2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Arkadaslar bu bebeğin doyup doymadigini anlamak icin bakilan cisli bez sayisi benim icin hep muammaydi. Herkes dolu oluyor bezi dedikce ben hep bizimki niye dolmuyor diyordum. Ölçü su sekildeymis;
Temiz beze 3 kasik su doktigumuzde olusan agirlik dolu bez denecek seviyeymis. Gunde 5-6 kere bu agirliga ulasiyorsa tamamdir.
Ya da bir yumurta agirligi diye de geciyor.
Bir emzirme psikologunun yazisinda okudum dun.

Tiny love in nerdeyse aynisi olan babay&plus marka ana kucaginu kullaniyorum. Biraz agir olmasi disinda cok memnunum. Nereye gidersek oraya goturuyoruz, bu hafta annemdeyiz mesela getirdik yanimizda. Gunduz hep onda duruyor
Peki oda oda tasinabilir mi cnm
Bnm
Kucuk oglum var, onunla yalniz birakmamak icin
Bebegimi nereye gidersem mutfak falan yanimda tasimam lazim, rahatlikla oda oda tasinabilir mi

Ayy canim benim ben de endiseliydim bu konuda gunduz bezini sık sık degistirdigim icin yapmiyor mu acaba diye gece dolduruyor ama...cok sagol aydinlattigin icin

Kızlar merhaba birşey soracağım size. Şimdi ben golden goat mama kullanıyordum o teneke de bebegim kabız oldu mama degistireyim dedim. Evolvia ac alacaktım hiç-bir yerde bulamadım bebelac ac aldım ama bu poşette. Acildiktan sonra nasıl saklayacagim bu mamayı ben. Bide bu mama iyi midir sizler ne kullaniyorsunuz.

Canim ben önce prima premium care aldım bebekte alerji yapınca huggies e geçtim halen huggies kullanıyorum memnunum ama bazen çok kaka yapınca dışına taşıyor yani sızdırmazlık ta prima kadar iyi değil ama bebeğin poposuna iyi geldi bununla devam edeceğim

Bu biraz oturur pozisyonda gorunuyor
Cukur gibi
Altina birsey koymak gerekiyor mu?
Tesekkur ederim cevap icin
Evet oyle ama bebk koyulunca azalıyor cukurluk yenidogdugunda birsey koymak sart ama 3 aylik olduk 1 aydir gerek kalmadi zaten yeni yeni icinde keyifle durmaya basladi.

Molfix kullanıyorum memnunum. Iki arkadasim sleepy kullanıyor onlarda cok memnun ben deneyemedim stogumuz fazla oldugu icin. Primadan bu aralar bu tarz sikayetleri cok duyuyoruz.

Bende fisher price ı kullanıyorum. Hatta e bebekte aynısı baby plus marka var. Doğduğundan beri Elim ayagım resmen hangi odaya gitsem götürüyorum. Hafif taşıması kolay. Bebeğim iki aylık içini küçük yastıkla daha düz hale getirdik. Dönmeye başlayınca yastıkları alıcaz.

Kızlarr benim kız bu ara ellerine dadandı iki elinide agzına sokup şap şap şup şup sesler cıkarıp bi güzel yalayıp emmeye çalışıo eldiven takıom ole yapınca alışkanlık olmasın die. Siz napıonuz var mı bole bişi yaşayan :)

Aramiza hosgeldin. Lütfen eldiven takma kendi haline birak. Bende basta endiseliydim ellerini agzindan cekiyordum ama arastirinca gelisimi icin onemli oldugunu gordum. Birak annesi keyfini sursun kesfetsin ellerini. Emzik almiyor bizimki uykusu gelince oldugu yerde bas parmagini agzina takip uyuyor. Gece aciktiginda aglamak yerine yine ayni hareketi yapiyor sesine uyanip emziriyorum :) mudahale ettiğim zamanlarda inatlasip agliyor en guzeli oluruna birakmak.

