2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Su an migem bulaniyor. Sonunda! Bir tarafim af edersin kusmak istiyor, rahatlarim diye. Diger taraftanda korkuyorum. Bide böyle feci bir gaz hisi var. Sanki tam gögüs hizasinda birsey varmis gibi ama cikmiyor. Sizdede böyle oluyor mu?

Su an migem bulaniyor. Sonunda! Bir tarafim af edersin kusmak istiyor, rahatlarim diye. Diger taraftanda korkuyorum. Bide böyle feci bir gaz hisi var. Sanki tam gögüs hizasinda birsey varmis gibi ama cikmiyor. Sizdede böyle oluyor mu?

Gaz hissi hiç yok Midem kalkıyor ama kusamıyorum

Can'ım benim de oluyor kanamam iki defa oldu ana bana doktor keseyle ilgili falan demedi zaten 3 günde bir pruloton depot iğne yapıyorum istirahat ediyorum üzülme ben de çok korkuyorum ama inş geçecek bu dertler

Karından mı baktı doktor? Bir de kanamanız var mıydı?

Ben
Benimde kızım 21 aylık canım ikisini nasıl idare edicez

Can'ım benim de oluyor kanamam iki defa oldu ana bana doktor keseyle ilgili falan demedi zaten 3 günde bir pruloton depot iğne yapıyorum istirahat ediyorum üzülme ben de çok korkuyorum ama inş geçecek bu dertler
Canim benim kananam da yoktu ki dr kontrolunde cikti kese altinda kanama bolgesi war dedi dinleniceksin yaticaksin surekli dedi bide ilac werdi herkese igne weriyolarmis bana neden wermedi diye endiseleniyorum pzrtsi baska dr gtmeyi dusunuyorum

Bu akşam bende benzeri vardı. Göğüs hizasından itibaren çılgınca yanma veee koşarak gidil kustum.
Kusma işini sevmedim bi daha kusmicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…