2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşir..arabanın o dediğin kısmı nasıl hiçbir fikrim yok hiç kullanmadık ya..bi bakayım rahat olcak gibiyse bende öyle yapayım..
Travel sistem mi almıştın arabayı ? Eğer öyleyse puset hariç bir kısmı daha var onla rahat olabilir bence de
Baby nest güvenli olmaz ama eğer pusette durmayacaksa en azından koltuk üzerinde rahat olur biz çok uzun yol yaptık benimki sürekli pusette durmadı zaten uzun yolda sürekli onda yatırmak da iyi degil

Gecen biri Komili bezi soruyodu. Ben denemek icin aldim. Bekledigimden cok col iyi cikti. Sanki primadan kovulan biri gitmis bu bezi yapmis gibi. Hem emici hem islaklik hissi guzel. Hem de yari yariya parasi.

Tavsiye olunur
Bi o kaldı sanırım denemediğim ama bu yorumun beni onu denemeye itti yarın gidip alasım geldi :))

Travel sistem mi almıştın arabayı ? Eğer öyleyse puset hariç bir kısmı daha var onla rahat olabilir bence de
Baby nest güvenli olmaz ama eğer pusette durmayacaksa en azından koltuk üzerinde rahat olur biz çok uzun yol yaptık benimki sürekli pusette durmadı zaten uzun yolda sürekli onda yatırmak da iyi degil
evet canım travel sistem..dediğin gibi uzun yolda sürekli onda yatması da iyi değil..bi dışarı çıkıp geliyoruz çocuğun beli iki büklüm kaldı diye üzülüyorum..6-7 saatlik yolda maf olur..en mantıklısı dediğiniz şekilde yapmak olacak galiba..

Iyi akşamlar kızlar , ben bez konusunda hep Türk malı ürünleri kullanmayı düşündüm Allah tan seçenek de bollaştı. Kullandıklarımı söyleyeyim belki fikir olur.
En bilinen molfixle başladık Yenidoğan iyiydi ama sonrakiler bi garipti göbek kısmı bol, bacaklar hep sıktı.
Sleepy denedim sıkmıyodu bel kısmı da güzel sarıyodu ama yanlardan sızdırdı, çok kalitesiz , uyduruk bi bez gibi geldi bana.
Yakınlarda baby&me nin yeni çıkan bezini aldim . Çok rahat sızdırma, taşırma , sıkma olmadı.
Baby&me ile aynı gün komili de aldım o da çok rahat zeytinyağlı olması nedeniyle baby&me den bi adım önde diyebilirim.
Bundan sonra Baby&me ve komili tercihim.
Benim gibi yerli malı takıntısı olup bez değiştirmek isteyenlere fikir olur belki. Uzun oldu kusura bakmayın
Canım senin için söylemiyorum yanlış anlamazsın umarım ama görmüşken yazmadan geçmek istemedim

Ben çok bez denedim

Ama baby&me kadar kötüsünü görmedim o derece fena olduğunu düşünüyorum :) fiyat kalite performansı zaten kötü ama gündüz 3 saat bağlı kalsa hemen zıbını nemleniyor ve ne zaman kaka yapsa sırtı komple kaka oldu artık gündüzleri 2 saatte bir takıp bitirip ondan kurtulmayı hedefledim ama kaka yapmasına denk gelirse çok fena oluyor direk banyoya sokmak zorunda kaldım
Nasıl bu kadar farklı oldu ikimizin kullanımı bilmiyorm ama şikayet olarak da her yerden yazdım hatta dönüş yapmadılar gerçi ama olsun :)

Kitabı okuyup hala anlamayanlar da var :)))
Grubun başa tutturulan gönderisindeki yorumlar kısmını okudun mu ? Ben mantığı anladım da ufak püf noktalar vardır onları da hem o listelerden hem yorumlardan öğreniriz ya ama kitabı da denk gelirse almayı düşünüyorum ilk kitapçı ziyaretinde inceleyelim :))
Yok gormedim başa tutturulan gonderiyi.
Açıklayıcı ise ise yarar bakayim hemen :)

evet canım travel sistem..dediğin gibi uzun yolda sürekli onda yatması da iyi değil..bi dışarı çıkıp geliyoruz çocuğun beli iki büklüm kaldı diye üzülüyorum..6-7 saatlik yolda maf olur..en mantıklısı dediğiniz şekilde yapmak olacak galiba..
Biz ilk Ankara'ya gelirken gece çıktık yola.
Ama Adana'da yollar kapanmış mı 10 saat arabada dağ başında kilometrelerce araba kuyruğuyla yolda kaldık mı 17 günlük bebişle :) geri dönülmüyor arkada yığılı yüzlerce araba. şimdi gülüyorum ama sinirlerim bozulmuştu arabadan inemiyoruz karlı hava buz gibi çok fenaydı allahtan yiyecek vardı bişeyler su vs
Büyük otobüslerin de wc sini kullandık :)
Sonra tam yaklaştık dedik radara yakalanmışız polisler yolda gene oyaladı bizi
9 saatlik yol oldu bize 20 saat :)
Ben bile bu macerayla yolculuğu sağ Salim bitirdiysem sen de bitirirsin inşallah korkma :))

