2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
kimya87
Mete'nin uykuları ne alemde canım ? Hala sık sık uyanıyor mu ?
Ben bu aralar fazlaca rahatsız olduğum uyku konusuna el atmaya çalışıyorum
Seninle daha önce bu konuda konuşmuştuk sizde bi gelişme var mı diye sormak istedim :)

Kumda oynarken o kumlu parmaklarını bi güzel agzına sokarlarsa yandık :))

kesin sokacaklar :))

dün huggies little swimmers aldim ben, denize onunla giriolarmis, cikinca da bezleyip uv filtreli tshirtlerden giydiricem, acikta kalan yerlere de gunes koruyucu :)
istanbula gittik gecen, denizi ilk kez gorduler, bayildilar, dalga geldikce kahkaha attilar :) tabi icine girince nolur korkarlar mi gorucez :))

Çok mantıklı olmuş. güneş koruyucu ne kullanacaksın peki ?
Senin kızları plajda hayal ettim de Allah ım resmen aşk
severler bence bebekler suyu seviyor ya ben de acaba şu boyun simitlerinden alsam mı diyorm
Bizimki de çok sever gibi geliyor . plajdaki tatlı kızları çapkın gülüşümüzle etkileriz

İstanbul bebekle zor oldu mu ? Gerçi sen iki bebekle gittiğine göre :)) Biz bu yaz gitsek diyoruz çok özledik İstanbul'u

swimava boyun simidi aliyordum canim, son anda farkettin denizde olmayacagini, havuzda guzel olur fakat ben havuza karsi bi insanim :)
havuz gibi sakin deniz bulursan olabilir tabi, yoksa zaptedemem hafif dalga bile olsa elimden kayar fln, Allah korusun.. tutacak yeri yok ki..
uygun bi simit bulursam soylerim sana da..

istanbul cok guzel oldu, bayadir gitmek istiyordum, 2 bebekle biraz zorlandim acikcasi ama alismak lazim :)
tek kaldim esim gelmedi, annemle gittim, annem annaneme baktigi icin benimle gezemedi..
ikiz arabasi olmadigindan biraz eziyet cektim, biri kanguruda biri arabada :)) ama yine de gezmekten geri kalmadim :)))

Merhaba kızlar ayın 17 sinde 5 aylık olacağız kanguru aldım kraftin. Sizler hangi marka kullanıyorsunuz bi sorun olur mu acaba kullansam.

Ay kızlar çok uzak kaldım sizden mayolar konuşulmaya başlamış ne güzel. Bizde bu sene tatile gitsek mı diyoruz annem daha küçük yaşına girince git diyo ama sizler ne yapacaksınız. Eylül de gitsem mi diyorum 8 aylık olacak o zaman kısmetse.

I ikizcan2016 gelmişsin sende özledim seni de ne var ne yok kizceler nasil :)

Benim sünnet sorularımdan daral gelenler olabilir sorry :)) ama yine soracağım. Küçük bey iki hafta boyunca kaka yapmayınca çok yapıyor dikiş bulaşmasın diye ertelemiştik sunneti. Şimdi babamın ısrarıyla genel cerrah olan bir doktorla görüştüm. Adeta Sürümden kazanmak için fiyati cocuk cereahlarinin yarisi kadar. Lokal anestezi yapilirken ve sonrasinda sakinlesmesi icin anne babayı da aliyor musunuz diye sordum. Ameliyathane olduğu için alamıyoruz dedi. Iğne sonrası bebeğimi emzirmek, sakinleştirmek gerekirse veriyor musunuz diye sordum. Hemşirelerimiz ilgileniyor dedi. Ben nasıl bırakayım gözüm görmeden. 5 AYLIK zaten anneden ağlayinca da ağlayacaktır diyor. Sinirlendim. Taksit taksit soruyorum ama sizler yanında oldunuz mu? Nasıl oldu? Diğer doktoru da arayıp soracağım.

1. Si bizimki evde pusette olduğu için gittigim odaya götürüyorum. KakA yaptığın da 3 kere dikişlere bulaştı birşey olmadı. Baticonol ile göz merhemi sürdüm MaşaAllah sıkıntımız olmadi

2. Bizim yer özel yeriydi adamın cekirge de kendi yeri araştıra bilirsin sende sünnetin başından sonuna kadar yanındaydık lokalden önce sakinleştirici verildi sonra lokal yapıldı . a dan z ye herse yine sahittik doktorun yanındaki bayanda çok iyi ilgileniyor - biz çok memnun kaldık.

3.sakinlestiriciden dolayı hemen kendine gelemedi onun için ememedi kendine gelene kadar kucağımizdaydı zaten kanama Kontrolü için bir süre bekletiyorlar.

