))Biz canim... en az 3 kere yapiyor benimki de hele sabah cosuyor masallah...gece degistirmiyorum uykusu bolunmesin diye ustune de kaka yapiyor bezde bos yer kalmiyor +1 kilo bez oluyor kucagima alamiyorum besikten :) ama gelisimi cok iyi 97. Persantilde boyu da kilosu da...
6dk da alacagini aliyor senden merak etme ilk gunlerdeki gibi degiller artik ceneleri emme refleksleri cok guclendi vakum gibi cekiyorlar merak etmeKizlar bebegim ilk zamanlar 20 30 dk emerken bir haftadir 3 5 dkka emiyor . Meme reddi boyle mi oluyir. Yoksa emmeyi mi birakacak. Mama da veriyorum ya acaba ondan mi yapiyor .mamayi sadece gunduz 3 defa takviye ediyorum 60 cc . Gogsumu sagiyirum bazen 60 bazen 90 bazen 120 sadece mama ile doymuyodur dimi . 5 dkkada ne kadar sut cekebilirki emdikten sonra da aglamiyir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?