2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
canım beni yanlış anlamazsan sana bir önerim olacak.kız erkek farketmez.çocuklarınızın altına havalandırırken cıbıl kalmasınlar.bir kilot giydir bezi olmasın ama çamaşır olsun öylede havalanıyor.bizler göremiyoruz ama melekler var ben çocuklarımı hep öyle havalandırdım.umarım beni yanlış anlamazsın.amacım ukalalık yapmak değil.

Sizin oralara yaz gelmiş,bizim burda dışarıya geldi sayılır ama eve gelmedi hala
Ben dogdugundan beri tek kat giydiriyorum kıyafetini sadece zıbını uzun kol giydiriyodum kışın o kadar üstünde sürekli battaniye oldugu için hasta olmadı hiç çok şükür fazla sıcaga alıştırma taraftarı degilim ben

Canım üşümüyo mu öyle ya ben üşür diye korkuyorum bugün de tam bundan şikayet ediyodum ne zaman tek kat giydircem diye

Bence bebekler sık sık huy degıstiriyor çoğu kişi aşı oldukça huyları değisiyor der bu dogrumu bilmiyorum ama huy değistidikleri kesin. Benim kızimda biz hapsirinca çok korkuyor ve acayip aģlıyor hapşırığımızı tutmaya yada uzaklasmaya ćalısiyoruz bizde. Birde bence nazar duaları okuyun arada bebeğe.

Dun alt komsum seviyordu havaya kaldirdi salyasini birakiverdi agzina onun salyasi bile en tatli baldan tatli tabi bana o ne dusundu bilmiyorum

Onun senin gibi düsünmedigi kesin komşumun kızinı bebekken acayip çok severdim sürekli birlikteydik hatta bebek düşunmem onun sayesinde oldu yoksa pek sicak bakmiyordum ama buna ragmen annesi aģzını gözünü öpünce onun aģzindan cikarıp yemedigi lokmayı yiyince ay ne iğrençsiniz derdim

Ohh yazı getirmişsiniz erkenden bende bugün bu soruyu görümcelerime sordum bebeklere ne giydiriyorsunuz dedim benim kızinda iki gündür kafası terliyor. Ben daha bugün tek kata düşürdüm ama yinede kısa kolluya gecmedim daha. Evimiz 24 derece civarı bu ara ama kısa kol icin biraz daha bekleyeceģim zira esim hala uzun kollu giyiyor evde ve battaniyeye sarılıp yatıyor hatta yorgandıda kız işedi diye kaldırdım yorganı ona kalsa yorgana sarılmaya devam ederdi kendimi saymiyorum hormonlar beni baya sicak tutuyor

Bizim iki kat dediğimizde zaten icinde çitçitlı badi üstunde başka bir giysi. Bende işte önce o icindekini kisa kol yaptim ama baktim yone terliyor bugun uzun kollu çıtcıtlı badi ve altina bir alt giydirdim sadece.

Canım herkes yavrusu için karşılıksız her türlü fedakarlığı yapar ama senin emzirme gayretini tebrik ediyorum moralini bozmak için değil aksine belki moral olur diye söylüyorum mesajlarını ilk okuduğumda neden bu kadar zorluk çekiyor ki ben olsam keserdim demiştim ama şimdi imreniyorum sana, Rabbim en yakın zamanda seni bu dertlerden kurtarsın iki yaşına kadar rahatça emzir inşallah

Giydiriyorum ama neden oldu anlamadim bugun pisik oldu igne yaparmi yada pamukcuk damlasi kafamda deli sorular icim ezildi cok degil ama huysuzlugu acaba ondanmi diye actim sustu biraz tuttum o sekilde ilk kez pisik oldu ilerler diye korktum.

Canım üşümüyo mu öyle ya ben üşür diye korkuyorum bugün de tam bundan şikayet ediyodum ne zaman tek kat giydircem diye
Mayis ayindayiz artik bir giydirip dene bir sure sonra gogsune sirtina tut bakalim sogukmu ama usumez artik evin 23 24 derece altında degilse

Senin herifin kani cekilmis :) deneyerek bulacaksin koldan usumez kolu soguk yada serin olabilir kisayken baz alman gereken gogsu sirti elini sokar bakarsin. Kisa kol altina atlet niyetine kolsuz citcitlida giydirdinmi sicak tutar. Benim sansim evim tum gun gunes aliyor hos ilerleyen gunlerde bu sanssizlik olacak benim icin ama yapacak birsey yok :) kendime gore giydirmeye kalksam ciplak durmasi lazim hormonlar nedeniyle bende hala sicakliyorum cok o yuzden esime soruyorum nasil evin isisi diye :)

