Normal bir durum oyleyse :) burda hep kaka yapmayan bebisler konusulunca ben acaba demeye baslamistim artik :)0
Canim benim bebeğim de öyle sürekli civik kaka yapıyor sürekli poposunu yikayorum üstünü başını degistiriyorum her seferinde. bende sordum etrafımdaki annelere içlerinden biri doktorunada sormuş normalmis hatta normalde böyle olmasi gerekiyormus demiş. içlerinde kalmasinda atsınlar dışarı
On sut olabilir cunku arada yesil kaka da oluyor bizimkinde.Aynen biz de oyle sık emzirmekten de oluyor aslinda derin burda bir yazi paylasmisti ön süt fazlaligindan kaynaklaniyor olabilir bizimkilerin durumu...
Gecen ay cok defa yazdim ben burda, sizinkiler nasil 15 dk emiyor benimki en fazla 7 dk emdi genelde 5 dk diye. Ama kilo alimi gayet iyiydi. Son donemlerde arttirdi emme suresini ama aktif bir emme degil, emzik gibi oynuyor ağzında. Merak etme yani o doyuyordur sütle.Kizlar bebegim ilk zamanlar 20 30 dk emerken bir haftadir 3 5 dkka emiyor . Meme reddi boyle mi oluyir. Yoksa emmeyi mi birakacak. Mama da veriyorum ya acaba ondan mi yapiyor .mamayi sadece gunduz 3 defa takviye ediyorum 60 cc . Gogsumu sagiyirum bazen 60 bazen 90 bazen 120 sadece mama ile doymuyodur dimi . 5 dkkada ne kadar sut cekebilirki emdikten sonra da aglamiyir.
6dk da alacagini aliyor senden merak etme ilk gunlerdeki gibi degiller artik ceneleri emme refleksleri cok guclendi vakum gibi cekiyorlar merak etme
Yarinda aynisini yaparsa meme reddindedir. Mama verme biberon ce emzkten uzak dur bir sure. Kısa surede asarsiniz hoplaya ziplaya avutarak emzirmeye bak.Suan 2 saattir emme savasi verdik memeye tutunca kiyameti kopariyo mama mi istiyir karnimi tok emmek mi istemiyir anlamadim terletti beni en ainunda emerek uyudu
Canim benim bebeğimin cildi de çok kuru ben vücuduna babe nin vücut losyonu nu yüzüne de Bella B baby nin yüz kremini kullanıyorum ikisinden de çok memnunum
Mustela ve bella b yi inceliyim tekrar kızlar cok sağolunbenim küçük kızımda bebekken atopik dermatit vardı.linola face almıştım ama pek bi faydasını görmedim.mustela için iyi diyorlar
Bizde de o gurr sesi ve cıvık kaka var. Bezi küçük geliodu o zman belden tasıodu. Büyük boya gecince tasma olmadı ama Sesi gece 3te duymuyim die dua ediyorum her an yapabilir maşallah :) her cocuk farklı farklıBizimkinin bir sıkıntısı oldugu belli oluyor oyle zamanlarda. Haftanin 3-4 gunu böyle. Diger günler de cok yapiyor ama aglayip sizlamadan.
Emzirmeye basliyorum karnindan gurrr diye bir ses geliyor ve ardindan bom.
Su gibi bir kaka. Cogu zaman bu yuzden emmeyi birakiyor ya da cok kavga dovus emiyor.
Meme reddini bilemem canım ama benimkide ole anı anını tutmuo bazen 5dk da doyup sırıtıyo. Bazen yarım saat memeye yapışıyo. O anki süt miktarı ile alakalı bence süre. süt coksa artık ceneleri güclendi hızlı ve cok cekiolar. Huzursuz olmuyosa doyuyodur 5dk daKizlar bebegim ilk zamanlar 20 30 dk emerken bir haftadir 3 5 dkka emiyor . Meme reddi boyle mi oluyir. Yoksa emmeyi mi birakacak. Mama da veriyorum ya acaba ondan mi yapiyor .mamayi sadece gunduz 3 defa takviye ediyorum 60 cc . Gogsumu sagiyirum bazen 60 bazen 90 bazen 120 sadece mama ile doymuyodur dimi . 5 dkkada ne kadar sut cekebilirki emdikten sonra da aglamiyir.
Yegenimde hep emerken yapiyor hatta annesi emzirip sonra deģişiriyor altını özellikle. Ama sıkıntıdan degilde normal sanki onun durumu.Bizimkinin bir sıkıntısı oldugu belli oluyor oyle zamanlarda. Haftanin 3-4 gunu böyle. Diger günler de cok yapiyor ama aglayip sizlamadan.
