• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Günaydın arkadaslar dun ignemi yaparken gobek deligim ilgimi cekti ici kahverengilesmeye baslamis bi kontrol edin bakalim bi kiz arkadasimın da hamileyken gobek deligi kapkara olmustu
Bende yok. Bugday tenliyim. Rengimizle de alakali mi acaba? Sarisinlar cok kararmaz mesela.
Bu arada seks hayatiniz nasil kizlar? Geçen hafta ya kadar aman midem aman memem derken seyrelmisti. Simdi belirtiler normale döndükce biraz artti bendeki durtuler. Sizde dyrum nasil?
Bi yerde de ikinci trimesterin en eğlenceli bolum oldugunu okumustum. 1 ve 3e göre en rahat haftalarimiz bsslayacakmis.

Günaydın arkadaslar dun ignemi yaparken gobek deligim ilgimi cekti ici kahverengilesmeye baslamis bi kontrol edin bakalim bi kiz arkadasimın da hamileyken gobek deligi kapkara olmustu

+1. Hakikaten benimkinin içi de normal beyaz ten rengimden bi'kaç ton daha koyu olmuş. Hatta gerdim, gölgeden mi böyle gözüküyor diye. I ih. Koyulaşmış. Neden oluyor ki acaba?

Bende yok. Bugday tenliyim. Rengimizle de alakali mi acaba? Sarisinlar cok kararmaz mesela.
Bu arada seks hayatiniz nasil kizlar? Geçen hafta ya kadar aman midem aman memem derken seyrelmisti. Simdi belirtiler normale döndükce biraz artti bendeki durtuler. Sizde dyrum nasil?
Bi yerde de ikinci trimesterin en eğlenceli bolum oldugunu okumustum. 1 ve 3e göre en rahat haftalarimiz bsslayacakmis.

Valla bizde değişen bir şey yok. Doktor yasak koymadığı için önceki rutinimizle aynı. :KK31:

Ama cidden bu aralar benim gözüme de bi' hoş gözüküyor adam. :kk77:
Sürekli mıçmıç bi' haldeyiz.

Normalde erken uyanan ben olduğum için sallamazdım ama sabah benden önce uyanıp yataktan çıkınca basıyorum cıngarı bu aralar. :KK70::KK70::KK70:

Kızlar valiliklerde bazı iller için hava sıcaklığı uyarısı yapılmış mesela ben izmirdeyim ve yarın idari izinliyim hava tahminleri 41 derece diyo burda

Iyı cesaret sızdeki. Bu haftalar gercekten tehlıkeli oluyor. Bana doktor yasak koydu. Koymasada ben cesaret edemezdım zaten. Bu üç ayı bır atlatalım hele.

Arkadaşlar kesemin ustunde kanama var progestan kullanıyorum başka kullanan var mi? Sorum olacak da

Kızlar valiliklerde bazı iller için hava sıcaklığı uyarısı yapılmış mesela ben izmirdeyim ve yarın idari izinliyim hava tahminleri 41 derece diyo burda

Biz Kars'ta yaşıyoruz. Burada günlerdir delicesine yağmur yağıyor. 41 dereceyi sadece kaloriferle, kombiyi açarak görebiliyoruz hâlen. Dışarıda mevsimlik montla geziyoruz. Hâlâ ısınmadı.

Annemler de Izmir'de. Onlar sıcaktan yanıyoruz dedikçe bana anormal geliyor.
Keşke ben de orada olsam da sıcaktan bunalsam diye üzülüyorum. :KK61:

Valla bizde değişen bir şey yok. Doktor yasak koymadığı için önceki rutinimizle aynı. :KK31:

Ama cidden bu aralar benim gözüme de bi' hoş gözüküyor adam. :kk77:
Sürekli mıçmıç bi' haldeyiz.

Normalde erken uyanan ben olduğum için sallamazdım ama sabah benden önce uyanıp yataktan çıkınca basıyorum cıngarı bu aralar. :KK70::KK70::KK70:
Ahahaa biz de oyleyiz. Bi de top sakal birakti entel profosör diye atliuyirum adama

Manisa'da yim deniz komsuyuz kiz. Burası da 41 ve seminerler icin iki hafta okul var. Pfffff.... klima bu hafta hep acik kalcak gibi. Iki gundur yanıyor zaten

Dr sakıncalı demedikce cinselligin zarari yok ki. Niye cesaret olsun?

Biz de eşimle ilk usg'mize gittiğimiz zaman, doktor biz sormadan pat diye kendi söylemişti. Cinsel hayata devam, düşük tehlikesi olmadıkça bir sakıncası yok diye. O da spermdeki bi' maddenin rahim ağzını yumuşatması yüzünden yasakmış.

Bu konuda yapılmış araştırmalar var zaten. Kadınların birçoğu hormonlardan ötürü en iyi cinsel tecrübesini gebelikte yaşadığını açıklamış.

Hattâ bizdeki birtakım hurafe düşüncelerin aksine miadı dolan gebeliklerde spermdeki oksitosin etkisi yapan maddeden ötürü doktorlar cinselliği tavsiye bile ediyor doğum zamanı ki ben bunu doğum yapan bir arkadaşımdan bizzat duydum. Onun da doktoru söylemiş aynı şeyi.

Dr sakıncalı demedikce cinselligin zarari yok ki. Niye cesaret olsun?
Benım arkadasım oyuzden bebeğini düşürdüde oyuzden dedım canım. İnsan cesaret edemıyor. Tehlıkesi olanlar için dahada kötü. Yoksa bizi ilgilendırmez kımın ne yaptığı. Onlar mahrem şeyler.

Son düzenleme:
Iyı cesaret sızdeki. Bu haftalar gercekten tehlıkeli oluyor. Bana doktor yasak koydu. Koymasada ben cesaret edemezdım zaten. Bu üç ayı bır atlatalım hele.
Bana da yasak
Ben kullanıyorum canım
Kaç mglık kullanıyorsun kanama sebebiyle mi verdi düşük ihtimalin mi var benimki 200 mglık öncesinde 100 mglık içiyordum hiç kötü olmuyordum ama lekelenmem oluyordu kanamam gitmemiş 200 mglık verdi şimdi çok kötü oluyorum uykum geliyor uyumazsam ellerimde az karıncalanma oluyor uyursam iyiyim ama sana zarar veriyor mu

Bana da yasak

Kaç mglık kullanıyorsun kanama sebebiyle mi verdi düşük ihtimalin mi var benimki 200 mglık öncesinde 100 mglık içiyordum hiç kötü olmuyordum ama lekelenmem oluyordu kanamam gitmemiş 200 mglık verdi şimdi çok kötü oluyorum uykum geliyor uyumazsam ellerimde az karıncalanma oluyor uyursam iyiyim ama sana zarar veriyor mu
Ben ılk kontrolumde düşük tehlıkseı için pruton dıye bır iğne vuruldum. Öyle ağır iğneymişki bir hafta başımı kaldıramadım. Progestan 200 hap verdı. Ama agızdan değil fıtıl olarak kullanacaksın dedı. Allahtan gerek kalmadı kullanmadım canım

Back
X