Merhba kizlar bende simdi dr geldim kese alti kanamasi varmis dusuk riskin war dedi yaticaksin dedi progstan werdi fitil galiba aranizda boyle olanlar wardi sanirim sizler napiyorsunuz birkac gun sonra normal kanama mi.olucak ?bi arkdsm dedi.
bu arada 8+0imisim bebegin kabi 169 atiyormus boyuda 1bucuk cm gecmis hersey cok iyi dedi kanamanin disinda .cok morelim bozuk .yatmak sikinti ewde cocukda var nolucak bilmiyorum
10.haftada benim de kontrolum var iki hafta sonra gidince sorayim. Kacinci haftaya kadar yapilabilir biliyot musunuz? Belli bir aralığı var mi acaba?
38'im ben. Yaşla mi ilgili istemeyisiniz?
Merhba kizlar bende simdi dr geldim kese alti kanamasi varmis dusuk riskin war dedi yaticaksin dedi progstan werdi fitil galiba aranizda boyle olanlar wardi sanirim sizler napiyorsunuz birkac gun sonra normal kanama mi.olucak ?bi arkdsm dedi.
bu arada 8+0imisim bebegin kabi 169 atiyormus boyuda 1bucuk cm gecmis hersey cok iyi dedi kanamanin disinda .cok morelim bozuk .yatmak sikinti ewde cocukda var nolucak bilmiyorum
Arkadaslar benımde yarın kontrolum var. Çok heyecanlıyım. İnşallah bende duyarım kalp atışlarını bebeğimin. Bırde düşük tehlıkesını atlatmışımdır artık İnşallah. Tekrar iğne vurabılırız demiştı doktor. Dua edın ne olur. Bende guzel haberlerle geleyım
bende tutmuyorum canım, hem bebiş var hemde emziriyorum zor geliyor borç konusuna hiç girme ben toplasam burdan köye yol olur yani inşallah şu doğum emzirme olayları bitince 3 ayları tuta tuta bitireceğim borçlarımı
Canım bebeğin ne kadarlık, daha ne kadar emzireceksin merak ettim. Benim kızım 20 aylık şuan yeni bıraktırıyorum. Bir düzene girmesi lazım yeni bebiş olmadan. Önce emmeyi bıraksın sonra hedefim tuvalet eğitimi