2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar bende bi haftadır anne kv yanındayım memlekette okuyamıyorum. Dün 6aylık bebişi olan arkadasımla konustum. Prima sarı bantlı paketlerden almıs memnun kalmamıs. Primanın müsteri hizmetlerini aramıs beyaz batlı var mı hala diye. Onlarda yok sıvı kakayı iyi çeksin diye artık sarı bantlı var demiş. Amaaaa memnuniyet bizim için çok önemli siz onu bize kargolayın size şu reklamlardaki kilot şeklide olanı yollayalım yerine demiş, yollamıslarda :) . Memnun olmayanlar arayıp değiştirmeye calıssın bence :) Bilginizee

Ayni benimki ne zaman gececek bu gaz ya...benimki de cildirdi aksam yine ve inliyor...atesi yok oksurmuyor hapsurmuyor hastalik belirtisi yok karnindan gurultular geliyor uyudugu yerde bile kipir kipir sabaha dogru ayaklarini havaya dikip pötür pötür gaz cikariyor büyük adam gibi...inlemesinden korkmustum sen de yazinca rahatladim canim gazdan demek ki...

Bizim iki kat dediğimizde zaten icinde çitçitlı badi üstunde başka bir giysi. Bende işte önce o icindekini kisa kol yaptim ama baktim yone terliyor bugun uzun kollu çıtcıtlı badi ve altina bir alt giydirdim sadece.
Yeni dogdugunda iç zıbınıda kısa kolluydu bayagı öyle durdu sonradan evde battaniyeyle gezdirmemeye başladım o yüzden uzun kol zıbına gectm canım ve bizimki kolları acık uyuyo koltuk altından battaniyesini sarıyorum ama yinede üst tarafı full açık kalıyo o yüzden fazla soguklarda uzun kollu üst giydirdim şimdi dogdugu düzen gidiyoruz içi sadece zıbın üstüne alt üst takım kısa kolluya gecmek istiyorum ama korkuyorum hasta olur diye

Canim bende neler kullandim. Omnivit herb baby, sab simplex, biogaia, aguline ama hic biri ise yaramadi en son bu doktorun verdikleriyle rahatladik. Ama eve catlagi duymustum. Catlak varsa gaz da olmayabilir cunku catlak olumca kaka yapmakta zorlaniyomus bebekler. Ben artik su 1 ayin gecmesini bekliyorum 6 ya girince biter diye umit ederek. Insallah gececek sende oyle dusun. Rabbim bi an once sifa versin yavrularimiza insallah

canım yakında aşı oldumu yanı korkuyo gıbı mı yada kakayı zorlanarak mı yapıyo onun etkısı olabılırmı acaba
kakayı zorlanarak yapıyor canım..rota aşısından beri böyle malesef..bağırsak ve mide sıkıntısı olan bebeklere tavsiye edilmiyormuş rota aşısı..ama biz yaptırmş bulunduk çekiyoruz aşıdan beri..sancı çekiyor kaka yapmadan önce genelde..ya sancıdan ya da ürktüğü için oluyor gibi geldi bana da..

canım doktorlara da güvenim kalmadı artık..sanırım seninde rota aşısından sonra böyle oldu benim bebeğimde aynı şekilde..zaten bebeğimin hep gaz sıkıntısı vardı..uykularımız hiç yoktu onun için hep korktum bu aşıyı yaptırmaya..aşıdan bir hafta önce bebeğim düzelmeye başladı gündüzde uyumaya başlamıştı gecede tam şükür düzeldi dedik..aşıdan sonra kakasını zorla yapmaya başladı ve uykumuz yine gitti uyku yok..dediğin gibi kabız değil hatta sulu bile sayılır kakası ama ıkına ıkına yapıyor..önceden böyle değildi sadece gazı oluyorduu..sonra internette araştırdıkça gördümki bağırsak ve mide sıkıntısı olanlar bu aşıyı yaptırmamalı yazıyor..nasıl pişman oldum..doktora danıştık o kadar..yaptırın bir şey olmaz dedi..onlara göre bir şey yok tabi..aşılara şuan tamemen önyargılıyım..normal aşıları neyse de bunu keşke yaptırmasaydım..

Amiinn canim cok tesekkur ederim.
Geçer insallah, oyle boyle 4 ay oldu. Bundan sonrasi da gecer gider umarim.

Bizimki o kadar ıkınmasina ragmen o pötür pötür ancak kaka yaparken bir iki çikıyor onun dısinda hiç yok neredeyse. Gazdan gazdan hepsi gazdan malesef.

