2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Normal bir durum oyleyse :) burda hep kaka yapmayan bebisler konusulunca ben acaba demeye baslamistim artik :)

Aynen biz de oyle sık emzirmekten de oluyor aslinda derin burda bir yazi paylasmisti ön süt fazlaligindan kaynaklaniyor olabilir bizimkilerin durumu...
On sut olabilir cunku arada yesil kaka da oluyor bizimkinde.
Ama bunun icin napabilirim bilmiyorum. Yaptigim tek şey ayni memeyi ust uste iki kez emzirmek. Kalan yagli sute ulasabilsin diye.
Onden sagmayi denedim bir iki sefer hic pratik değil hem ne kadar sagacagimi bilemiyorum hem de zaten nadiren o kadsr cok sut oldugunu hissediyorum cogu zaman foss oluyor artik memeler :) Bakalim bu ay tartiya ne yansiyacak

Gecen ay cok defa yazdim ben burda, sizinkiler nasil 15 dk emiyor benimki en fazla 7 dk emdi genelde 5 dk diye. Ama kilo alimi gayet iyiydi. Son donemlerde arttirdi emme suresini ama aktif bir emme degil, emzik gibi oynuyor ağzında. Merak etme yani o doyuyordur sütle.
Bir de daha ilk ay meme yaralarim cok kotuyken dr bana 10 dakikadan fazla tutma memede gerek yok fazlasina demisti.zaten benimki de 10dk emmiyordu:)

6dk da alacagini aliyor senden merak etme ilk gunlerdeki gibi degiller artik ceneleri emme refleksleri cok guclendi vakum gibi cekiyorlar merak etme

Suan 2 saattir emme savasi verdik memeye tutunca kiyameti kopariyo mama mi istiyir karnimi tok emmek mi istemiyir anlamadim terletti beni en ainunda emerek uyudu

Suan 2 saattir emme savasi verdik memeye tutunca kiyameti kopariyo mama mi istiyir karnimi tok emmek mi istemiyir anlamadim terletti beni en ainunda emerek uyudu
Yarinda aynisini yaparsa meme reddindedir. Mama verme biberon ce emzkten uzak dur bir sure. Kısa surede asarsiniz hoplaya ziplaya avutarak emzirmeye bak.

Canim benim bebeğimin cildi de çok kuru ben vücuduna babe nin vücut losyonu nu yüzüne de Bella B baby nin yüz kremini kullanıyorum ikisinden de çok memnunum

benim küçük kızımda bebekken atopik dermatit vardı.linola face almıştım ama pek bi faydasını görmedim.mustela için iyi diyorlar
Mustela ve bella b yi inceliyim tekrar kızlar cok sağolun

Bizde de o gurr sesi ve cıvık kaka var. Bezi küçük geliodu o zman belden tasıodu. Büyük boya gecince tasma olmadı ama Sesi gece 3te duymuyim die dua ediyorum her an yapabilir maşallah :) her cocuk farklı farklı

Meme reddini bilemem canım ama benimkide ole anı anını tutmuo bazen 5dk da doyup sırıtıyo. Bazen yarım saat memeye yapışıyo. O anki süt miktarı ile alakalı bence süre. süt coksa artık ceneleri güclendi hızlı ve cok cekiolar. Huzursuz olmuyosa doyuyodur 5dk da

Yegenimde hep emerken yapiyor hatta annesi emzirip sonra deģişiriyor altını özellikle. Ama sıkıntıdan degilde normal sanki onun durumu.

Boşuna dememisler iste cennet annelerin ayaklari altinda diye :) Allah kolaylik versin hepimize
Eşimde hep günahlarına kefaret oluyordur inşallah çektiklerin diyor amin ne diyeyim Allah bilir.
Benim bildiģimde normali bu zaten sarı ve cıvık olması gerekmiyor mu bebeklerin hep öyle olur kakası bildiģim. Bizimkide sürekli bezden tasiyor aslinda çok yaptıģıda yok ama nasıl oluyorsa sırtına doğru çıkıyor sanırım yüz üstü yattığı icin oluyor gerci uyanıkkende oluyor bazen.