İnşaAllah gönlüne göre bir yer bulursun Bursa da fiyatlar çok uçuk kaçık sanki beyin ameliyatı yapıyorlar 3.500 e kadar çıkıyor fiyatlar bizim ki fiyat olarak makul bir yerdi hemde doktor çok iyiydi.

iyiler canim cok sukur, bakicisiz bakmaya inat ediyorum hala :) pek giremedim ben de malum 2 tonton..
sen nasilsin? bence eylulde cok rahat gidersiniz, ben temmuz dusunuyorum kismetse, bayramdan sonra..
boyumuzun olcusunu almazsak eylulde de gideriz :)))

Malesef uykular hala paramparça. Hatta önceden en azından emerken uyurdu o da yok artik. sallamak mi o da neymiş? Ben bebeğimi sallamayacağım öyle bir beşik almamıza gerek yok derken geldiğim nokta battaniyede, kanguruda, pusete, salincakta ve tam şu anda ayakta sallamak şeklinde bana dönmüş bulunmakta. Yeter ki uyudun diye. Farklı uyku yöntemlerine de direnç geliştirdi veled :)) uyuyamayınca da bonus bir patlamayla geliyor uykusuzluk ki çaresiz kalıyoruz. Parka dışa dönük bir şekilde yamuk yumuk halde uyutmuslugumuz var :) yaşlı amca ve teyzelerin kinayici bakışları eşliğinde :)) eşim tatile gitsek Mete yi sallar sallar doneriz diyor. Ayy içimi doktum. Ben mi anlamıyorum deminden diyeceğim ama annem de var. Sizin nasıl uykular? Yatır kaldır yöntemini uygulayacak mısın? Bu arada ben de kehribar aldım. 1 hafta oldu sanirim. Bir fayda görmedik henuz.

malesef bende yanında olamadım canım..ama içimde ukte kaldı..ve de sünnetten sonra baya iç çeke çeke ağladı o zaman içim içimi yedi içerde naptılar acaba diye..ama o narkozun etkisiymiş galiba..bizim de ameliyathanede olmuştu..biz içeriye giremiyeceğimizi son anda öğrendik..yoksa fikrimi değiştirip başka yerler bakabilirdim..ama hastanede olursa da bu şekilde oluyor bildiğim kadarıyla giremiyorsun..

Çok sağol canım. Herkes isini yapsin ya. Koca ameliyathaneye tanimadigi bir suru insanin icine, uyaranlara birakmak nedir bebegi? Hastane prosedurudur tamam o zamsn bebek kabul etme uc kurus icin. Duygusala bağladım sinirden. Senin kuzu nasil Iyilesti mi , dikisler dustu mu? Cok şükür atlattiniz. Sakinleştirici olarak ne veriyorlar acaba? Işlem kolaylığı acısından iyi çünkü çok hareketliler artik. Onu da bir arastirayim. Kaka problemi de olduğu için çocuk cerrahina gotureyim ben onu da sorarım. Arayacagim birazdsn Tatmin edici bulmazsam senin doktoru da sorarım tekrar. :)

Genel anestezi ile mi sünnet oldu Kuzu? Evet narkozda yetişkinlerde ağlıyor çok ilginç birşey. Çok daha küçükken olsaydı yabancı insanların arasında olduğunu anlamazdı hatta ilk zamanlar uykuda bile olabilirdi. Şimdi farkediyorlar az da olsa ifade ediyorlar dayanamam sanirim. Sonuçta iyi davranırlar içeride de.. prosedürler iste. Çok şükür atlatmışsınız.

evet canım çok şükür atlattık darısı size inşallah..yok lokal anestezi..bebeği getiren hemşire narkoz etkisiyle ağlar biraz demişti..ben de tam olarak anlamadım lokal nasıl ağlatıyor diye ama öyle demişti..hemşireler seve seve güldürerek içeri götürdüler..ameliyathane olunca gircez diye tutturamadık tabi..3 aylıktık biz..burada dikişli yapan yerler genelde hastaneydi..yani başka çarem yok gibiydi..tıp merkezleri felan vardı ama onlara güvenemedim..

Üst dikişler düştü alttaki duruyor şuan bizim ki gomülüydü sıyırdı doktor ondan .yani çoğu gitti azı kaldı hamdolsun sakinlestiriciyide inanmazsın belki 5 kere sordum yine unuttum o anki panik heyecan beynim yandı resmen :)
Ama şükürler olsun atlattık darısı size canım inşaAllah.

ikizcan canım sakin deniz istiyorsan sana antalya side yi öneririm denizi mükemmel hem sakin hem sığ hemde sıcacık oluyor bebekler için mükemmel.

Merhaba kızlar ayın 17 sinde 5 aylık olacağız kanguru aldım kraftin. Sizler hangi marka kullanıyorsunuz bi sorun olur mu acaba kullansam.
canım ben kraft ın kangurusunu küçük kızıma 2 aylıktı kullanmaya başlamıştım.bi sorun olmadı.birde benim kızım hep kanguruda uyuyordu onun haricinde uyumuyordu.çok işimi görmüştü

Ben de oldum olası havuza girmeyi sevmemişimdir bebegimi de sokamam heralde doktorlar da pek önermiyormuş bulursan güzel bi şey burdan paylaşırsan seviniriz :))

Seni ayakta alkışlıyorum valla kanguru +Bebek arabası maşallah tütütü Allah güç kuvvet versin :)) ben tek Bebek ve eşle beraber acaba? derken bi de sana İstanbul gezmesi soruyorum :))

canım ben kraft ın kangurusunu küçük kızıma 2 aylıktı kullanmaya başlamıştım.bi sorun olmadı.birde benim kızım hep kanguruda uyuyordu onun haricinde uyumuyordu.çok işimi görmüştü
Çok sağol canım içim rahatladı inşallah bizde sorunsuz kullanırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…