evet canım turk kahvesi geçmiş olsunKulağımı düşünürken şimdide isal cıktı basıma. Nasıl oldu anlamıyorum. Kuru kahveyı hemen deneyeyım. Tıksınıyorumda kahveden ama deneyeyeyım. Bir çay kaşığımı kahve olacak. Turk kahvesi değilmi canım.
İnsallah canim yedim birseyler bekliyoruz bakalimBen şu dönemde problem degil diye biliyorum.duruş doğuma dogru önem kazanıyor sanırım.yemek yiyince hareketleniyor yaramazlar:) sorun olsaydı soylerdi bence içini ferah tut. Yeniden girincede sorarsın iyice rahatlamak ićin
Doktorunun direk cep numarası yok mu canım sendeKızlar doktoru aradım. Sekretere dedımki çok acil hocayla görüşmem lazım dedım. Çok fena isalım dunden berı dedım. Kız dedıkı ben konusur sızı ararım dedı. Ben doktorumla konusmak ıstıyorum ama dedım. Neyse kapattım telefonu. Bes dakka sonra aradı sekreterı. Doktor demişki hemen dahılıyeye gıtsın. Aldığı ilaçların ismini bize bildırsın demiş. Bende sınırlendım neden oraya gelmemı ıstemıyor enazından serum takılırdı dedım. Kız yok serumla olmaz dedı doktor dedi. İyice tepem attı. Çuvalla para verıyoruz bız oraya. Saçmalığa bakın yaa. Ben baska hastaneye nıye gıdeyımki orda bır serum verecek rahatlatacak zaten. Ona bıle bır suru para alacaklar zaten ama ben yınede serum takarlar dıye düşünmüştüm. Çok canım sıkıldı
Dünden beri basladı. Hiç duzelmedı. Inan wc ye zor yetişiyorum afedersın. Aslında benım kızıma hamıleyken yıne aynı hastanede baska bır foktora gıdıyordum. Prof. Tarık Aksuydu. Ama bu sene 480 tlye çıkarmış fıyatını. Buna 250 verıyoruz. Tahlıller cabası. Hersey para. Bu adamda oranın başhekimi. Inanın hiç beklemezdım böyle bişey. Kontrole gıdınce konuşacagım ama doktorla. Bu böyle olmazçok geçmiş olsun . Berbat bişey o bide ıkınmak zorunda kalıo insan. Cidden okadar para veripte bu ilgisizlik saçma en azından doktorun konuşsaydı. Uzun süredir mi devam edio ishalin. Yani madem öyle direk başka bi doktora git bi an önce düzelsinn .
VermıyolarkiDoktorunun direk cep numarası yok mu canım sende
Ya bi teyze bana 2011 6. Ay oğlum olmuştu 2. Gebeliğin 2013 Şubat gorunuyordu dediki bu bebekte tek sene doğacak ve 1. Cocugun doğum gününden önce doğacak kız çocuk sa kız oğlun varsa oğlun olur demişti hakkaten oğlum vardı oğlum oldu.yani her tek senede son cocugun doğum gununden önce doğum olursa cinsiyet aynı olur demisti. Bende sasirmistim .bakalım sende teyit edelim 2015 Mart bu bebek de 2017 ocak bakalım sende nasıl olacak teyze nin dediğine göre tek sene ikiside ve birinci Mart ikinci ocak yani ikinci daha önce oluyor teyze nin hesabina kızın var kızın olacak .Rabbim gönlünde kii nasip etsin inşallah sadece mm ettim,. Annemi hesapladim 1978 27 Şubat erkek 1980 14 Şubat erkek ama 1982 Mart kıza donmus bebeği yani onda da tuttu bi görümcemde tuttu .ablam da tuttu böyle bende artık bakıyorum etrafımda böyle tutan varmı diyecanım benim kızım 9 mart 2015 li niye sordun ki
Canımm özelden mesaj attımcanım benim öncelikle çook geçmiş olsun, benim ilk gebeliğimde aynısını yaşadım ve seni çok iyi anlıyorum, Allah inşallah en kısa zamanda yaralarını saracak bir kuzucuk versin sana, başka türlü unutulmuyor ve her defasında aynı şey olur mu diye de düşünme, pozitif ol ki gördüğüm kadarıyla öylesin bir imtihandı, hayırlısı bu şekildeymiş de geç gelecek bebişlerin için güçlü olmak zorundasınsağlıkla kal canım Allah a emanet ol...