Yahu onu nasil bakiyorsunuz ben saf hissrttim kendimi o tablodan birsey anlayamadim bizede bi el atip bakiverseniz:))
Bende anlamadim o tablodan birşey. Yalnız degilsin.

Yarinda aynisini yaparsa meme reddindedir. Mama verme biberon ce emzkten uzak dur bir sure. Kısa surede asarsiniz hoplaya ziplaya avutarak emzirmeye bak.

Emzik kullanmiyoruz. Mama vermedim. . Uyuklamaya basladi .emerek uyudu .hee ihtinale karsi mama hazirlamiatim manati da iceneden uyudu simdi yeribe yatirmadan alt degistiedim .bezi cok dolu doku degildi .tam doymamis diye dusundum insallah tekrarlana. Simdi uykulu uykulu emzirdim ikisini de 15 dkka cok uzuldum bebisime

Bizimkide yapıyor onu ama gaz geliyor ondan yapıyor ayaklarını silkeliyor çırpınıyorsa gazdan olabilir.

xkardelenx kucak istemevuyku duzensizligi bizde de var sagvkolumda bere oldu artik,sirtimbda agriyor insallah biraz daha buyuyunce duzelir genelde düzensiz yazan arkadaslarin hep 60gunluk civari biz de 64gunluguz uc aydan sonra uyku ve oyalanmalar daha iyi olur umarim

kızlar bwnim oğlum artık baya sesli gülüyor.o gülüyor ben kendimden geçiyorum sizinkilerde yakında gülmeye başlar
Ayy insallah cok merak ediyorum

Esra
Kaka bizim de ayni sabah ve aksam iki kere yapiyor en az,gecen hafta her kakada ust bas kirlendi buhafta kaka azaldi kusmasi artti kustugundan kirleniyor ust bas bakalim neler olacak: /
lacrimosa memeyi az emmesi red degil ama.memede aglama meme reddi olabilir minstagtamda emzirmedestektimi hesabi var guzel bilgiler var

Canim uzulup tam bu sirada mama verirsen sarpa sarar. 15 gun Miray sadece 100-200 gram civari aldi meme reddi surecinde ama suan masallah emiyor artik benimkide akşamları cok cis yapmiyor normalde aksam 10 da yatarken degistigim bezi sabah 9-10 gibi aliyorum gece uykusu arasinda bezini kaka yapmadigi surece almadim hic uyanmasin diye ve taşmış cok dolmus bir bezi hic olmadi. Ac olsa uyumazdi o nedenle icini ferah tut.

Kizlar merhaba
Ev tipi ana kucagi kullaniyor musunuz
Tavsiyeye ihtiyacim var
Yardimci olur musunuz
Internetten baktigim kadariyla chicco balloon modeli hosuma gitti ama iyi midir kestiremiyorum
Tiny love cok anlatiliyor falan

Kizlar merhaba
Tavsiyeye ihtiyacim var
Yardimci olur musunuz
Internetten baktigim kadariyla chicco balloon modeli hosuma gitti ama iyi midir kestiremiyorum
Fisher price sevimli gezegen var bende ve cok memnunum.

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-28-08-21-25-1.webp
    14 KB · Görüntüleme: 44
Kizlar merhaba
Tavsiyeye ihtiyacim var
Yardimci olur musunuz
Bende casual marka ana kucağı var ama benim kızım durmuyor anakucaginda malesef tam 2 aylık belki az daha büyüyünce durur diye umut ediyorum.

Ocak anneleri hangi marka bez kullanıyorsunuz ve memnun musunuz? Ben prima premium care ile başladım fakat aldığım 3 pakette birbirinden farklı çıktı 50-22-108 lik paketler almıştım 50lik hariç diğer ikisi kötüydü.Yeni bebek denedim onu de sevmedim incecik kağıt gibi.Diğer bezleri kullananlar öneride bulunabilir misiniz bana?

Kizlar merhaba
Tavsiyeye ihtiyacim var
Yardimci olur musunuz
Tiny love in nerdeyse aynisi olan babay&plus marka ana kucaginu kullaniyorum. Biraz agir olmasi disinda cok memnunum. Nereye gidersek oraya goturuyoruz, bu hafta annemdeyiz mesela getirdik yanimizda. Gunduz hep onda duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…