Kızlar çok acil. İshale ne ıyı gelır. Dunden berı çok fena ıshalım. Çok afedersınız. Ne olur ne bılıyosanız cok acil yazın ne yıyım ne içeyım.
Merhaba en çabuk çözümü paylaşmak isterim farklı yaş grubundaki herkeste işe yaradı şuana kadar: bir yemek kaşığında kuru çay ve yoğurdu karıştırıp yutun... Çay yogun miktarda tein içerir tein ishali keser yoğurt ise sadece onu rahat yutabilmeniz için çok geçmiş olsun sevgiler miktarKızlar çok acil. İshale ne ıyı gelır. Dunden berı çok fena ıshalım. Çok afedersınız. Ne olur ne bılıyosanız cok acil yazın ne yıyım ne içeyım.
sonundaa mutlu haber rahatlamışsındır umarımm eşinlede barışın artık dün üzüldüm anlattıklarını okuyunca
Bende sıra bekliyom su an ikili test içinOoo baya yeni gelen arkadaş olmuş. Hepiniz hoşgeldiniz. D dorti geçmiş olsun. Arkadaşların dediği gibi kahve ve limon iyi gelir.
Doktor randevusu olanlar güzel haberlerle gelin.
Benim 2 gebeliğimdede çatlağım olmadı. Taa 12 sene önce 40 tlye bi jel almıştım. Doktorum tavsiye etmişti. Keşke adını bileydim tekrar ondan alırdım. O zaman Mardindeydik.
ahlas sen nerelerdesin. Herşey yoluna girmiştir inşallah hafta sonu
cok sevindim cnm minnos demek ki saha rahat bi hamilelik gecittirecek
Kızının doğum tarihini yazsana canim
evet bende grip aşısı oluyorum . Dalağım olmadıgından dolayı :) en son eylülde olmuştum. Ama benim ki şuanda grip değilFaranjit diyorum ben kendi kendime tanımı koydum öksürük berbat çocugum çıkcak gibi oluo töbe töbe korkuyorum da bi yandan nefes alamıyorum bi tutunca hiç gitmio
Ooo baya yeni gelen arkadaş olmuş. Hepiniz hoşgeldiniz. D dorti geçmiş olsun. Arkadaşların dediği gibi kahve ve limon iyi gelir.
Doktor randevusu olanlar güzel haberlerle gelin.
Benim 2 gebeliğimdede çatlağım olmadı. Taa 12 sene önce 40 tlye bi jel almıştım. Doktorum tavsiye etmişti. Keşke adını bileydim tekrar ondan alırdım. O zaman Mardindeydik.
ahlas sen nerelerdesin. Herşey yoluna girmiştir inşallah hafta sonu
cnm özeline bakar mısın sana özelden msj attım daGünaydın kızlar
Bende diğer topikten geldim
Düşük tehdidi var çalışıyorum ama şimdi raporluyum ve bulantı kusma dan artık çok yoruldum 2 gün serum takıldı ama oda fayda etmedi özellikle ikindiden sonra çok kötü oluyorum ama ilaç kullanmamak için de direňiyorum inşallah en kısa zamanda bu süreci atlatiriz
Canlarım ben size ufak bir bildirimde bulunmak istedim. İlk gebeliğim ve ilk düşüğüm olduğu için yaşadıklarımı paylaşmak istedim. 10 haftalık olması gereken bebeğimin 6 haftalıkken kalbi durmuş bu yüzden kürtaj için devlet hastanesine gittim. Orda kürtajdan önce düşük yapmanı sağlıyorlar. Bana ağızdan ve vajinadan hap verdiler sancı başlattışar. 