- 11 Haziran 2016
- 1.950
- 3.066
- 83
- 39
değişmiyor desene.Bugün annemlerle güne katıldım of kadınlar 50-60 yaşında ama hala kv-görümce-koca çekiştiriyorlar :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
değişmiyor desene.Bugün annemlerle güne katıldım of kadınlar 50-60 yaşında ama hala kv-görümce-koca çekiştiriyorlar :)))
Benim adetler düzensizdi Zaten o yüzden geç döllenme olmuş heralde yada geç yumurtladım ben. biraz değişik bi durum :)) aynı gün adet olduğumuz arkadaşımla bebişlerimiz 3 hafta farklı gözüküyordu meselakız seninki nasıl üç mart oluyor.seninle aramızda sadece birgün vardı.benimki 30 martsa seninki ne oluyor şimdi
Küçük kaç yaşında ?büyük kızım elim ayağım oldu valla.mayısta 8 yaşına girecek.ama küçük kızım içten içe keremi kıskanıyor.çocuk huy değiştirdi.çok huysuz oldu.ne yapcam bilmiyorum
Yok yok kadın milleti 40 yıl geçse de unutmazmış birebir gördüm bugün örneklerini :)) biz de yaşlanınca aynen devam etcez bence :))değişmiyor desene.![]()
Gecmiş olsun canımTiroid hakkindaki bilgilendirmelerin icin tesekkur ediyorum canim. Aksam surpriz baska misafir geldi bakamadim:))
Kolyeyi ben sofimaya isimli siteden aldim. Sertifikali guvenilir urun gonderiyorlar.

sagol AyselcimTotsandmore organik Bebek diye bi sayfadan aldım instagramdan
Güzel yorumlar paylaşılmış ama göriciğiz :)
Benım annemın gun tayfasının neredeyse tamamı kocayı yollamış öbür tarafaBugün annemlerle güne katıldım of kadınlar 50-60 yaşında ama hala kv-görümce-koca çekiştiriyorlar :)))
Bızım bu kaka yapamama suresı gıttıkçe uzamaya başlamıştı 3-5 gun derken haftada 1 olduben sıkıntılıyım canım 3-4 gün bekliyorum kerem çok huysuzlanınca yarım fitil veriyorum.3 kere kendi yapıyorsa birinde fitil veriyorum mecburen.bu mesajı yazarken keremi kucağımda yüzüstü tutuyordum sanırım kaka yaptı kokular geldi :)

Maşallah çok tatlılar, daha tek çocuğa bakmakta zorlanırken bu kardeş fotoğrafları nedense ikinci çocuk isteği uyandırdı bende bir anEki Görüntüle 1978414 kızlar buda benden üçü birarada![]()
geçen ay 4 yaş oldu.tam zamanı kıslançlığın sanırım.haklısın valla hiç bitmiyor sendromları bİzim zamanımızda sendrom deseler annelerimiz o nasıl birşeymiş derlerdi sanırımKüçük kaç yaşında ?
İlla ki olcak kıskançlıkları ya bi de şimdiki çocukların sendromları hiç bitmiyor 2 yaş 3 yaş 4 yaş sendromları derken büyüyorlar :))
sağol canım.eğer yaşın beklemeye müsaitse bence bekle aralarında 4-5 yaş olsun derim.benim kızlarımın arasında 3 yaş 10 ay var küçük kızımla kerem arasında da 3 yaş 10 ay var.kerem planlı olmadı açıkçası.bi bebek daha yoktu aklımda.ama planımda olsa da zamanlamayı bu kadar denk getirenezdim sanırım.Allahın işi işteMaşallah çok tatlılar, daha tek çocuğa bakmakta zorlanırken bu kardeş fotoğrafları nedense ikinci çocuk isteği uyandırdı bende bir an![]()
Benimki de 3-5 günde bir yapıyo halen doktora sorup kefir içmeye başladım inşallah işe yararKızlar kaka işleri nasıl gıdıyo düzene gırdımı yoksa bızım gıbı hala sıkıntı yasayan var mı?
Ne güzel tablo. Maşallah. Ömürleri güzel olsun, birlikleri daim olsun.Eki Görüntüle 1978414 kızlar buda benden üçü birarada![]()
Eşim bana şimdiden gelinin yandı diyip duruyor. O çocuğu koynumda kucağımda büyüttüm geliiiiiiin diyecekmişim :))Cocuk emzıge alışmasın gelıne ezıyet
Şimdı merak edıyorum acaba bız nasıl kv olucaz![]()
Bugün annemlerle güne katıldım of kadınlar 50-60 yaşında ama hala kv-görümce-koca çekiştiriyorlar :)))
Aaaaaaa kahveden sonra meyve yiyin diye ısrar etmedin mi? :)) 17 günlük insaf ya hu.Ben kendi evimde olsam Eminim senin gibi olurdum
Daha 17 günlükken 3 aile birden misafirliğe gelmişti tamam sevdiğim insanlar ama 7de gelip 12 buçukta gitmişlerdi çay ikram baktım daha oturuyorlar kahve yaptım bi de :)) baya yorucu oluyor
Kulak arkası bizdede tahriş oluyo arada. Ole kan görmedim ama kanamaya yatkındı. Nemlendirici sürdüm hergun yumusadı gectiMerhaba anneler yine uzak kaldım bir süre uyari almis.galiba hesap pasif görünüyor, parkyatagin yükseltilmesini konusmustuk çizgi ile belirttigm yer yuksek kisim ama ben yorganla yukselttim ylen ustte de reflu yatagi var son demleri ama kullanıyoruz israrla guvenli geliyor bana bebegi daha buyuk anneler yatakta ne koyuyorsnz destek olarak ,Eki Görüntüle 1978654
Uyku arkadasini ben de merak ediyorum biraz satilsin.diye abartilan bir sey gibi hissettim kullanan var mi
Bir de son soru bebegimin kulaginin arkası kanamisti bir ay önce nasi oldu bilmiyrm iki haftadir yine kaniyor ama brn hep battaniyesinde leke gorunce anliyorum kabuk bagliyo iyilesemiyor gibi böyle bisey basina gelen oldu mu
Kirmizi deri dokuntusu gibi degisik,pamuk.islatip sildim ben de yara falan yok aslinda dedignz gibi sanirim ,pisik.kremi sürdüm, boynu da pisik oluyor zaten biraz daha buyuyup kafalarini daha cok kaldirsalar gececektir oyleyseKulak arkası bizdede tahriş oluyo arada. Ole kan görmedim ama kanamaya yatkındı. Nemlendirici sürdüm hergun yumusadı gecti