• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
image.webp
image.webp S sevyeter bi de bana bakar mısın 7+2 günlük

Merhaba Hanımlar 1 yıldır beklediğim bebeğim için bugun doktora gittim genelde geç döllenme olur bu 3. hamileliğimdi biri normal bir boş gebelik 7+4 çıktı neyse kese var bebek yok karından batı aşağıdan baktı sonra detaylı ultrasona gönderdi ondada bişi yok çok moralim bozuldu.10 gün sonra gel dedi.Benim umudum kalmadı birkaç gün bekleyip başka doktora gideceğim.

D dorti bildiğim kadarıyla dilekçe verilerek değişiklik isteniyor. Hekim veya ASM seçme hakki var. Ben kendi bolgem dişinda gidiyorum kendi bolgemdeki ile anlasamadik ilk gebelik takibinde. Esim halletmişti ama dilekçe ile sanirim.
Gercekten çok kötu hiç beğenmedım. Bız Erzıncana tayın olmadan önce kızıma hamıleyken ve doğumdan sonra baska bır sağlık ocagına gıdıyorduk. Ordan çok memnunduk. Tekrar oraya gıtmek istıyorum.

Merhaba Hanımlar 1 yıldır beklediğim bebeğim için bugun doktora gittim genelde geç döllenme olur bu 3. hamileliğimdi biri normal bir boş gebelik 7+4 çıktı neyse kese var bebek yok karından batı aşağıdan baktı sonra detaylı ultrasona gönderdi ondada bişi yok çok moralim bozuldu.10 gün sonra gel dedi.Benim umudum kalmadı birkaç gün bekleyip başka doktora gideceğim.
Can'ım umudunu yitirme dua et inşallah 10 gün sonra güzel haber alırsın

Çukurambarda balgatta Canım
Acaba doğum paketı varmıki orada. Bızım hastanede doğum paketı yapmışlar. Butun tahlıller dopum doktor paradı hepsı 7.500 tl. Normalde sadece doğum besbucuk milyar. Tahlıller desen ıkıyuzden baslıyor. Böyle olunca doğum paketı daha mantıklı oluyor

Dur bakalım canım. Rabbim büyük. Belkıde geç görunecek. Ümidini yıtırme.

Acaba doğum paketı varmıki orada. Bızım hastanede doğum paketı yapmışlar. Butun tahlıller dopum doktor paradı hepsı 7.500 tl. Normalde sadece doğum besbucuk milyar. Tahlıller desen ıkıyuzden baslıyor. Böyle olunca doğum paketı daha mantıklı oluyor
Var Can'ım 10 muayene işte tahliller 30. Haftadan sonra nst doğum bir gece kalış 6.500 lira ama tabi bir kaç ay oluyor ben bu fiyatı aldığımdan beri yine sormak lazım. Ben tamamlayıcı sağlık sigortasıyla gidicem inşallah bi aksilik olmazsa

canlar merhabalar nasıl gidiyor. Benim bulantılarım akşama tamamen kaydı feci bir şeymiş. Şimdilik benimde bütün batıllara göre erkek ama sağlıkla gelsin kuzum ablasına göre erkek olacakmış. Alyans testi yaptım dün ilk defa göbeğimin üzerinde orda da erkek çıktı nasip artık...

or " style="display:none; " data-css-url="css.php?style=1&css=editor_contents&d=1465978548" data-dialog-url="index.php?editor/dialog&style=1" data-auto-save-url="index.php?threads/2017-ocak-anneleri.914672/save-draft" data-options="{"placeholder":"reply_placeholder","autoSaveFrequency":"60","bbCodes":[],"buttons":{"insertAlbum":{"title":"Alb\u00fcm Ekle","fetchingUrl":"index.php?gallery\/editor-album&time=1466423115"},"insertContent":{"title":"Foto\u011fraf\/Video Ekle","fetchingUrl":"index.php?gallery\/editor-content&time=1466423115"}}}">
kacıncı haftandasın acaba

Var Can'ım 10 muayene işte tahliller 30. Haftadan sonra nst doğum bir gece kalış 6.500 lira ama tabi bir kaç ay oluyor ben bu fiyatı aldığımdan beri yine sormak lazım. Ben tamamlayıcı sağlık sigortasıyla gidicem inşallah bi aksilik olmazsa
Bızıımkı 20. Haftaya kadar ödeme alıyolar. Üç taksıt yapıyolarmış. Şimfiye kadar ödedığımız ücretlerıde hesaptan düşüyolarmış. Bayağı avantajlı aslında. Kızıma hamıleyken yoktu bunlar. Yenı cıkmış demekki

karından Can'ım iki kızdan sonra bi erkek mi geliyor diyorsun hadi bakalım hayırlısıyla inşallah::;:KK66:) Rabbim herkesin gönlüne göre versin.cuma günü doktorum cinsiyet tahminin de bulunacakmış.haber veririm sizlere
Allah gönlüne göre versin canım. Şimdi ikili testmı yapılacakmış canım

Back
X