14 saat ( bu saat olayı aynı doğum gibiymiş herkeste farklılık gösterebiliyor) doğum sancısı çekerek düşük yaptım bildiğin ölü bebeği doğurdum sonrasında full anesteziyle kürtaj yapıp içimde parça kalmasını önlemek amacıyla içimi temizlediler. İnsanın psikolojisi zaten altüst haldeyken bunları yaşamak çok zor allah düşman başına vermesin inanın şimdilik hamile kalmayı düşünmüyorum. Tekrar düşük olayını kaldıramam diye düşünüyorum ama Rabbim çekemeyeceğin acı vermezmiş. Çevremde hep duyardım onun çocuğu karnında ölmüş şu düşük yapmış bu kürtaj olmuş diye ama insan hiç kendine yakıştıramıyor yazık diyip geçiyorsun ama herkesin başına gelebilecek bişey. Siz kendinize ve bebeğinize çok iyi bakın can sıkıntısı bebeğe iyi gelmez boş boş sıkıntı yapmayın kendinize, booool boool dinlenin her ufak şeyden sonra bi yatın benim size tavsiyem. 4-5 aylıkken de kanamanız olup düşük riskiniz olabilir hastanede çoook var sizde bunlardan olmayın. Birde kesinlikle ve kesinlikle 7 ayınızdan önce bebeğe sair bişey almanızı tavsiye etmiyorum bişey olacak diye değil ama ya olursa hani çok fazla üzülmeyin diye. Öpüyorum hepinizi bebişlerinizle birlikte sağlıkla kalın
çok teşekkür ederim . Klimadan nefret ederim hemen çarpar beni . Burda doğal klima var sanırım . cereyan yapıo ama mecbur yerimi değiştirememCanım gün içerisinde klima olan bir yerde durmak zorunda mı kalıyorsun? Çünkü bazı insanlar bu durumdan rahatsiz olur. Kardeşim de farenjit olmuştu. Memur o da. Doktor klimalı ortamı kesinlikle yasaklanmıştı. Mecbur durduğu için her sene tekrar ediyor. Havayı kuruttuğu için gündüz hissetmiyordu o da. Gece içi çıkıyordu yavrumun. Öyle düşünme bebek için Allah korusun. Ben de allerjik rinitten şüpheleniyorum, bakalım doktor ne diyecek.
hoşgeldiniz . umarım bir an önce geçer. eğer bu kadar etkileniyorsanız bence alın mide bulantısı için hap . Yani yan etkisi olsa doktorlar vermez sanırım.Günaydın kızlar
Bende diğer topikten geldim
Düşük tehdidi var çalışıyorum ama şimdi raporluyum ve bulantı kusma dan artık çok yoruldum 2 gün serum takıldı ama oda fayda etmedi özellikle ikindiden sonra çok kötü oluyorum ama ilaç kullanmamak için de direňiyorum inşallah en kısa zamanda bu süreci atlatiriz
Kulağımı düşünürken şimdide isal cıktı basıma. Nasıl oldu anlamıyorum. Kuru kahveyı hemen deneyeyım. Tıksınıyorumda kahveden ama deneyeyeyım. Bir çay kaşığımı kahve olacak. Turk kahvesi değilmi canım.
çok geçmiş olsun . Berbat bişey o bide ıkınmak zorunda kalıo insan. Cidden okadar para veripte bu ilgisizlik saçma en azından doktorun konuşsaydı. Uzun süredir mi devam edio ishalin. Yani madem öyle direk başka bi doktora git bi an önce düzelsinn .Kızlar doktoru aradım. Sekretere dedımki çok acil hocayla görüşmem lazım dedım. Çok fena isalım dunden berı dedım. Kız dedıkı ben konusur sızı ararım dedı. Ben doktorumla konusmak ıstıyorum ama dedım. Neyse kapattım telefonu. Bes dakka sonra aradı sekreterı. Doktor demişki hemen dahılıyeye gıtsın. Aldığı ilaçların ismini bize bildırsın demiş. Bende sınırlendım neden oraya gelmemı ıstemıyor enazından serum takılırdı dedım. Kız yok serumla olmaz dedı doktor dedi. İyice tepem attı. Çuvalla para verıyoruz bız oraya. Saçmalığa bakın yaa. Ben baska hastaneye nıye gıdeyımki orda bır serum verecek rahatlatacak zaten. Ona bıle bır suru para alacaklar zaten ama ben yınede serum takarlar dıye düşünmüştüm. Çok canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?