Molfix kullanıyorum memnunum. Iki arkadasim sleepy kullanıyor onlarda cok memnun ben deneyemedim stogumuz fazla oldugu icin. Primadan bu aralar bu tarz sikayetleri cok duyuyoruz.
Çok teşekkürler ben de gittim bugün huggies aldım içi çok daha pamuklu geldi primaya göre.Umarım memnun kalırım kalmazsam da molfixi deneyeceğin

Çok teşekkürler ben de gittim bugün huggies aldım içi çok daha pamuklu geldi primaya göre.Umarım memnun kalırım kalmazsam da molfixi deneyeceğin
Molfixden once acikcasi sleepy denemeni tavsiye ederim ben dokusunu falan cok begendim ama dedigim gibi indirim yakalayinca fazlasiyla bez aldim deneyemiyorum:)

Molfixden once acikcasi sleepy denemeni tavsiye ederim ben dokusunu falan cok begendim ama dedigim gibi indirim yakalayinca fazlasiyla bez aldim deneyemiyorum:)
Sleepye de bizim grup yani mart annelerinde çok kötü diyen oldu ondan es geçmiştim , huggiesten memnun kalırım umarım kendimi sokağa para atıyormuşum gibi hissediyorum.108 bezin 80ni elimde kaldı

İlk kızımda kullandım ama bebelac gold almıştım hiç sıkıntımız olmamıştı

Sleepye de bizim grup yani mart annelerinde çok kötü diyen oldu ondan es geçmiştim , huggiesten memnun kalırım umarım kendimi sokağa para atıyormuşum gibi hissediyorum.108 bezin 80ni elimde kaldı
Bu acemilikten kaynakli sadece sokaga para atmak degil ihtiyac sahibi birine verirsin. Aldigin hangi marka olursa olsun once deneme paketlerinden alirsan bu tarz sorunlari yasamazsin. Her bebege her bez ayni sekilde olmuyor baskasinin memnun kalmadığından sen kalabilirsin. Molfixdede sizdirma oluyor bazen bebegin pozisyonu ile alakali ama misal cisi hic sizdirmadi. Kakayida 5 kakadan 1 tanesi siziyor diyebilirim beline yada nasil beceriyorsa gobegine ancak bakinca hiiiic kakasi gecmedi uzerine diyilen bezde yok bu baglamda memnunum onceligim pisikti sukur hic yasamadik. Ama 2 arkadasimda primadan sikayetle sleepy e gectiler ve memnunlar.

Ben zaten ilk etapta premium care ve yeni bebek olmak üzere 50lik iki paket aldım.Yeni bebekten memnun kalmadım bitirdim bıraktım premium careden memnun kaldım gittim 108lik aldım ama malesef aldığım ürünün bir önceki ürünle alakası yoktu.Yani sorun benim acemiliğimden değil primanın saçma sapan bir şekilde aynı isimle farklı ürünler piyasaya sürmesinden kaynaklanıyor.Evet ihtiyaç sahibi birine veririm tabiki ama 80 adet bezin elde kalması tahmin edersiniz ki oldukça can sıkıcı oluyor.

Maşallah siz de büymüşsünüz
Bizimki 97 günlük abi olduk :)
İnşallah bundan sonra hastalıksız sapasağlam geçirirsiniz

Çıkarttım eldiveni salyalı salyalı copcop emiyor emzik alıyor benimki cok uzun surerse mudahale ederim artık

Evet burda daha önce yazmıştık kızlarla seninki de büyümüş artık :))) alışkanlık degil de keşfediyorlar ellerini. Şimdi benimki benim ellerimi parmaklarımı inceliyor ana kucağındaki oyuncaklarına dokunuyor dokunurken de parmaklarına bakıyor
bizimki de dondurma yalar gibi yalıyor bazen de bi parmak buluyor onu emiyor çok şirin oluyorlar Di mi :))
En kötü yanı elini öpüyordum ben ama artık ağzına götürdüğü için sürekli yıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…