• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben dopplere değil de eşimin patronunun yolladığı çok methedilen bir doktora gitmiştim. Yarım saat 40 dk civarı bakıldı. Hatta koca tv ekranından eşim de izlemişti. Sonuç olarak,doğduktan sonra ameliyat olması gerekebilir dedi ve 4 aylıkken ameliyat oldu.Şimdi 3 buçuk yaşında, iyi çok şükür. Bence de 20dk dan az sürmez,çok detaylı bakıyorlarmış.

Ben bugün yeniden gideceğim sanırım. Sabahtan beri sağ kasığımda ciddi bir acı var. Ön baldirima vuruyor ağrısı. Gittiğim zaman detaylı sorarım bunu. Kendi doktorumun usg cihazı da ileri düzey. Onun da kocaman bir tv ekranı var oradan izletiyor ama arkadaşım radyologlar daha dikkatli inceliyor deyince ben de devletten randevu aldım ikili için. Onu da sorarım diye. Bakalım.

Ben bugün yeniden gideceğim sanırım. Sabahtan beri sağ kasığımda ciddi bir acı var. Ön baldirima vuruyor ağrısı. Gittiğim zaman detaylı sorarım bunu. Kendi doktorumun usg cihazı da ileri düzey. Onun da kocaman bir tv ekranı var oradan izletiyor ama arkadaşım radyologlar daha dikkatli inceliyor deyince ben de devletten randevu aldım ikili için. Onu da sorarım diye. Bakalım.
İnş. önemli bir şey yoktur canım,ağrı bazen bende de oluyor.
Şu ikilileri de hayırlısıyla atlatalım da inş. :dua:

Öncelikle merhaba ben diğer topikten buraya geldim yeni haberim oldu. Lafınıza girmiş gibi olacağım kusurabakmayın ama bişey sormak istiyorum. Beylikdüzünde mi oturuyorsunuz bende parsellerde oturuyorum. Kontrolüm yarın anadolu hastahanesine gidiyordum fakat memnun kalmadım. ,Etik life ı önerdiler yarın oraya gideceğim. Hiç çevrenizde bu hastaneyi duyan oldu mu yada siz duydunuz mu çok övdüler kadın doğum uzmanlarını . Fiyatlarıda çok uygun. Şimdiden teşekkürederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Hiç duymafım canım Avcılar hospitoldan çok memnun kaldı arkadaşım. Bende medilifeı beğeniyorum. Şu anda tüm hastaneleri deneme aşamasındayım.

Kızlar günaydın..
Glikoz yükleme ve yapılması gereken aşılar varmış, sağlık ocağından sürekli arıyorlar beni.
Okuduğum şehirdeydi Aile hekimi kaydım, sistemden gebeliği görmüşler, e tabii orada da yaşamayınca kaydınızı aldırın, sağlık ocağınız sizi takip edecek diyor. 2 oldu aradılar 1 ay içinde bu aşılar ve glikoz yükleme testi kaçıncı haftalarda yapılıyor bilginiz var mı?

Can
Kızlar günaydın..
Glikoz yükleme ve yapılması gereken aşılar varmış, sağlık ocağından sürekli arıyorlar beni.
Okuduğum şehirdeydi Aile hekimi kaydım, sistemden gebeliği görmüşler, e tabii orada da yaşamayınca kaydınızı aldırın, sağlık ocağınız sizi takip edecek diyor. 2 oldu aradılar 1 ay içinde bu aşılar ve glikoz yükleme testi kaçıncı haftalarda yapılıyor bilginiz var mı?
ım benide aradılar geçen hafta ikili testi falan hatırlattılar gidip kayıt yaptırdım bakalım arayacaklarmış.

Can

ım benide aradılar geçen hafta ikili testi falan hatırlattılar gidip kayıt yaptırdım bakalım arayacaklarmış.

Ben ikili testi sordum, sağlık ocağında yapılmıyor sağlık ocağı sadece hatırlatıyormuş öyle dediler ama?

Ben ikili testi sordum, sağlık ocağında yapılmıyor sağlık ocağı sadece hatırlatıyormuş öyle dediler ama?
Benimki ikili testimiz var unutmayalım dedi. Aşılarda da arayaza dedi ben zaten ikili zamanında memlekette olacam orda yaptıracam artık.
Şu anda drdayım kızlar minişim kocaman olmuş keyfi yerinde yatıyor.

Kızlar günaydın..
Sağlık ocağı takibi önemli bence, kayıt yapılması gerekli. Aşılar için çağırıyorlar hatta ben doktorumun istediği bir kaç tahlili de orada yaptırmıştım. Glikoz yüklemesine daha var,onu sağlık ocağı yapmıyor.

Ben geldim kızlar bebisim iyi bir sıkıntı yok çok şükür ama 1 hafta geriden geliyor bi sıkıntı yok geç döllenmedir dedi birde tsh normal çıkmış ama gebelerde 2.5 olması lazım senin biraz düşük çıkmış bir dahiliyeye git tedbir amaçlı dedi sizin dokrorlarinizdan bisey diyen oldumu acaba :110:

Benimki ikili testimiz var unutmayalım dedi. Aşılarda da arayaza dedi ben zaten ikili zamanında memlekette olacam orda yaptıracam artık.
Şu anda drdayım kızlar minişim kocaman olmuş keyfi yerinde yatıyor.

Bende o kadar özlüyorum ki, hep görmek istiyorum :)
Benim oturduğum mahallenin sağlık ocağı görmüyor işin kötüsü, ta Kütahya' dan görüyorlar.
Kaydımı aldırmam lazım bir an önce, ama çalıştığım için kayıt için ayrı git, aşı için ayrı git.
İş yerimden çekiniyorum..o_O

Sağlık ocağı takibi önemli bence, kayıt yapılması gerekli. Aşılar için çağırıyorlar hatta ben doktorumun istediği bir kaç tahlili de orada yaptırmıştım. Glikoz yüklemesine daha var,onu sağlık ocağı yapmıyor.

Peki aşılar kaçıncı hafta canım bilgin var mı?

Peki aşılar kaçıncı hafta canım bilgin var mı?
Yanlış bilmiyorsam toplamda 5 aşı vuruluyor.İlk hamileliğimde 2 ya da 3 tane vurulmuştu,kalanları da şimdi vurulacak. Ağustos sonunda çağırdı beni.Bebeğin doğunca da arıyorlar,onun aşıları için de çağırıyorlar.

Back
X