2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bende. Ilk gunler buzluha koymustum gunu gececek onlarin sut annelik de arastirilmasi gereken bir sey tanidigm.biri olmasini tercih ederim ben de ilk gunler attgm sutlerden denesem mi kizima vermeyi acabaa alacak mi

Bende. Ilk gunler buzluha koymustum gunu gececek onlarin sut annelik de arastirilmasi gereken bir sey tanidigm.biri olmasini tercih ederim ben de ilk gunler attgm sutlerden denesem mi kizima vermeyi acabaa alacak mi
Dene istersen gunduz almazsa gece uyku arasinda dene genelde aliyorlar ama bu bebeler bizi neden yokuda sürüyorlar cozemedim. Suan alt komsumdayim sutumu sagdim ona verdim kizimla baska odada biberonu deniyoruz ne hallere dustuk ya :))

Dene istersen gunduz almazsa gece uyku arasinda dene genelde aliyorlar ama bu bebeler bizi neden yokuda sürüyorlar cozemedim. Suan alt komsumdayim sutumu sagdim ona verdim kizimla baska odada biberonu deniyoruz ne hallere dustuk ya :))
Benim de hastane islerim vardi Ankarada anneme geldim.
Kizimi biraktim kucugu birakamadim. Cesaret edemedik ya almazsa biberonu diye. Yollarda emzirdim gittim öyle:)

Biberona hic alistrmasam mi diye düşünüyorum ben yazin disarda zor mu olur bilmiyrm simdilik emzirmeye devam3ay dolsun belki o zamsn denerm

Selam kızlar bugün bizde gezmelerdeydik ilk avm deneyimimizi yaşadık çıngırak bakan arkadaşlar ebebekte oyuncak bölümünde %20 indirim varmış kasada düşüyolar yazmıyo bide toyz shopta da 5,50 liraya çıngırak aldım ve sesli kitaplar da 40tan 20ye düşmüş isteyen varsa söyleyeyim dedim

Anladım canım teşekkür ederim

Biberona hic alistrmasam mi diye düşünüyorum ben yazin disarda zor mu olur bilmiyrm simdilik emzirmeye devam3ay dolsun belki o zamsn denerm
Biberon kullanabilmek buyuk bir avantaj.
Bence ufak denemeler yapabilirsin.
Oglum 1 ay hic sorunsuz aldi biberonu sonra birden birakti.
Simdi hastaneye bile birlikte gidiyoruz.
Hastane neyse de bebegin bulunmamasi gereken ortamlar var mesela kuaför.
Her konuda elimi kolumu bagladi benim keske biberon verebilseydim.

Kızlar bişey sormak istiyorum
3 aylık bebeğim var ve gıda zehirlenmesi gibi bişey oldum ishal istifra.acile gittim doktor serum taktı ve içine buscopan yaptı benim gibi bu ilacı kullanan oldu mu bebeğe geçmesinden korkuyorum doktorunda üç aylık bebeği varmış ben yapmazdım eşime dedi ama ben çok kötüydüm.iğneden bir saat sonra emzirdim sonrada iğneden beş saat sonra emxirdim
Mama verecektim almadı

merhaba ocak annisleri
normal doğum yapan arkadaşlar size sorum var malum zamanım azaldı . sizler kaçıncı haftada doğum yaptınız ?
41 haftalik da doğuran oldu mu benimki ne zaman gelecek bilmiyorum

Sabirsiz61 canım naptın kızın aldı mı biberonu?
4 saat emzirmeyip denedi komsum odaya bile girmedim ama agladi inat etti. O kazandi. 7 ocak itibariyle sutlerim vardi. Kk dan tanisip ailece gorustugumuz kizimdan 7 hafta buyuk kizi olan arkadasim var burada tesadufki bugun sutunun azaldigini ve mama arayisina girdigini soyledi inanilmaz mutlu olarak ilk 20 gunluk sutlerimi ona gonderdim esimle. artik 2 kizim var. Sutlerimim ziyan olmayacagina ve bir bebege sifa olacagina cok sevindim. Hala sagmaya devam ediyorum bu bana cok buyuk motive oldu.

sevindim canım birde süt çocuğun oldu desene hayırlı olsun.ama keşke kızın biberon alsaydı

merhaba ocak annisleri
normal doğum yapan arkadaşlar size sorum var malum zamanım azaldı . sizler kaçıncı haftada doğum yaptınız ?
Ben normal yaptım. 40ımın dolmasına 2gün kala doğdu. Kanala bile girmemişti. Sezeryan fikrini düşünmeye başlamısken kendiliğinden geldi bebeğim :)

gevezek sendin değil mi emzirme sütyeni arayan ben bugün yeni incininkileri denedim çok güzeller alacaktım ama sadece siyah rengi kalmıştı haftaya gelecekmiş ten rengi artık haftaya alıcam.ama denedim tavsiye ederim

sevindim canım birde süt çocuğun oldu desene hayırlı olsun.ama keşke kızın biberon alsaydı
Inan elimden geleni yaptim o anlamda icim rahat. Calismiyorum evdeyim sukur emsin emebildigi kadar. Elimde hep 1.5 ay stok tutarak verecegim o yuzden sikinti yasarsak kizim icinde sut olacak o durumdada mecbur alir herhalde umarim gerek kalmaz:)

buzkopan 2 kere ictim çeşitli saglik sebeplerimden oturu.. herhangi birsey olmadi olmaz demisti zaten doktorum.

Haklisin o açıdan ben de bir ay sonra ise baslayacagim isim evime cok yakin ona.güveniyorum ama biberon o zaman lazim olacak gibi dr brown önermişti arkadasim sizler ne kullaniyorsnz
Tamamdir pentiye se söylediğiniz markaya da bakacagm penye emzirme sutyenlerim var ama yaza kalipli arıyordum evet=)

buzkopan 2 kere ictim çeşitli saglik sebeplerimden oturu.. herhangi birsey olmadi olmaz demisti zaten doktorum.
Gerçekten Can'ım peki ne kadar sonra emzirdin Can'ım ben iğneden bir saat sonra emzirdim bir de beş saat sonra

Doktorunda üç aylık bebeği varmış ben kendi karıma yapmam dedi içinde ki paresetomolün değilde bir madde daha var onun zararı varmış
C kategorisinde bir ilaç yani hayati önem taşımadıkça emzirmelerde kullanılmıyor muş

merhaba ocak annisleri
Ben de normal doğum yaptım 39+2de bir gün önce doktora gitmiştim kanala inmemişti gecesine suyum geldi belli olmuyo bu iş cnm bebeğin suyu azalmadıysa risk yoksa bekleyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…