Amin canım inşallah..bizde de öyle bir şey var da benim bebek biraz iri bir aya hiç sığmaz içine ama mecbur kalırsam iyi kötü yine onla gitcez galiba..
Valla bizimki normal ölçülerde ama bir aya kadar o bile zor sığar heralde. Bacakları yanlara sarkıtırlar artık eşek biner gibi:KK48:

Canım senin için söylemiyorum yanlış anlamazsın umarım ama görmüşken yazmadan geçmek istemedim

Ben çok bez denedim

Ama baby&me kadar kötüsünü görmedim o derece fena olduğunu düşünüyorum :) fiyat kalite performansı zaten kötü ama gündüz 3 saat bağlı kalsa hemen zıbını nemleniyor ve ne zaman kaka yapsa sırtı komple kaka oldu artık gündüzleri 2 saatte bir takıp bitirip ondan kurtulmayı hedefledim ama kaka yapmasına denk gelirse çok fena oluyor direk banyoya sokmak zorunda kaldım
Nasıl bu kadar farklı oldu ikimizin kullanımı bilmiyorm ama şikayet olarak da her yerden yazdım hatta dönüş yapmadılar gerçi ama olsun :)
Olabiliyo canım öyle bezden beze bebekten bebeğe çok değişiyo bizim de molfixde her gün sırtına taşıyordu bunda hiç olmadı şükür sanırım bu bizim kızın vücuduna daha iyi oturdu ondan

Geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşir..arabanın o dediğin kısmı nasıl hiçbir fikrim yok hiç kullanmadık ya..bi bakayım rahat olcak gibiyse bende öyle yapayım..
Tesekkur ederim. Ben bebek arabasındada yatarak onda gezdiriyorum oturamadığı için o nedenle alısık onda uyumaya. İstersen sende bi iki onunla gezdir alışsın. Onda sadece sabah uyudu bu arada uyanıkken onda yatmayı sevmiyor. Ana kucagı cok işime yaradı. Sen de normal gün içinde nerde duruyorsa ona benzer şeyler kullan bence :)

Biz ilk Ankara'ya gelirken gece çıktık yola.
Ama Adana'da yollar kapanmış mı 10 saat arabada dağ başında kilometrelerce araba kuyruğuyla yolda kaldık mı 17 günlük bebişle :) geri dönülmüyor arkada yığılı yüzlerce araba. şimdi gülüyorum ama sinirlerim bozulmuştu arabadan inemiyoruz karlı hava buz gibi çok fenaydı allahtan yiyecek vardı bişeyler su vs
Büyük otobüslerin de wc sini kullandık :)
Sonra tam yaklaştık dedik radara yakalanmışız polisler yolda gene oyaladı bizi
9 saatlik yol oldu bize 20 saat :)
Ben bile bu macerayla yolculuğu sağ Salim bitirdiysem sen de bitirirsin inşallah korkma :))
inşallah canım:) seninki iyi cesaret 17 günlük bebişle..

kızlar merem bugün kakasını bildiğiniz kıma yeşili renginde ve macun kıvamında yaptı.salı günü rota aşısı yapıldı ondan olabilir mi birde ben dün mamayı fazla vermek zorunda kaldım ondan olabilir mi?resmini çektim mideniz bulanmasın diye atmak istemedim ama bana fikir verebilecek ce midesi bulanmayacak biri varsa özelden atabilirim resmi

kızlar merem bugün kakasını bildiğiniz kıma yeşili renginde ve macun kıvamında yaptı.salı günü rota aşısı yapıldı ondan olabilir mi birde ben dün mamayı fazla vermek zorunda kaldım ondan olabilir mi?resmini çektim mideniz bulanmasın diye atmak istemedim ama bana fikir verebilecek ce midesi bulanmayacak biri varsa özelden atabilirim resmi
Hepimizin bebegi var suraya atacagin kaka resminde midesi bulanacak biri oldugunu dusunmuyorum acikcasi.

Eklentiler

• IMG_2331.webp
    IMG_2331.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 68
Bana gönder ASLI bızımkı hep KINA yesılı ve evet rota kakayı bır hafta etkıleyebılır demıştı ılk aşıda Dr

Kızlar idilin son zamanlarda arada kafası çok sıcak oluyor. Ateşi var sanıyorum ölçüyorum yok.Su anda sıcak mesela. Ben dişe yordum ama varmı sizde de aynı sıkıntı. Dünden beride uyumakta zorluk çekiyor uyuyamayıncada ağlama krizine giriyor ara ara. Pek ağlamaz normalde. Doktorumuza sordum. Diş yapar devam ederse calpol verin dedi.

Back
X