- 27 Mayıs 2016
- 1.546
- 2.330
- 133
- 42
Deniz icin ozel bezler var ya su geçirmeyen onunla girecekler, dışı desenli. Ben de mayoya heves ettim aynen eşim bez giyecek zaten guzel durmaz ki gerek yok dedi
Kaldi mayolar
canım mayoya gerek yok deniz için bezler var zaten su geçirmiyorlar onlardan giydir.çok heves ediyorsan üst tarafına bikini üstü giydirannişler iyi geceler :)
deneyimli annelere bir sorum olacak :)
bugun binbir hevesle kizlara mayo almaya gittim, 6-12 ay begendim bir tane, tam alacakken esim
"bez baglayinca bu olmaz, buyugunu al" dedi
orda aklima geldi bez bagladigimm, cok akilliyim bu ara :)))
bez gibi olan alt mayolardan mi alicaz, onunla havuza fln sokuyorlar ama ben havuza sokmam, deniz icin alicaktim,simdi denize neyle girecekler, denizden cikinca bez baglayip ustune mi mayo giydircez?
bi yardim edin hele :)
Rabbim baska dert vermesin :)))
kız 6 aylık bebişler kumda ne oynayacaklar kumdan kale mi yapacaklarpeki kumda oynarken fln ne giydircez?
beyaz bezle mi oturcaklar :) bilemedim
KokunHuzur canım o beyazlık dediğin şey deri parçası gibi mi? Bizimkinde de vardı öyle pipisinin üzerine deri yapışmış gibiydi, takip etmedim kendiliğinden geçmiş, şimdi yok. Bugün 10. Gündeyiz 3-4 gün önce geçti şişliği. Bir de bu gömülü pipilere geriye bastırarak masaj yapmak gerekiyor. Bizim sünnet gömülmeyi tedavi edici şekilde yapıldı, klasik sünnetten biraz farklı olarak. Ama doktor siz yine de önlem amaçlı bir ay boyunca günde iki kere deriyi aşağı çektirerek pipiyi çıkarın dedi. 1 aydan sonra da günde bir kere ya da iki günde bir yapsanız yeterli dedi. Ben o masajı iyi yapıyorum sanıyordum ama geçtiğimiz çarşamba kontrole gidince doktor yetersiz masaj yapmışsınız dedi. Pipinin başı iyice ortaya çıkana kadar deriyi aşağı sıyırmak gerekiyormuş. Dikişlere falan zarar veririm diye çok bastırmıyordum ama doktor hiç bir zararı olmayacağını söyledi.
annişler iyi geceler :)
bugun binbir hevesle kizlara mayo almaya gittim, 6-12 ay begendim bir tane, tam alacakken esim
bez gibi olan alt mayolardan mi alicaz, onunla havuza fln sokuyorlar ama ben havuza sokmam, deniz icin alicaktim,simdi denize neyle girecekler, denizden cikinca bez baglayip ustune mi mayo giydircez?
evet canim bir de daha tek taraftan donuyor soldan donuyor su anda... sagdan yana donuyor zorluyor ama donemiyor daha...soldan 5-6 kez dondu bir de kolunu da kurtariyo masallah hic zorlanmadan...
Maşallah canım bizim kız da sağdan dönüyo hep bir ay falan oluyo. Altını değişmek çok zor artık ben düzeltiyorum o dönüyo çabucak saniyelikyüzüstüyken dönemiyo çok sinirleniyo ama o da yakın sanırım çünkü totoyu baya kaldırıp vücudu bir tarafa atmaya başladı bu ara inşallah onu da görürüz
:)))) oyle deme kiz, yaparlar belki :))kız 6 aylık bebişler kumda ne oynayacaklar kumdan kale mi yapacaklar
:)))) cok kizdim, inanilmaz kizdim :))Eki Görüntüle 2004393
Canim m denize bununla giriyorlar. Benim kendi fikrim Bunun üstüne mayo giyerlerse sanirim gözümde canlandirdim mayo bez üstüne mayo sumo gurescilerinin donu nu giymiş gibi durur bebeklerdeumarım kizmana sebep olmadım böyle yazarak
Canım ben dayanamadım 96 cm'lik bikini aldım baya büyük giydiremezsem de seneye giyer şimdi de o bezle ancak olur yada en azından üstünü giydiririm:)))) cok kizdim, inanilmaz kizdim :))
bunlarin ustune mayo olmaz tabi kiz, e o kadar mayo bikini yapmislar bebekler icin, ayip yaaa
:)))) cok kizdim, inanilmaz kizdim :))
bunlarin ustune mayo olmaz tabi kiz, e o kadar mayo bikini yapmislar bebekler icin, ayip yaaa
Canım ben dayanamadım 96 cm'lik bikini aldım baya büyük giydiremezsem de seneye giyer şimdi de o bezle ancak olur yada en azından üstünü giydiririm
O ordan direkt emeklemeye geçer heraldeaslinaz
Aynen altini alirkrn dönmeye basladi benimki de daha rahat ediyorlar demek ki...yüz üstünden sirt üstüne 6. Ayda anca doner benim ki
Ay insallahO ordan direkt emeklemeye geçer heraldegerçi hiç belli olmaz canım yakında bir sürpriz yapabilir
Plajda giydirmek için uv korumalı kıyafetler var decathlonda ve hm'de. Sörf kıyafeti gibi. Hem güneşten koruyor hem denize de onla girebiliyor ama ben denize çıplak sokup kıyıda tutarken giydireceğim zaten ne kadar tutacağız ki sudapeki kumda oynarken fln ne giydircez?
Ben görüntü olarak 6-12 aylık mqyo altı şapkası aldım. Çok tatlılardı :)) Can bebenin falan yüzücü bezlerindede alıciim. Zqten agustosta daha 6aylım olucak 5dk sokup eve koşarım muhtemelenannişler iyi geceler :)
Decatlon a sole bi bakmıştım görmemişim. Normal tişört giydiririm diyodum. Bakayım ilk yolumuz düştüğündePlajda giydirmek için uv korumalı kıyafetler var decathlonda ve hm'de. Sörf kıyafeti gibi. Hem güneşten koruyor hem denize de onla girebiliyor ama ben denize çıplak sokup kıyıda tutarken giydireceğim zaten ne kadar tutacağız ki suda
Ay keşke önce bunu görseydim bayıldım :)) hm ye gidince bakıcam hemen. 4aydan başlıomus. Uv korumalı mayo
Tütüler tütüler aynen çeşit bol kızlarda :) alışveriş yapmak eğlenceli oluyoAynı markanın erkek mayosu da var pijama gibi tulum iğrenç. Yahu bu kız bebeklerin eşyaları hep mi şirin olur
Kumda oynarken o kumlu parmaklarını bi güzel agzına sokarlarsa yandık :))peki kumda oynarken fln ne giydircez?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?