2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
saol canım hayırlısı olsun. Ben de baya erken öğrenmiş oldum. 3 haftalık hamileyken haberim olmuş yani. Reglimden yaklaşık 1 ay sonra hamile kalmışım. ilginç geldi baya.

Aynen banada oyle oldu demekki 3 haftalıktım öğrendiğimde dedim :) insan geriye adım atmış gibi hissediyor

saol canım hayırlısı olsun. Ben de baya erken öğrenmiş oldum. 3 haftalık hamileyken haberim olmuş yani. Reglimden yaklaşık 1 ay sonra hamile kalmışım. ilginç geldi baya.

ya kızlar bu kadar erken öğrenme çoğul gebelikle alakalı mı acaba valla meraktayım aklım almadı siz ne düşünüyorsunuz?

Ikili testin sonuçları cok kesin olmamasina rağmen amniyosentez sivi degerlendirmesi tum dna haritasini cikarabilir. Bebegin cinsiyetine, goz rengine kadar tespit edilebilir ama ailelere söylenmiyor tabi tum detaylar.
Harmony testini pek bilmiyorum ama ne kadar kesin ve neye gore olculuyor bilgim yok.
Bilen varsa anlatsa ne kadar güzel olur

BDV nedir?

ya kızlar bu kadar erken öğrenme çoğul gebelikle alakalı mı acaba valla meraktayım aklım almadı siz ne düşünüyorsunuz?

ya valla bilmiyorum. Benim de ara ara aklıma acaba ikiz mi doğurucam diye bir şüphe düşüyor. Ben de aynen kendimi geri adım atmış gibi hissettim ilk öğrendiğimde. Ama herşeyin bir zamanı var. Bizim zamanımızda buymuş demek. Hayırlısı...

hayırlısı elbet benimde içime hep şüphe düşüyor zamanla netleşir de daha 1 ay sonra gideceğim zaman geçer mi

hayırlısı elbet benimde içime hep şüphe düşüyor zamanla netleşir de daha 1 ay sonra gideceğim zaman geçer mi

Bugün kontrolden çıkarken doktor bana "Normal yaşantına aynen devam et. Rahat ol, herşey olacağına varır unutma." dedi. Bana çok anlamlı geldi. Sen de öyle düşün canım.

ARKADASLAR harmony de anneden kan alıyor kanı yurtdışına yolluyor kandan bebeğin dna sı ayrıştırılıp
nceleniyor % 99 .9 dogru sonuc oluyor. 2500 lira filan 10. haftadan sonra oluyor. bugün doktora gidince sorucam yaşım 36 amniyosentez istemiyorum .

ben birkaç ssvd hikayesi okudum da zor geldi bana, hele kendide dr olan biri 8 cm açıklıkla kanama sebebiyle tekrar sezeryana alınınca hepten caydım ben yapamam ya bu arada hoş geldin, Allah kabul etsin
Hosbulduuuuk canimmm Allah razı olsun doktr beni bayag bilgilendirdi ve eğitimleri var korkular için eft uygulaması nefes teknikleri ve hersey var yani hersey bilinçle yeniliyor Allahın izni ile ama hayırlısı olsun tabiki

Hosbulduuuuk canimmm Allah razı olsun doktr beni bayag bilgilendirdi ve eğitimleri var korkular için eft uygulaması nefes teknikleri ve hersey var yani hersey bilinçle yeniliyor Allahın izni ile ama hayırlısı olsun tabiki

doğrudur canım beni aşar hayırlısı elbet, senin doğum hikayeni merakla bekleyeceğim

Canim
Canim benim bugün gittiğim doktr genelde ssvde yaptiriyor eğitimleri var ve eft uygulaması var yani hersey yolunda gözüküyor suan yani rast gele ssvde değil bilinçli ssvde oluyor hasta inş düşünüyorum ama hersey kısmet mesela bugün iki kitap verdi onları okumaya başlıcam ayrıca araştırma yaparsan ssvd ile ilgili çok gUzel sonuclar çıkıyor ama takdir Allahın

nerde yaşıyorsunuz bende ssvd istiyorum ama tek sıkıntı bulunduğum yerde yaptıran dr yok.başka bir yere gitmem lazım
İstanbulda yaşıyorum canim Anadolu Yakasındayim Saliha Erogluna gittim kontrole suan memnun kaldım tek sorun ücretler yani o konuda beni düşündury suan

Canim benim de ilk hamileligim de baş ağrım çok fazla idi günde 3 tane ye kadar parol içme hakkım var di ama banamisin demiyodu o sebepten saç diplerine mentollu naneli kremler sur ve uzan esin başına masaj yapsın derim iyi geliyor

Canim yapıyorlar 21 aylık kızım

Kızlar ben Facebook'tan 2017 ocak şubat anneleri diye grup açtım katılmak isteyen herkesi beklerim gruptaki paylaşımları sadece üye olanlar görebiliyor iyi günler

10.haftada benim de kontrolum var iki hafta sonra gidince sorayim. Kacinci haftaya kadar yapilabilir biliyot musunuz? Belli bir aralığı var mi acaba?
38'im ben. Yaşla mi ilgili istemeyisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…