2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Sadece 1 kere gittim doktora canım 7 haftalıkken kalp atışını duymuştum devlet hastanesine gitmiştim resim vermedi doktor istemekte aklıma gelmedi hiç kalp atışının heyecanından :) ama ultrason görüntüsünü hatırlıyorum 7 haftalıkken belliydi kafası vücudu bacakları filan ayrıca iş yerimde bir veli de bana dedi oğlun olacak nerden anladıysa :)

ben hic balik yemedim 2 kez ton balıklı salata yedim yiyemiyorum istemiyo canım

çok sık tüketme demişti sanki önceki gebeliğimde, bunda sormayı unuttum... hayırlısı olsun 29 u yakalarsın inşallah:)

Ay masallah ne guzel buyumus. Bayram sonrasina aldim ben de ikili test randevumu.

Ay masallah ne guzel buyumus. Bayram sonrasina aldim ben de ikili test randevumu.
Ben bir şey sormak istiyorum. ikili testi kendi doktorunuz yapıyor değil mi. Bana bayramdan sonra gel ikili test yapalım dedi. kimileri ayrıyetten randevu almış. ben sadece her zaman yaptığım gibi doktoruma randevu alacağım değil mi

benim 27 sinde randevum var ikili test isteyecegim dedi cunku özel klinikte doktorum ben tum testlerimi dışarı da yaptırıyorum

Evet buradı yavaş ilerliyor. Hiç samımıyet olmadı sanki. Bende 2011 Nisan topiğindeydım daha önce. Sayfalara yetişemezdik. Facebokkdan bıle sayfa açmıştık.
Bence samimiyetsizlikten degil de su siralar hepimizin sikintili zamanlari. Bulantilar, dusuk riskleri vs.
Sahsen ben bazen okuyorum ama yazmaya derman bulamiyorum, o kadar kotu hissediyorum kendimi.
Bence asil 16. Haftadan sonra senlenir buralar.

C CeYz anadolu yakasındaymissın benim gibi hangi hastaneye gidiyorsun
Medicana Çamlıca Bahar Besen canım. İlk doğumumu da aynı doktor yaptı.
Normal doğum ağırlıklı istiyorsan Central Kozyatağı Figen Temelliyi öneririm.3 tane arkadaşım çok memnundu kendisinden ve hepsi de sorunsuz şekilde normal doğum yaptı.
İlkinde her ne kadar 39.haftamın bittiği gün acilen sezeryana alındıysam da, kendi doktorumun normal doğumdan çok sezeryan taraftarı olduğunu düşünüyorum

benim doktorum Bülent KARS ve central kozyataginda sezeryan olacağım benim kan pihtilasma sorunum var igne oluyorum o yuzden sezeryan olmak zorundayim ilk bebegim olacak benim inşallah

Bence samimiyetsizlikten degil de su siralar hepimizin sikintili zamanlari. Bulantilar, dusuk riskleri vs.
Sahsen ben bazen okuyorum ama yazmaya derman bulamiyorum, o kadar kotu hissediyorum kendimi.
Bence asil 16. Haftadan sonra senlenir buralar.
insallah ama bugün daha iyi gidiyor sayfamız..

Ayyy çok sevindim çok!
Niye tehliken var ne oluyor ki?
Tebrik ederim kucağına alman dileği ile.
Kanamam vardi canim lekelenmeye donustu. Agrim var . Bebegin kesesinin ustu kanama alani var bulut gibi ustunde. Cumartesi tekrar gidecegim.igne oldum. Dinleniyorum. Sen nasilsin ?

Kanamam vardi canim lekelenmeye donustu. Agrim var . Bebegin kesesinin ustu kanama alani var bulut gibi ustunde. Cumartesi tekrar gidecegim.igne oldum. Dinleniyorum. Sen nasilsin ?

Geçmiş olsun canım umarım hayırla sonuçlanır. Dinlen bol bol ve iyi şeyler düşün.
Ben çok iyi gidiyordum. 9+5ten beri aşırı mide yanmam var. Sahurda öküz gibi yiyip yattığım için sabaha kudurmuş mide ile kalkıyorum. Allaha sükür başka derdim yok.
Hepimiz iyi olalım inşallah.

Bende foruma giriorum ama çok yazamıorum. Bide insanın psikolojisi bozuluo yani herkes çok tedirgin bebekleri konusunda ama sonuçta benimde ilk gebeliğim. Yani çogu kişi kendini dinleyip yoksa düşükmü yapıorum yok acaba neyim var gibi düşüncelerine girince bende ister istemez tedirgin oluorum. Kafayı yemiş gibi habire wcye gidiorum kan varmı die. Elbette destek olcaz birbimize ama lütfen biraz daha hassasiyet...

Ahlascim benim de gebelik diyabeti cikmisti kizimda. Cok saglam diyet yaptim, seker yuklemesi disinda sadece bir kere yukseldi sekerim, her gun olcuyordum. Insallah bunda cikmaz. Benim doktorum da 3. Aydan itibaren kontrollu gidelim belki cikmaz dedi. Ama ben onunla ilgisi olacagini sanmiyorum.
Cunku kizimda da mide soru larim vardi.4. Ayda 500 gr alabilmistim dusun
Sonrasinda da ileriki aylarda nasilsa tutamam kendimi cok yerim diye hep saglikli beslendim ama cikti istw seker.
Sen kac kilo almistin toplam, kac kg dogdu bebegin? Ben fazla almadim 11 kg ile bitirmistim. 4 kg da bebek oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…