Gaz var malesef 2-3haftalıkken basladı gazımız. Çatlak yeni oldu ıkınmaktan olmuş büyük ihtimalle. Sizin dediginiz ilaçları doktorumuza soracaktık ulasamadık bugün eczaneye soralım dedik iki eczanede de yoktu eczacı bir ilać tavsiye etti bio gaia işe yaramadıysa bunu deneyin dedi. Oda yoktu getirdiler. Bakalım bir kez verdik daha biraz kullanalim belli olur bir haftaya filan işe yarar mı yaramaz mı. Teşekkür ederiz buda yaramazsa ve devam ederse durum arar bulurum o ilaclarıda inşallah tüm bebeklere Allah sifa versin tez zamanda.

Ben hem aile hekimine hem çocuk doktorumuza aşidan beri ıkınmaya başladı dedim asiyla ilgisi yok denk gelmistir dedi ikiside. Gazı hep vardıda bu ıkınma yoktu. Yaptırmasamıydık acaba rotayı hayirlısi artık yapacak bisey yok.
Bizimkininde sulu kakası köpuk köpuk sanki hava dolu çocuģun karnı gurgur gurda ediyor. Dün sabahtan beri pek bi fenalardayız bazi günler cok artıyor bazen daha sakinliyor. Önceden poposunu acinca filan uyarılır kaka yapardı simdi oda yok malesef. Allah yardımcımız olsun bizlerinde bebeklerinde ama valla 3 ayda bezdim, bebek yapmaktan cekindim hep zor diye zar zor karar verdim oda anamdan emdigim burnumdan gelsi neredeyse yani. Ya sabırrrrr...

ben citcitli body penye tulum uzerine de polar tulum giydirip hic bi ortu ortmuyorum ama 3 gundur ist da degiliz daha isindiysa bilmiyorum
kombi aksamlari en kisikta acik benim ev soguk oluyo
Ben kombiyi kapatmıştım dün ve önceki gün ama bugün tekrar açtım.

Kızlar merhaba,benim kız bir haftadır sırtüstü pozisyondan yüzüstü dönmeye başladı. İlk gün kafa ve gövdeyi kaldırmıyor yüzünü yere kapatıyordu. Şimdi kafayıda gövdeyide kaldırıp sağa sola bakıyor. Bacaklarını dizlerini sürüyor. Ayy beni bir heyecan sardı yakın bir zamanda emeklemeyede başlarmı acaba diyee ,sizinkilerde dönüyormu. Tahminen ne zaman emekler acaba. Bir de ben adet olmaya başladım. Bugün 4. günüm. 11 Ocakta dogum yapmıştım. Erkenmi oldu sizcee

12 ocakta dogum yaptim ben de 29 martta spiral taktirdim ve 1 hafta kanamam oldu onun haricinde olmadi daha bisey...benim kiz yana bile dönemiyor yaw ne zaman dönecek kim bilir (

Bizimkide 10 gundur sirttan yuze yuzustuden sirtustuye donuyor. Emekleme henuz yok ama calismalari var. Bende 1 ocakta dogum yapmistim 12 gun once adet oldum erken degil merak etme.

Hadi inşallah :)) ben iki kez adet oldum bile 24ocaktq doğum yaptım :)

4 AYLIK olup bebeği kakayı uzun sürelerde yapan var mı hala? Oglum 7 ya da 8 günde bir yapıyor. Fakat bu hafta yapmadı 9. Gün oldu bugün. Dün fitil verdik ama beceremedik girmedi. Bi süre sonra annem verdi ama o da yerlesmemis. Daha önce de yapmıştık halbuki. Kızardı poposu tahriş oldu gibi. O yüzden bugün vermedim fitil. Haftasonuna geldi doktora da gidemedik. Çok tedirginim bir yapsa da rahat etsem. Fitille ya da kendi ıkınıp zorlamasıyla anal fissür ölmesinden korkuyorum. Var mı bir öneriniz?

Bizimkide 10 gundur sirttan yuze yuzustuden sirtustuye donuyor. Emekleme henuz yok ama calismalari var. Bende 1 ocakta dogum yapmistim 12 gun once adet oldum erken degil merak etme.
Maşallah senin kuzuyada,tez zamanda emeklediklerinide görürüz inş etrafımda 6 aydan önce olan yok,bir de ben 52. günde 1 2 gün bi kanamam olmuştu. Doktorum 40 başı kanaması demişti. Dedim benmi anormalim sürekli kanıyorum

canım fitili bıçak yardımıyla incelt daha kolay olur.ben öyle yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…