2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar çok acil. İshale ne ıyı gelır. Dunden berı çok fena ıshalım. Çok afedersınız. Ne olur ne bılıyosanız cok acil yazın ne yıyım ne içeyım.

Muz iyi gelir diye biliyorum canım. Birde limonlu kahve. Ama kahve çok tüketmemek lazim. Eger hemen geçmezse doktorunu ara bence. Su kaybetme fazla

Kızlar çok acil. İshale ne ıyı gelır. Dunden berı çok fena ıshalım. Çok afedersınız. Ne olur ne bılıyosanız cok acil yazın ne yıyım ne içeyım.
Merhaba en çabuk çözümü paylaşmak isterim farklı yaş grubundaki herkeste işe yaradı şuana kadar: bir yemek kaşığında kuru çay ve yoğurdu karıştırıp yutun... Çay yogun miktarda tein içerir tein ishali keser yoğurt ise sadece onu rahat yutabilmeniz için çok geçmiş olsun sevgiler miktar

Günaydın kızlar
Bende diğer topikten geldim
Düşük tehdidi var çalışıyorum ama şimdi raporluyum ve bulantı kusma dan artık çok yoruldum 2 gün serum takıldı ama oda fayda etmedi özellikle ikindiden sonra çok kötü oluyorum ama ilaç kullanmamak için de direňiyorum inşallah en kısa zamanda bu süreci atlatiriz

Ooo baya yeni gelen arkadaş olmuş. Hepiniz hoşgeldiniz. D dorti geçmiş olsun. Arkadaşların dediği gibi kahve ve limon iyi gelir.

Doktor randevusu olanlar güzel haberlerle gelin.

Benim 2 gebeliğimdede çatlağım olmadı. Taa 12 sene önce 40 tlye bi jel almıştım. Doktorum tavsiye etmişti. Keşke adını bileydim tekrar ondan alırdım. O zaman Mardindeydik.

ahlas sen nerelerdesin. Herşey yoluna girmiştir inşallah hafta sonu

B
Bende sıra bekliyom su an ikili test için

Canım gün içerisinde klima olan bir yerde durmak zorunda mı kalıyorsun? Çünkü bazı insanlar bu durumdan rahatsiz olur. Kardeşim de farenjit olmuştu. Memur o da. Doktor klimalı ortamı kesinlikle yasaklanmıştı. Mecbur durduğu için her sene tekrar ediyor. Havayı kuruttuğu için gündüz hissetmiyordu o da. Gece içi çıkıyordu yavrumun. Öyle düşünme bebek için Allah korusun. Ben de allerjik rinitten şüpheleniyorum, bakalım doktor ne diyecek.

canım hafta sonları bakamıyorum, biraz ilerleme var benim durumda iyi anlamda yani zamanla daha iyi olur inşallah o kadar küs kalınca birden can ciğer kuzu sarması olmak zor oluyor ailesi haftas onu bizde iftardaydı hamile olduğumu öğrendiler herkes pek bir mutlu, durumlar böyle canım bizde

cnm özeline bakar mısın sana özelden msj attım da

canım benim öncelikle çook geçmiş olsun, benim ilk gebeliğimde aynısını yaşadım ve seni çok iyi anlıyorum, Allah inşallah en kısa zamanda yaralarını saracak bir kuzucuk versin sana, başka türlü unutulmuyor ve her defasında aynı şey olur mu diye de düşünme, pozitif ol ki gördüğüm kadarıyla öylesin bir imtihandı, hayırlısı bu şekildeymiş de geç gelecek bebişlerin için güçlü olmak zorundasınsağlıkla kal canım Allah a emanet ol...

çok teşekkür ederim . Klimadan nefret ederim hemen çarpar beni . Burda doğal klima var sanırım . cereyan yapıo ama mecbur yerimi değiştiremem ALerjik daha can sıkıcı cidden inşallah çözüm bulunur bi an önce.

Merhaba arkadaşlar bende diğer topikten geldim buradan habersizdim. Benide listeye alırsanız sevinirim.Ankarada oturuyorum. Son adet tarihim 23 nisan. Başlangıç kilo 78. Bir oğlum var bu 2. Gebeligim olacak Allah nasip ederse. Ev hanımıyım

Kızlar doktoru aradım. Sekretere dedımki çok acil hocayla görüşmem lazım dedım. Çok fena isalım dunden berı dedım. Kız dedıkı ben konusur sızı ararım dedı. Ben doktorumla konusmak ıstıyorum ama dedım. Neyse kapattım telefonu. Bes dakka sonra aradı sekreterı. Doktor demişki hemen dahılıyeye gıtsın. Aldığı ilaçların ismini bize bildırsın demiş. Bende sınırlendım neden oraya gelmemı ıstemıyor enazından serum takılırdı dedım. Kız yok serumla olmaz dedı doktor dedi. İyice tepem attı. Çuvalla para verıyoruz bız oraya. Saçmalığa bakın yaa. Ben baska hastaneye nıye gıdeyımki orda bır serum verecek rahatlatacak zaten. Ona bıle bır suru para alacaklar zaten ama ben yınede serum takarlar dıye düşünmüştüm. Çok canım sıkıldı

hoşgeldiniz . umarım bir an önce geçer. eğer bu kadar etkileniyorsanız bence alın mide bulantısı için hap . Yani yan etkisi olsa doktorlar vermez sanırım.

D dorti kulağın nasil oldu ishale bi kasik kuru kahve ve 3-4 damla limon damlatip icebilirsin
Kulağımı düşünürken şimdide isal cıktı basıma. Nasıl oldu anlamıyorum. Kuru kahveyı hemen deneyeyım. Tıksınıyorumda kahveden ama deneyeyeyım. Bir çay kaşığımı kahve olacak. Turk kahvesi değilmi canım.

çok geçmiş olsun . Berbat bişey o bide ıkınmak zorunda kalıo insan. Cidden okadar para veripte bu ilgisizlik saçma en azından doktorun konuşsaydı. Uzun süredir mi devam edio ishalin. Yani madem öyle direk başka bi doktora git bi an önce düzelsinn .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…