Giydiriyorum ama neden oldu anlamadim bugun pisik oldu igne yaparmi yada pamukcuk damlasi kafamda deli sorular icim ezildi cok degil ama huysuzlugu acaba ondanmi diye actim sustu biraz tuttum o sekilde ilk kez pisik oldu ilerler diye korktum.
aşıdan olmuş olabilir.yada senin yediklerindrn de olmuş olabilir.kereminde olmuştu 25 günlükken filan ama o zaman hastanede yatmıştık 2 gün yanımda bez yoktu evzaneden canbebe almıştım sanırım ondan oldu ne yaptıysam geçmedi en son eart mama angel pişik kremi aldım 2 günde geçti.biraz pahalı ama alabilirsin önümüz yaz yüksek ihtimalle pişiklerle karşılaşıcaz lazım olacak yani

Yediklerime dikkat ediyorum yeni cikan kirmizi meyveyi bile yemiyorum yuksek alerjen olmasi ve pisik tepkisi veridirdigi icin ben asiya yordum bez falan degismedik bir bakayim pisik kremine:)

İşte bende sıcakkıyorum diye esimi baz alacamda oda üşük ona sorsam bebişi kazakla tutar mazallah

Benim kızım yine bu akşam çildırdı yakında deli olacam ya gecmiyor bir türlü doktorda gazdır o gaz modunda bişey yok diyor çocuk deli gibi ıkınıyor ve basıyor çığlığı . Kabız filana değil. Zor bela uyuttum şimdi uyuyor ama arada yine inliyor garibim.

Evet bende burda okudum vermeyin demişler. Ama işte kendi doktorumuz ve akraba doktora sorduk. Birbirlerinden habersiz acd 3 vitaminini önerdiker cok kararsız kaldım
benim son gittigim dr cocuk gastrolojisi prof uydu ve guven veren bi dr du
hastaneye asiri kusma sikayetiyle gelip altindan a vitamini okadar cok cikiyoki dedi

Öncelikle İstanbul daki anneler olmak üzere bir sorum var. Bebişleri nasıl giydiriyorsunuz. Gece uyurken üzerine ne örtüyorsunuz. Kombiler hala yanıyormu kapattınızmı.
ben citcitli body penye tulum uzerine de polar tulum giydirip hic bi ortu ortmuyorum ama 3 gundur ist da degiliz daha isindiysa bilmiyorum
kombi aksamlari en kisikta acik benim ev soguk oluyo

İyi geceler. Benim de 11 ocak dogumlu bir oglum var o gazdan o kadar cok cektim ki anlatamam. Ayni sizin gibi cok ikiniyordu ve bende sizin gibi kakasini yapamadigini düşünüyordum.. Sayet bir darlik yoksa makatinda (doktor kontrol ettiginde anlayabiliyor) ve kabiz degilse gercelten gazdan kaynakli bu ikinmalar. Gaz damlalari denedim bitkisel suruplar yok gecmedi.Yaklasik bir bucuk ay once yine acile goturdum orada bana doktor bir damla (kaleidon gunde birkez 5 damla) bir de bitkisel bir surup (neoclc gunde 3 tatli kasigi) yazdi. Hic aksatmadan duzenli kullandim ve rahatladi cocuk. Hatta geçenlerde bitmislerdi artik buyudu daha rahattir dedim almadim cocyk yine cildirmaya basladi. Şimdi tekrar aldim kullaniyorum yone rahatladi oglum. Her ilac her cocuga ayni etkiyi yapmaz ama bende cok cektigim icin soylemek istedim. Uzun oldu kisura bakmayin. Insallah bi an once gecer.

Allah razı olsun uzun olsun önemli deģil benim yaşadığimı yaşayan biriyle konusmak bile teselli sebebi. Benim kızımda 26ocak dogumlu doğduktan 3 hafta sonra filan gaz sancıları başladı gece arabayla gezmekten biz yorulduk en azından arabada uyuyordu sakinlesiyordu yoksa yırtınırcasına ağlıyordu. Başlarda bu ıkınma yoktu 2.ay aşilarından beri deli gibi ıkınıyor acilede gittik kaç kere gaz diyor doktor kendi çocuk doktorumuza 3.ay kontrolünde dedim deli gibi ıkınıp ağlıyor dediki poposunda afedersiniz makattın iç kısmında çatlak var ya ıkınmaktan olmuş yada çatlak olduğu için bu kadar ıkınıyorda olabilir. Günde 10dk sıcak suya oturtun bepanthol sürün biraz rahatlar yapiyoruz o an rahatlıyor ama sonra yine oluyor malesef. Sab simpleks ve bio gaia damlaları denedik ama hiç istemeyerek verdim bir hafta 10 gün gibi kullandık ama yine geleceğinde geliyor gaz ve deliriyor kızım onlarıda bıraktık. Şuan dün sabahtan beri gecmeyen bi sancısi var fön makinası esliginde uyuyor şimdi. İlk aylara göre daha araliklarla oluyor ama yinede oldukça gazlı malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…