- 30 Temmuz 2012
- 3.093
- 652
- 198
4658.sayfaya kadar okidum daha da cok sayfa var alintilari bi yazayim kalani.yarina=)
hepsi ayni degil tabi ki ama malesef anlasma geregi gereksiz bir dunya ilac yazanlar var , karşılığı tatil,hediye vs
Esra
ninocin
Sabirsiz61
cordeliac
. Herkes birbirini bulmus facede yaa cok.heyecanlı bir takibi kacirmisim
) kanguru alanlara hayirli olsun.anneler gunu.indirimiyle ben de kaptım bi.neko=) birkac cm eksigimiz var kullanmak.icin slingle devam.ediyoruz.yolumuza:) havalar da ısınınca cikiyoruz markete carsiya ilçe esnafınim slingle imtihani basladi alisiyolar yavastan=)
Facedeki gruba.ben de uye oldum incelemeye baslayacahim ama kati uygulayamam ben sanirim kasikla ağzına bi veririm illa ben yapmasam anane babanneyi durduramam kafamda deli.sorular:/Iki tane aldım ama daha inceleme firsatim olmadi.
Biri bebek liderliginde beslenme blw. Turkiyedeki grubun yazdigi kitap bu.
Digeri de o tabak bitecek mi? Bu da ingilteredeki uygulama ile ilgiliymis.
Ama en guzeli facedeki grubu takip etmek, simdiden epey birsey öğrendim ve baskasi yardimci olurum dese de guvenemem ille kendim uygulayacagim. Cok sukur ki yaza geliyor :)
Haklisin.oyle davranmakla arkadasim ilaç mumessili doktorlarin ic yüzünü onunla.ogrendik.biz deBen aslında hic boyle bir insan degildim gercekten anne olduktan sonra oldu. Ozellikle doktorlara karsi ciddi bir tepki gelistirdim ister istemez.
Cunku birinin dogru dedigine diğeri yanlis diyor. Hatta bazi doktorlar oluyor ki kendi soyledigiyle çelişiyor bir sonraki muayenede.
Beni de boyle cingene ettiler en sonunda :))
Kizimda burdaki doktorlarin hepsiyle yuz goz oldum somdi oglani goturecek doktor bulamiyorum :)))