• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
canım Allah sabır versin, canını sıkmak istemiyorum istersen cevapla normalde kaç haftalık olacaktın bir de hiç mi belirti vermemişti kusura bakma sorularım için tekrar dan büyük geçmiş olsun
Son adet tarihim 04.04 yani 10+2 olmam gerekirken 6+3 gösteriyor ultrasonda son zamanlarda belim agrıyordu okadar yani başka bi belirtim olmadı göğüslerim de büyümeye devam ediyordu bende şaşırdım yani hiç beklemiyordum. Kesemin şekli bozulmuş yuvarlaklığı gitmiş 3 hafta önce 6+1 dediler kalp atışını duydular bugünde 6+3 dediler kalp atışını duymadılar galiba bilmiyorum zaten doktorun ne dediğini hatırlamıyorum pek bian önce ordan kaybolmak istedim

Sagolun kizlar allah taktiri. 10 haftada ya hep ya hic kurali var..ya devam eder yada duser..ki 90 olasilok kromozom bozuklugu nedeniyle..kizlar radyasyon isirgan otu cayi cokk nar yemekkten.. keten yagindan..parabenden boyadan aliminyum icerikli sampuan boya makyaj mazemezi den kacinin

Sayin uye..gecmis olsun tekrar dr kontrolune cagirdilar mi..kanama oldumu..mutlak tekrar baktir

Son adet tarihim 04.04 yani 10+2 olmam gerekirken 6+3 gösteriyor ultrasonda son zamanlarda belim agrıyordu okadar yani başka bi belirtim olmadı göğüslerim de büyümeye devam ediyordu bende şaşırdım yani hiç beklemiyordum. Kesemin şekli bozulmuş yuvarlaklığı gitmiş 3 hafta önce 6+1 dediler kalp atışını duydular bugünde 6+3 dediler kalp atışını duymadılar galiba bilmiyorum zaten doktorun ne dediğini hatırlamıyorum pek bian önce ordan kaybolmak istedim
tekrar geçmiş olsun Allah herşeyin hayırlısını versin canım...

cevabın için teşekkür ederim canım Allah tez zamanda göbüşünü sağlıklı evlatla doldurur inşallah

Canim cok uzuldum. Cok geçmiş olsun .
Her sey Allahtan , sakin olmaya calis.
Allah gonlune gore versin insallah

cordeliac cordeliac canım komşuların boş yere dalga geçmiş bence evde 4 beşiğim var galiba odasindaki haric hepsini de kullandım valla :) Oğlumun odasını doğmadan hazırlamıştım,17 aylık olacak hala bizimle aynı odada yatıyo ama ben gereksiz diyemem daha erken ayırabilirdim odasını hep bahane buldum. Hem gardolap sifonyer filan eşyaları için gerekli geriye de bi karyolası kalıyo :)
Park yatak konusuna gelince ben de hışır hışır kumaşlilari sevemedim ama hepsinin kumaşı böyle değil. Chicconun lullababy modelini kullanıyoruz hala hem geniş hem güvenli geliyo, odasındaki karyolasıni en alt seviyeye getirmemize rağmen içinden çıkacak gibi bir his uyandirdigindan da odasını ayırmak istemedim

Bebegimi meger 6 haftalikken kaybetmisim. Beni acil masaya yatirmak istediler kabul etmedim kendimi toparlayip kurtaj olucam.. Allah bebeginizi size bagislasin insallah saglikli dogum saglikli bebekleriniz olur canlarim cok guzeldi sizlerle vakit gecirmek opuyorum hepinizi :cry:
Canim ne denirki çok üzüldüm geç,mis olsun 2, 3 Dr a gorunseydin ultrason farkı olmasin .bende 7+3 dice diye bekliyordum 6+5 dedi bi hafta öncede 6+3 demişti şok oldum 1 haftada nasıl sadece 2 gün büyümüş diye ,olmadı bende gideyim bu hafta yine Dr .

Bebegimi meger 6 haftalikken kaybetmisim. Beni acil masaya yatirmak istediler kabul etmedim kendimi toparlayip kurtaj olucam.. Allah bebeginizi size bagislasin insallah saglikli dogum saglikli bebekleriniz olur canlarim cok guzeldi sizlerle vakit gecirmek opuyorum hepinizi :cry:

Kaç kere okudum. Inanamıyorum hâlen. Elbet sen iyisini bilirsin ama başka bir doktora git diyeceğim, belki yanlış bakmışlardır. Belki kalbi atıyordur, ondan hissetmemissindir, ne bileyim. Allah'ın takdiridir gücüne gitmesin ama inanmak istemiyor insan. Ben bu sayfada bir bebek daha melek oldukça, kendi evladıma olmuş kadar üzülüyorum.

Kaç kere okudum. Inanamıyorum hâlen. Elbet sen iyisini bilirsin ama başka bir doktora git diyeceğim, belki yanlış bakmışlardır. Belki kalbi atıyordur, ondan hissetmemissindir, ne bileyim. Allah'ın takdiridir gücüne gitmesin ama inanmak istemiyor insan. Ben bu sayfada bir bebek daha melek oldukça, kendi evladıma olmuş kadar üzülüyorum.
biliyomusun bende aynı seyi hissediyorum ve kimsenin bebegini kaybetmesini istemiyorum tum gunum burda geciyo herkesi yakın hissediyorum kendime kayıp yasamayalim inşallah

Mrb usg de olcum el ile oluyor 1 haftaya kadar oynamalar normal merak etmeyin onemlisi buyumemesi veya kuculmesi usgde..kese yuvarlak ve hatlari bozulmamis olmali..usgde tv yani alltan 7 haftada fetus ve kalp atimi gorulur normalde 120 nabizin ustun olur yani cokk hizlidir..yavaslamasi ileride dusuk olabilecegini on gorur..

Aaaaa ne dıyosun sen. İnsn çok üzüldüm. Nasıl farketmedılerki. Sen kontrole gıtmemişmiydin. :(

Canım ne yazacağımı ne diyeceğimi bilemedim Allah yardımcınız olsun.

Mrb usg de olcum el ile oluyor 1 haftaya kadar oynamalar normal merak etmeyin onemlisi buyumemesi veya kuculmesi usgde..kese yuvarlak ve hatlari bozulmamis olmali..usgde tv yani alltan 7 haftada fetus ve kalp atimi gorulur normalde 120 nabizin ustun olur yani cokk hizlidir..yavaslamasi ileride dusuk olabilecegini on gorur..
doktor musunuz

Sen doktora gıtmedınmıki 6 haftadan beri.

Sen doktora gıtmedınmıki 6 haftadan beri.
İlk gittiğimde 7 haftalık olmam gerekirken 6 hadtalık çıktı kalbi atıyodu bir hafta sonra gel dedi ben şehir dışıma çıkıp geldim derken randevu alamadım anca uç hafta sonra gşdebildim yani bugun 9 haftalık olmam gerekiyordu onceki ultrasona göre ama 6+3 dediler. Hiç hissetmedim aynen gebeliğim devam ediyormuş gibiydi şok oldum anlayacağın

Back
X