Emzirmeye basliyorum karnindan gurrr diye bir ses geliyor ve ardindan bom.
Su gibi bir kaka. Cogu zaman bu yuzden emmeyi birakiyor ya da cok kavga dovus emiyor.
Eşimde hep günahlarına kefaret oluyordur inşallah çektiklerin diyor amin ne diyeyim Allah bilir.Boşuna dememisler iste cennet annelerin ayaklari altinda diye :) Allah kolaylik versin hepimize
Benim bildiģimde normali bu zaten sarı ve cıvık olması gerekmiyor mu bebeklerin hep öyle olur kakası bildiģim. Bizimkide sürekli bezden tasiyor aslinda çok yaptıģıda yok ama nasıl oluyorsa sırtına doğru çıkıyor sanırım yüz üstü yattığı icin oluyor gerci uyanıkkende oluyor bazen.0
Canim benim bebeğim de öyle sürekli civik kaka yapıyor sürekli poposunu yikayorum üstünü başını degistiriyorum her seferinde. bende sordum etrafımdaki annelere içlerinden biri doktorunada sormuş normalmis hatta normalde böyle olmasi gerekiyormus demiş. içlerinde kalmasinda atsınlar dışarı
Bende anlamadim o tablodan birşey. Yalnız degilsin.Yahu onu nasil bakiyorsunuz ben saf hissrttim kendimi o tablodan birsey anlayamadim bizede bi el atip bakiverseniz:))
Yarinda aynisini yaparsa meme reddindedir. Mama verme biberon ce emzkten uzak dur bir sure. Kısa surede asarsiniz hoplaya ziplaya avutarak emzirmeye bak.
Bizimkide yapıyor onu ama gaz geliyor ondan yapıyor ayaklarını silkeliyor çırpınıyorsa gazdan olabilir.Suan 2 saattir emme savasi verdik memeye tutunca kiyameti kopariyo mama mi istiyir karnimi tok emmek mi istemiyir anlamadim terletti beni en ainunda emerek uyudu
Ayy insallah cok merak ediyorumkızlar bwnim oğlum artık baya sesli gülüyor.o gülüyor ben kendimden geçiyorumsizinkilerde yakında gülmeye başlar
Canim uzulup tam bu sirada mama verirsen sarpa sarar. 15 gun Miray sadece 100-200 gram civari aldi meme reddi surecinde ama suan masallah emiyor artik benimkide akşamları cok cis yapmiyor normalde aksam 10 da yatarken degistigim bezi sabah 9-10 gibi aliyorum gece uykusu arasinda bezini kaka yapmadigi surece almadim hic uyanmasin diye ve taşmış cok dolmus bir bezi hic olmadi. Ac olsa uyumazdi o nedenle icini ferah tut.Emzik kullanmiyoruz. Mama vermedim. . Uyuklamaya basladi .emerek uyudu .hee ihtinale karsi mama hazirlamiatim manati da iceneden uyudu simdi yeribe yatirmadan alt degistiedim .bezi cok dolu doku degildi .tam doymamis diye dusundum insallah tekrarlana. Simdi uykulu uykulu emzirdim ikisini de 15 dkka cok uzuldum bebisime
Fisher price sevimli gezegen var bende ve cok memnunum.Kizlar merhaba
Ev tipi ana kucagi kullaniyor musunuz
Tavsiyeye ihtiyacim var
Yardimci olur musunuz
Internetten baktigim kadariyla chicco balloon modeli hosuma gitti ama iyi midir kestiremiyorum
Tiny love cok anlatiliyor falan
Bende casual marka ana kucağı var ama benim kızım durmuyor anakucaginda malesef tam 2 aylık belki az daha büyüyünce durur diye umut ediyorum.Kizlar merhaba
Tavsiyeye ihtiyacim var
Yardimci olur musunuz
Internetten baktigim kadariyla chicco balloon modeli hosuma gitti ama iyi midir kestiremiyorum
Bu biraz oturur pozisyonda gorunuyorFisher price sevimli gezegen var bende ve cok memnunum.
Tiny love in nerdeyse aynisi olan babay&plus marka ana kucaginu kullaniyorum. Biraz agir olmasi disinda cok memnunum. Nereye gidersek oraya goturuyoruz, bu hafta annemdeyiz mesela getirdik yanimizda. Gunduz hep onda duruyorKizlar merhaba
Tavsiyeye ihtiyacim var
Yardimci olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?