- 27 Ağustos 2016
- 372
- 408
- 23
Ben sadece seni veHerkes sobelenmis :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sadece seni veHerkes sobelenmis :))
Yok kız ne dengesızlıgı hakedenlere Hakk'ını verıyosun amaAskolsun cidden oyle mi gozukuyor kendimden supheye dustum dengesizmi davraniyorum acaba :)
Benimki de arada sorada emiyor canimKızlar benim kızıma parmaklar ve yumruklar yetmedi alt dudağını emmeye başladısizinkiler de emiyo mu
Benı şu tv ci abladan buldun kesın
Aynen öyle canım,kabak gibi ortadasınBenı şu tv ci abladan buldun kesın
TV cı abla meşhur ettı benı![]()
Varsa vardır hanfendi :))) sana cvp veren böyle hanfendi yazmış bi de :)))Canim benim kasik mamasinda anne sutunde olmayan hangi vitamin var bana bi soyler misin? Anne sutundeki icerik hicbir seyde yok tek eksigi d3 vitamini onida zaten kasik mamalrindanda alamiyorsun.
Ben de ilk ay klasik-blw karışık gideceğim sonra sadece blw ye geçebiliriz duruma göre bakacağım yani. Bu soruyu soracaktım bende :)Bu arada yavas yavaş ek gıdaya dogru yaklaşıyoruz. Bende yavaş yavaş hazırlıklara başlıyım diyorum. Belki bazılarınız çoktan yapmıştır bile. Ben BLW ve klasik karışık ilerlemeyi düşünüyorum. Ne tür gereçler aldınız,hangi markaları tercih ettiniz. Mama sandalyesi vs.
Bazen yapıyor onu biizmki de :)) yumruk sokmaya devam :))Kızlar benim kızıma parmaklar ve yumruklar yetmedi alt dudağını emmeye başladısizinkiler de emiyo mu
Bebeklere 1 haftada 2 kilo aldıran çorba tarifi var aaa sen denemedin mi daha yoksa :)))Çok haklıymışsınız ek gıdaya geçiş grubunda insan sinirleniyor. Erken ek gıdaya başlayanlarmı dersin,ilk etapta kaşık kaşık besleyenlermi,sırf kilo alsın diye un çorbaları yedirenlermi dersin, cicibebeler pekmezli yogurtlarmı. Güzelce bilgi veriyorsun anlamıyolarda,tepki veriyolar bide. Zavallı kuzucuklar olan onlara oluyor
Bende seninkine benzeyen şeyler düşündüm ama yinede görüş almak istedim. Oioi bende düşünüyorum ama uzun kollu önlük yerine kolsuz geniş naylonumsular daha mantıklı sanki. Yaz ya daha rahat olur. Kolları açık zaten kirlenirse yıkarım diye düşünüyorum ama uzun kolluda bulundururum bir tane. Mama sandalyesi de joie mimzy hosuma gitti ama bakalım daha karar aşamasındayım.Ben de ilk ay klasik-blw karışık gideceğim sonra sadece blw ye geçebiliriz duruma göre bakacağım yani. Bu soruyu soracaktım bende :)
Henüz almadım ama alacaklarımı ayarladım kafamda
Mesela
Kolları olan bi mama önlüğü
Oioi mama önlüğü ondan da memnun kullananlar
ikea mama sandalyesi
buharda pişirme aparatı
Porselen rende
Mama kaşıkları markası fark etmez sanıyorum yumuşak uçlu olsa iyi olur aventinkiler iyi gibi
Bi de aventin alıştırma bardağını alsam diyorm ama internette su akıttığına dair çok yorum var bilemedim tecrübeli anneler yardım edin :)
Değişik kaşıklar var peynir yerken falan batırıp eline veriyorsun orda dişleyerek yiyor işe yarar mı bilemedim
Bende snacker değilde joie mimzy beğendim ama henüz karar aşamasındayın. Sebze ve yoğurt mantıklı olanı canımCanım ben mama sandalyesi joie mimzy snacker aldım açılmadı daha 6. ayı bekliyorum başlangıçta yoğurt ve sebze düşünüyorum ama yaz meyvesi de çok azar azar meyve suyu da deneyebiliriz
Ben o yuzden guzelce anlatmiyorum pata kute daliyorum:))Çok haklıymışsınız ek gıdaya geçiş grubunda insan sinirleniyor. Erken ek gıdaya başlayanlarmı dersin,ilk etapta kaşık kaşık besleyenlermi,sırf kilo alsın diye un çorbaları yedirenlermi dersin, cicibebeler pekmezli yogurtlarmı. Güzelce bilgi veriyorsun anlamıyolarda,tepki veriyolar bide. Zavallı kuzucuklar olan onlara oluyor
Benmi cok safim ben neden kimseyi bulamiyorum sen ve asli hala mechulsunuz.Varsa vardır hanfendi :))) sana cvp veren böyle hanfendi yazmış bi de :)))
ben bi daha tööbbe ağzımı açmam :)))
Yok canım ne saflığı ben yorum yapmıyorum nerden bulacaksın öyle oluncaBenmi cok safim ben neden kimseyi bulamiyorum sen ve asli hala mechulsunuz.
Yok canım bende 3 kilo aldıran var ben onu yapıyorum geneldeBebeklere 1 haftada 2 kilo aldıran çorba tarifi var aaa sen denemedin mi daha yoksa :)))
Hadi bakalım aldıkça paylaşırız burdan da fikir olur ya ben de bi heyecan nedir bu ek gıda hevesi anlamadım :) benimki biz yerken çok inceliyor hareketlerimizi takip edip duruyor deneme amaçlı kaşık uzatıyorum ağzını açmıyor daha öyle bi kazanımı yok :))Bende seninkine benzeyen şeyler düşündüm ama yinede görüş almak istedim. Oioi bende düşünüyorum ama uzun kollu önlük yerine kolsuz geniş naylonumsular daha mantıklı sanki. Yaz ya daha rahat olur. Kolları açık zaten kirlenirse yıkarım diye düşünüyorum ama uzun kolluda bulundururum bir tane. Mama sandalyesi de joie mimzy hosuma gitti ama bakalım daha karar aşamasındayım.
Uzun uzun yazma bence de. O grupta "bi araştırayım" diyen pek göremedim ben. Güzelce uyaranlara bile tepki gösteriyorlarYok canım bende 3 kilo aldıran var ben onu yapıyorum geneldeAynen o,biri yapmış paylaşmış yazdım bende güzel bir dille ama ne fayda alıcısı çok,geçende cicibebeye uzun uzun yazmıştım vakit ayırıp boşa gitti. Grupta yeniyim daha cahilliğime geldi dahada o kadar uzun yazmıyorum
![]()
Ondan da anlamazlar ama en azından icin soğurrBen o yuzden guzelce anlatmiyorum pata kute daliyorum:))