• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
ay canım aynen benim oğlumada bir doktor kafası büyük vücuduna göre dedi başkası bacakları kısa dedi bu ne dedim ucubeye cevirdiler korkuttular test mest yaptırmadım çocuğumun bacaklarıda kafasıda normal çocuk standartlarında :KK45: o nedenle çokta takılmamak gerekiyormuş onu öğrendim.
mesajınıza çok güldüm. :KK45: kim bilir siz nasıl korktunuz o dönemde.

Kızlar benim saçlarım çok kurudu. Hamılelıkten önce böyle değildi. Sizin saclar ne durumda

Herkesin kendi tercihi ama ben dedim ya çadır bozması bir kumaş içinde çocuğumu yatırmayı planlamıyorum. eminim çok pratik ve kullanışlıdır bu kadar kişi alıp kullanıyorsa ama bildiğiniz çadır bezi. ben düşünmüyorum açıkaçası. ben yatağımı alırken nasıl antibaktariyel olsun rahat olsun ortapedik olsun diye inceledimse bebeğimi çadır içinde yatırmayacağım
Çadır bezi yatağa bayag on yargilsin sakin yanlış anlama yazdıklarımı senin gini düşünen bir bayan dim asla yatırmam dedim iyyy dedim çocuğuma en güzel yatağı alicam dedim snra ne oldu bi anda çocuğumu o çadır bezinin içinde buldum o kadar çok nefret ederken ama smd kızım 2 2 aylık en güzel yatağı aldık 120 ye 200 yatağı

Aslinda subat sonu mart basi gibi ama yas tup bebek gb olmasi nedeniyle ocak sonu subat basi gibi alirlar 2 fetus transfer ettiler ikiz olursa bu sekilde tek olursa sibat sonu insallah
.ikizlerde term yani tamamlama 36 haftalik yani 36 haf aliyorlar

11 yasinda oglusumuz var 3 defa dusuk..2 tekli 2 ikiz..yasim 42..ank..dr..ve cok stressli gene dusuk olucak diye hafif kanamam basladi umarim devam etmez

Ay ne güzel bir tablo olur hep beraber.:anne:

Biz de 2. bebekle çok ara vermeyi düşünmüyoruz. Allah nasip ederse.
O yüzden çok cinsiyetçi renklerde almayacağım odayı. Eşim daha çok kız bebek istiyor. Bu bebiş kız olmazsa kızı bulana kadar çocuk yaparım diyor. :KK53:
Kız aşkı bir başka babaların kızımin eşimle olan ilişkisini hayranlıkla izliyrm resmen aşk yaşıyorlar tabi ben dururmuyum hemen dalıyorum aralarina

:KK70::KK70::KK70:
Ay aynı ben. Senin yine 10 gün zamanın olmuş. Ben adetten bir gün önce test yaptım, baktım negatif. Aynı gün mağazaları didik didik ettim. Baktım, gelen giden yok. Yine yaptım, pozitif. Şimdi gardroba baktıkça üzülüyorum.

O değil, ayıptır söylemesi evde 1 yıllık orkid stoğu var resmen. Dün bunları birine versem mi diye düşünüyordum.
Sanki bir daha regl olmayacağım gibi, unuttum gitti kırmızıları.
Lohusalikta işine yarıçak canım Ya en üzüldügüm nokta lohusaligimiz kısa geliyor bol bol hava almak çok önemli sürekli dışarı çıkmalıyız hava olcak nasıl olcak bu is

Kızlar benim saçlarım çok kurudu. Hamılelıkten önce böyle değildi. Sizin saclar ne durumda
pek bir değişim yok genelde kurudur zaten farketmemiş olabilirim.

Çadır bezi yatağa bayag on yargilsin sakin yanlış anlama yazdıklarımı senin gini düşünen bir bayan dim asla yatırmam dedim iyyy dedim çocuğuma en güzel yatağı alicam dedim snra ne oldu bi anda çocuğumu o çadır bezinin içinde buldum o kadar çok nefret ederken ama smd kızım 2 2 aylık en güzel yatağı aldık 120 ye 200 yatağı
şuanlık almak niyetim yok açıkçası ahşap karyola alacağım. bana sağlıklı gelimiyor gerçekten. ön yargıdan değil ama dokununca sizede itici gelmiyodu. önceden kamp yapardık onlar gibi kokuyor hissettiriyor.

Aslinda subat sonu mart basi gibi ama yas tup bebek gb olmasi nedeniyle ocak sonu subat basi gibi alirlar 2 fetus transfer ettiler ikiz olursa bu sekilde tek olursa sibat sonu insallah
.ikizlerde term yani tamamlama 36 haftalik yani 36 haf aliyorlar
hayırlı olsun. sağlıklı sıhatlı kucağınıza alın inşallah. henuz belli değil mi ikiz olup olmadığı

Back
X