- 11 Ekim 2013
- 1.340
- 1.294
- 333
- 35
Bende 36 buyuk geliyo bana kardesim dalga geciyodu Evleniyon hala cocuk reyonundan giyiniyon diye35, 5 mu
Benim 5,5 yasindaki kizim 31 giyiyor ayol![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 36 buyuk geliyo bana kardesim dalga geciyodu Evleniyon hala cocuk reyonundan giyiniyon diye35, 5 mu
Benim 5,5 yasindaki kizim 31 giyiyor ayol![]()
mesajınıza çok güldüm.ay canım aynen benim oğlumada bir doktor kafası büyük vücuduna göre dedi başkası bacakları kısa dedi bu ne dedim ucubeye cevirdiler korkuttular test mest yaptırmadım çocuğumun bacaklarıda kafasıda normal çocuk standartlarındao nedenle çokta takılmamak gerekiyormuş onu öğrendim.
Hemen bakalımkızlar bebecimo diye bir site var deli oldum ne kadar guzel seyler var bi bakın derim
Mrb minik papatacik davetinize istirak ederek bende geldim..
merhaba kısmetse doğum ne zaman kaçıncı bebeğiniz tanışalım azıcıkMrb minik papatacik davetinize istirak ederek bende geldim..
Çadır bezi yatağa bayag on yargilsin sakin yanlış anlama yazdıklarımı senin gini düşünen bir bayan dim asla yatırmam dedim iyyy dedim çocuğuma en güzel yatağı alicam dedim snra ne oldu bi anda çocuğumu o çadır bezinin içinde buldum o kadar çok nefret ederken ama smd kızım 2 2 aylık en güzel yatağı aldık 120 ye 200 yatağıHerkesin kendi tercihi ama ben dedim ya çadır bozması bir kumaş içinde çocuğumu yatırmayı planlamıyorum. eminim çok pratik ve kullanışlıdır bu kadar kişi alıp kullanıyorsa ama bildiğiniz çadır bezi. ben düşünmüyorum açıkaçası. ben yatağımı alırken nasıl antibaktariyel olsun rahat olsun ortapedik olsun diye inceledimse bebeğimi çadır içinde yatırmayacağım
Ben kızıma avent çift tarafli emzik kullandım bunda da aynısını dusunuyrm ilk doğdu anda alıştirmak çok önemliİşte o bahsettiğim soothie emzikler onlar. Çocuğun kafası kadar duruyor.
Bir de gumdrop'lar var aynı kalitede. Onlar da Türkiye'de yok galiba.
Kız aşkı bir başka babaların kızımin eşimle olan ilişkisini hayranlıkla izliyrm resmen aşk yaşıyorlar tabi ben dururmuyum hemen dalıyorum aralarinaAy ne güzel bir tablo olur hep beraber.
Biz de 2. bebekle çok ara vermeyi düşünmüyoruz. Allah nasip ederse.
O yüzden çok cinsiyetçi renklerde almayacağım odayı. Eşim daha çok kız bebek istiyor. Bu bebiş kız olmazsa kızı bulana kadar çocuk yaparım diyor.![]()
Hayırdır ne olduKizlar istemeyerek sizlere veda etmek zorundayim![]()
Lohusalikta işine yarıçak canım Ya en üzüldügüm nokta lohusaligimiz kısa geliyor bol bol hava almak çok önemli sürekli dışarı çıkmalıyız hava olcak nasıl olcak bu is
Ay aynı ben. Senin yine 10 gün zamanın olmuş. Ben adetten bir gün önce test yaptım, baktım negatif. Aynı gün mağazaları didik didik ettim. Baktım, gelen giden yok. Yine yaptım, pozitif. Şimdi gardroba baktıkça üzülüyorum.
O değil, ayıptır söylemesi evde 1 yıllık orkid stoğu var resmen. Dün bunları birine versem mi diye düşünüyordum.
Sanki bir daha regl olmayacağım gibi, unuttum gitti kırmızıları.
pek bir değişim yok genelde kurudur zaten farketmemiş olabilirim.Kızlar benim saçlarım çok kurudu. Hamılelıkten önce böyle değildi. Sizin saclar ne durumda
şuanlık almak niyetim yok açıkçası ahşap karyola alacağım. bana sağlıklı gelimiyor gerçekten. ön yargıdan değil ama dokununca sizede itici gelmiyodu. önceden kamp yapardık onlar gibi kokuyor hissettiriyor.Çadır bezi yatağa bayag on yargilsin sakin yanlış anlama yazdıklarımı senin gini düşünen bir bayan dim asla yatırmam dedim iyyy dedim çocuğuma en güzel yatağı alicam dedim snra ne oldu bi anda çocuğumu o çadır bezinin içinde buldum o kadar çok nefret ederken ama smd kızım 2 2 aylık en güzel yatağı aldık 120 ye 200 yatağı
hayırlı olsun. sağlıklı sıhatlı kucağınıza alın inşallah. henuz belli değil mi ikiz olup olmadığıAslinda subat sonu mart basi gibi ama yas tup bebek gb olmasi nedeniyle ocak sonu subat basi gibi alirlar 2 fetus transfer ettiler ikiz olursa bu sekilde tek olursa sibat sonu insallah
.ikizlerde term yani tamamlama 36 haftalik yani 36 haf aliyorlar
Kizlar istemeyerek sizlere veda etmek zorundayim![]()