Ya bir benimkine de baksana hayrınaIcimde bayadır oyle bi his var somut bişey yok ama acaip içime doğuyor. Çin takviminde erkek, teyzemin bi koca karı tekniği (kelleyi pişirim biyerini mi koparmış ne tam anlamadım) erkek çıkmış geçenlerde rüyamda erkek gördüm. Allah biliyor gönlümdeki kız ama sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun tabiki farketmez diyorum :)
Bence bosver uyma :)
Benim 16. Haftadan sonra istahim acilmisti ama inan ne bir tatli ne bir hamur isi agzina sokmadim, son aylarda dayanamam yerim simdi bari kilo almayayim diye.
Ama ne oldu yinw cikti seker, demek ki alakasi yok.
Gebelik boyunca tukettigim tek seker , seker yuklemesindeki suydu onun da tadi damagimda kaldi diye esprisini yapiyordum ,dusun ne kadar dikkat ettigimi.
Ama olacagin onune gecemwdik.
Ah simdi istahim olsa hic affetmeyecegim her seyi yiyecegim ama yiyemiyorum malesef.
Bana da benimki kız gibi geliyor 4-5 haftaya başlar cinsiyet paylaşımları bence :))
Canım ultrasonda kesen ne tarafta senın
Bence doğru değil, ağzıma sakatat sürmem, hayatımda hiç yemedim ama 3 buçuk yaşındaki kızım bayılıyorYa bu hamiiklte anne ne yerse bebek de onu severmis lafi dogru mu acaba cidden?
Ben diyabetten oturu hic tatli hamur isi yemedim, protein agirlikli beslendim.
Kizim 5, 5 yasinda. Gecen seneye kadsr agzina tatli bir sey surmedi, deli gibi et ve yumurta yedi :)
Yok canim benim kalp rahatsizligim ama riskli gebeyim ben de belki onu hatirliyorsundur.Katılıyorum. Bir de yanlış hatırlamıyorsam senin de kalp rahatsızlığın vardı değil mi canım. Benim de var, doktorum onun için üniversiteye git dedi özellikle. Yüksek riskli gebelik poliklinikleri oluyormuş. Bana gelmek istediğin sürece eşzamanlı devam ederiz dedi. Hem Sgk'da karşılıyor üniversiteyi. Ben bugün 182'yi aradım, üniversitelerin randevu sistemi yokmuş. (Varsa da kendi sistemi dahilinde) Üniversiteyi aradım ikili öncesi randevu almak için sadece hasta kabulden alıyorlarmış. Sabah erkenden gitmek gerekiyor yani. Direkt ikili test zamanına bırakınca, bu zamana kadar neredeydin diye geri cevirebiliyorlarmis. Ben de önceden gideceğim, ikili test zamanı belirlemek için. Fırsatın varsa sen de öyle yap.
Bakiyim tatlım seve seveee :) doğum tarihinle son adet tarihin neYa bir benimkine de baksana hayrınaÇin takviminden hiç çakmıyorum yok artı bir ekle yok bilmem neyi hesapla
Ayy sakatat mi yiyor aman YarabbimBence doğru değil, ağzıma sakatat sürmem, hayatımda hiç yemedim ama 3 buçuk yaşındaki kızım bayılıyor
YaAaaaa inanmıyorum yaŞansa bak haberleşmişiz gibi :)
Çok sağol ben de seni tebrik ederim. Kızım iyi karnımı okşayıp duruyor, doktora da beraber gidiyoruz baya benimsedi. Seninki nasıl,iyidir inş.
5.7.1988Bakiyim tatlım seve seveee :) doğum tarihinle son adet tarihin ne
Icimde bayadır oyle bi his var somut bişey yok ama acaip içime doğuyor. Çin takviminde erkek, teyzemin bi koca karı tekniği (kelleyi pişirim biyerini mi koparmış ne tam anlamadım) erkek çıkmış geçenlerde rüyamda erkek gördüm. Allah biliyor gönlümdeki kız ama sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun tabiki farketmez diyorum :)
Doğumumuz aynı mı ne :) inşallah. Bugun 8+6 değil mi yarın 9 oluyoruz galiba :)mavili33 canım ben bulantıyla savaşıyorum mide yanması kusma, çok zor bir hamilelik arada da lekelenme oluyor yazamıyorum hiç, sen nasılsın? Biz bugün tam 9 haftalık olduk bu arada
yBana da benimki kız gibi geliyor 4-5 haftaya başlar cinsiyet paylaşımları bence :))
Sağda canımAnlasip haberlessek ayni tarihte kalamazdik inan , oglum cok Çok iyi masallah şimdiden oyuncakları kirmamaya çalışıyo ve karnını öpüp abim benim oyuncagimi kirmis pis abim der dio ağzıni buzerek. Güya bebek konuşuyor. Haha sürekli bebegim benim diyo senin USG de bebis kesenin ne tarafinda canım .
Ya
oyy gözumuz aydin bizde 9+2 olduk benim bulantim kusmam hic olmadi mide yanmasindan ölüyorum inan dün anneme sordum o da hic mide bulantisi kusma yasamamis mide yanmasini siddettli yasamis 2,5 ayda asermis bende de aserme yok annem yol gostericim oldu Allah yardımcin olsun tatlim ignelerle aram cok kötü gobegim beze oldu mosmormavili33 canım ben bulantıyla savaşıyorum mide yanması kusma, çok zor bir hamilelik arada da lekelenme oluyor yazamıyorum hiç, sen nasılsın? Biz bugün tam 9 haftalık olduk bu arada
Kız olarak görünüyor canım allah gönlüne göre versin istersen5.7.1988
17 Nisan
Sağol balım
Aynen canım allah en iyisini bilen hayır gibi görünüp şer olmasından korusun rabbim hakkımızda en hayırlısını versin sağlıkla birlikte inşallahbende bazen diyorum erkek galiba şu ana kadar kusmam olmadığından kızımda fenaydım, tatlı yiyememeye başladım hatta görmek bile istemiyorum kızım da hiç yemedim ikisinde de varsa yoksa acı ekşi baharat galiba erkek değil kız diyorumama hiç önemi yok Rabbim sağlıkla sıhhate hayırla kavuştursun da gerisi mühim değil biz 3 kız kardeşiz ve benim için kardeşten çook öteler kızımda tatsın o duyguyu isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?