2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Diyetisyene bende gidiyorum. tombik hamileyimde azcık.

ben tombik değilim ama daha önceki gebelikte şeker çıktı diyetisyene gitmiştim ve diyet yapmak zorunda kaldım, bunda da aynısı olur diye dr diyete baştan başla dediya gözümün önünde yiyecekler uçuyor ben napıcam bilmiyorum iştah çok açık

Yok ben açık açık tombikim. ama diyetisyenim çok kilolu hamile kalmamışsın dedi azıcık mutlu oldum. iştahımda yok benim aslında önceden nasılsa aynıyım. benim sıkıntım masabaşı hareketsiz çalışmam. yürüyüş yap dedi bana. birde beyin su ile açlık hissini karıştırırmış. acıkınca su için geçmezse yemek yiyin diyorlar ama. bol su iç mideni kandır.

Birde diş tellerim var benim. çoğu şeyi yiyemiyorum zaten çok ağırıyorlar.

bende masabası çalışıyorum hareket yok günde 3 lt su iç dedi o nasıl olacaksa birde ben hamile kalınca ishalde oluyorum böyle saçma salak bişey olabilir mi ya

bende masabası çalışıyorum hareket yok günde 3 lt su iç dedi o nasıl olacaksa birde ben hamile kalınca ishalde oluyorum böyle saçma salak bişey olabilir mi ya
benim litrelik bir şişem var. teknik olarak 3 litre suyun 2 litresini işte içmem gerekiyor. öğlen 1 gibi şişem bitmediyse yavaş gittiğimi anlıyorum ve su içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…