2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
evet canım turk kahvesi geçmiş olsun

İnsallah canim yedim birseyler bekliyoruz bakalim

Doktorunun direk cep numarası yok mu canım sende

Dünden beri basladı. Hiç duzelmedı. Inan wc ye zor yetişiyorum afedersın. Aslında benım kızıma hamıleyken yıne aynı hastanede baska bır foktora gıdıyordum. Prof. Tarık Aksuydu. Ama bu sene 480 tlye çıkarmış fıyatını. Buna 250 verıyoruz. Tahlıller cabası. Hersey para. Bu adamda oranın başhekimi. Inanın hiç beklemezdım böyle bişey. Kontrole gıdınce konuşacagım ama doktorla. Bu böyle olmaz

canım benim kızım 9 mart 2015 li niye sordun ki
Ya bi teyze bana 2011 6. Ay oğlum olmuştu 2. Gebeliğin 2013 Şubat gorunuyordu dediki bu bebekte tek sene doğacak ve 1. Cocugun doğum gününden önce doğacak kız çocuk sa kız oğlun varsa oğlun olur demişti hakkaten oğlum vardı oğlum oldu.yani her tek senede son cocugun doğum gununden önce doğum olursa cinsiyet aynı olur demisti. Bende sasirmistim .bakalım sende teyit edelim 2015 Mart bu bebek de 2017 ocak bakalım sende nasıl olacak teyze nin dediğine göre tek sene ikiside ve birinci Mart ikinci ocak yani ikinci daha önce oluyor teyze nin hesabina kızın var kızın olacak .Rabbim gönlünde kii nasip etsin inşallah sadece mm ettim,. Annemi hesapladim 1978 27 Şubat erkek 1980 14 Şubat erkek ama 1982 Mart kıza donmus bebeği yani onda da tuttu bi görümcemde tuttu .ablam da tuttu böyle bende artık bakıyorum etrafımda böyle tutan varmı diye

Canımm özelden mesaj attım

anladım canım:) hayırlısı olsun benim için sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun gerisi boş, ama bu gebeliğimle diğeri çooook farklı geçiyordiğerinde doğurana kadar kusmuştum bunda her anlamda tık yok

Buyuk olan kiz mi erkekmi?
Bende kizimda doguma kadar hatta dogumhanede bile istifra ettim. Ama bu gebeligimde tik yok. İstahim cok acik:)

Çok sevindim. İnşallah daha da iyi günleriniz olsun

Yaa koca karı sacmaligi zatende tutma olasılığı yüzde 50 olduğu için bazen tuttu aaa diyor bazen hıh tutmadı diyoruz .bebeğin kesenin ne tarafındaydi sormuştum galiba sana ama unutuyorum

Yaa koca karı sacmaligi zatende tutma olasılığı yüzde 50 olduğu için bazen tuttu aaa diyor bazen hıh tutmadı diyoruz .bebeğin kesenin ne tarafındaydi sormuştum galiba sana ama unutuyorum

yok soran olmadı bakayım bi ne taraftaymış şu kese

hoşgeldiniz . umarım bir an önce geçer. eğer bu kadar etkileniyorsanız bence alın mide bulantısı için hap . Yani yan etkisi olsa doktorlar vermez sanırım.
Teşekkür canım. İnşallah geçer çarşamba günü kontrolle gideceğim ozaman doktorumdan yazmasını isteyeceğiniz ama şimdi evde metpamid şurup var arada onu içip idare ediyorum

KEsinlikle . Şuan en önemlisi iyi olda diğeri halledilir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…