Ya bi teyze bana 2011 6. Ay oğlum olmuştu 2. Gebeliğin 2013 Şubat gorunuyordu dediki bu bebekte tek sene doğacak ve 1. Cocugun doğum gününden önce doğacak kız çocuk sa kız oğlun varsa oğlun olur demişti hakkaten oğlum vardı oğlum oldu.yani her tek senede son cocugun doğum gununden önce doğum olursa cinsiyet aynı olur demisti. Bende sasirmistim .bakalım sende teyit edelim 2015 Mart bu bebek de 2017 ocak bakalım sende nasıl olacak teyze nin dediğine göre tek sene ikiside ve birinci Mart ikinci ocak yani ikinci daha önce oluyor teyze nin hesabina kızın var kızın olacak .Rabbim gönlünde kii nasip etsin inşallah sadece mm ettim,. Annemi hesapladim 1978 27 Şubat erkek 1980 14 Şubat erkek ama 1982 Mart kıza donmus bebeği yani onda da tuttu bi görümcemde tuttu .ablam da tuttu böyle bende artık bakıyorum etrafımda böyle tutan varmı diye
Buyuk olan kiz mi erkekmi?anladım canım:) hayırlısı olsun benim için sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun gerisi boş, ama bu gebeliğimle diğeri çooook farklı geçiyordiğerinde doğurana kadar kusmuştum bunda her anlamda tık yok
Allah Allah o kadar para ver Ada'ma ulaşama. Evde acil doğum başlasa ne olacak sen hastaneyi hastane doktoru mu arayacakVermıyolarki
Çok sevindim. İnşallah daha da iyi günleriniz olsuncanım hafta sonları bakamıyorum, biraz ilerleme var benim durumda iyi anlamda yani zamanla daha iyi olur inşallaho kadar küs kalınca birden can ciğer kuzu sarması olmak zor oluyor ailesi haftas onu bizde iftardaydı hamile olduğumu öğrendiler herkes pek bir mutlu, durumlar böyle canım bizde
Yaa koca karı sacmaligi zatende tutma olasılığı yüzde 50 olduğu için bazen tuttu aaa diyor bazen hıh tutmadı diyoruz .bebeğin kesenin ne tarafındaydi sormuştum galiba sana ama unutuyorumanladım canım:) hayırlısı olsun benim için sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun gerisi boş, ama bu gebeliğimle diğeri çooook farklı geçiyordiğerinde doğurana kadar kusmuştum bunda her anlamda tık yok
Çok sevindim. İnşallah daha da iyi günleriniz olsun
Yaa koca karı sacmaligi zatende tutma olasılığı yüzde 50 olduğu için bazen tuttu aaa diyor bazen hıh tutmadı diyoruz .bebeğin kesenin ne tarafındaydi sormuştum galiba sana ama unutuyorum
Teşekkür canım. İnşallah geçer çarşamba günü kontrolle gideceğim ozaman doktorumdan yazmasını isteyeceğiniz ama şimdi evde metpamid şurup var arada onu içip idare ediyorumhoşgeldiniz . umarım bir an önce geçer. eğer bu kadar etkileniyorsanız bence alın mide bulantısı için hap . Yani yan etkisi olsa doktorlar vermez sanırım.
Bebek kesenin ne tarafında.foto eline aldığındayok soran olmadı bakayım bi ne taraftaymış şu kese
Buyuk olan kiz mi erkekmi?
Bende kizimda doguma kadar hatta dogumhanede bile istifra ettim. Ama bu gebeligimde tik yok. İstahim cok acik:)
Bebek kesenin ne tarafında.foto eline aldığında
Sağ elinin tuttuğu taraftami sol elinin tarafındanmi karından USG mi vajinal mi yaz balim
Dünden beri basladı. Hiç duzelmedı. Inan wc ye zor yetişiyorum afedersın. Aslında benım kızıma hamıleyken yıne aynı hastanede baska bır foktora gıdıyordum. Prof. Tarık Aksuydu. Ama bu sene 480 tlye çıkarmış fıyatını. Buna 250 verıyoruz. Tahlıller cabası. Hersey para. Bu adamda oranın başhekimi. Inanın hiç beklemezdım böyle bişey. Kontrole gıdınce konuşacagım ama doktorla. Bu böyle olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?