• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Gözünaydın canım. İkili testte yaptılarmı kan verdınmı
Yok canim, ona 30'unda gidecegim. Yalniz ben seyi merak ediyorum dorti. Sen daha once ikili test yaptirdigin zaman, once ense olculup oyle mi kan alindi yoksa tam tersi mi. Doktor bana once enseyi olcecegiz ayni gun olcume gore o gun kan vereceksin dedi. Ben tam tersi biliyordum.

Benim hep ortadan bakıyordu drum. Bugün başka bir dra gittim direk sağdan baktı. Şaşırdımda aaa o tarafta mı dedim tepki vermedi bakalım ne çıkacak... Kızım anne erkek olacak diyor sürekli

Benim de hep ortadan, sola yakın bakardı. Sabah sağ tarafımda müthiş bir acı olduğu için gittim. Sağdan baktı. Bebek yine net sanki oradaymış gibi gözüküyordu. Hatta o da panikleyip epey uzun baktı bu sefer.

Bende 1.5 yıldır uğraşıyordum 2. ye
Çok stresli dönemler geçirdim. Geçen yıl haziranda babamda akciğer kanseri teşhisi konuldu ve ne yazık ki babamı aralık ayında kaybettim çok yıkıldım. Drum da artık yumurtalıklarımın düzenli çalışmadığını söyledi. Aşılama yaptırdım tutmadı. Artık tamamen umudu kesmiştik Rabbim verdi bu mıcizeyi...

Allah rahmet eylesin.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Ben bebek düşünmüyordum, doktorumun olumsuz konuşmalarından dolayı korunmayı bıraktık.
Hatta eşimin zoruyla, o olmayacak diye çok korktu.
Bende hemen olacak değil ya? İnsanlar hiç bir problem yokken aylarca deniyor, ben solda basit, sağ da çikolata kisti ile, 1 sene korunduktan sonra zart diye hamile kalacak değilim ya demiştim. ;)
Ama zart diye de kalmışım. :KK53:

Bu da benim minik kuzu..:KK36::nazar:

image (3).webp

Ben zaten bunlar cinsiyeti belirliyor demedim ki, bana da bir arkadaş sordu ondan söyledim :)
Yok şöyle yap kız, böyle yap erkek..
Hiç bir şeye inanmam ben, Allah ne derse o olur.
Çikolata kisti ile hamile kalmak mucize derdi doktorum, çocuğun olmayabilir derdi.
Ne ilişki günlerimi bilirim, ne de yumurtlama dönemimi, sadece satımı biliyorum, o da zaten bebekle uyumsuz.
Geç döllenme olmuş.
Yani Allah yeter ki OL! desin..

Aynen olacağı varsa oluyor. Ben bu çikolata kistiyle alakalı çok komik bir şey yaşadım. Bu Kk sayfasının üst kısmında reklamlar çıkıyor ya. Bi'gün yine Kk'ya bakarken eşim de göz ucuyla okuyormuş benden. Sayfanın üzerinde de "Çikolata kisti kısırlık yapıyor. " tarzı bir reklam var. Eşimde bunu yarım yamalak okumuş. "Aşkım doğru mu bu. " dedi. "Evet, yapabiliyor. " dedim. Kalabalıkta bir yerdeyiz. Eğildi kulağıma "Sen yeme o zaman 3-4 tane çocuğumuz olsun. Ondan sonra yersin. " dedi. Akıllım çikolata tüketimi kiste bağlı kısırlık yapıyor sanmış. Gözümden yaşlar gelerek açıklamıştım doğrusunu.
:KK70::KK70::KK70:
Bizimki de iki sene sonra olmaz, zor denilirken geldi canım. O yüzden anlıyorum. Allah hepimize ve bebeklerimize sağlık versin. :KK68:

Aynen olacağı varsa oluyor. Ben bu çikolata kistiyle alakalı çok komik bir şey yaşadım. Bu Kk sayfasının üst kısmında reklamlar çıkıyor ya. Bi'gün yine Kk'ya bakarken eşim de göz ucuyla okuyormuş benden. Sayfanın üzerinde de "Çikolata kisti kısırlık yapıyor. " tarzı bir reklam var. Eşimde bunu yarım yamalak okumuş. "Aşkım doğru mu bu. " dedi. "Evet, yapabiliyor. " dedim. Kalabalıkta bir yerdeyiz. Eğildi kulağıma "Sen yeme o zaman 3-4 tane çocuğumuz olsun. Ondan sonra yersin. " dedi. Akıllım çikolata tüketimi kiste bağlı kısırlık yapıyor sanmış. Gözümden yaşlar gelerek açıklamıştım doğrusunu.
:KK70::KK70::KK70:
Bizimki de iki sene sonra olmaz, zor denilirken geldi canım. O yüzden anlıyorum. Allah hepimize ve bebeklerimize sağlık versin. :KK68:

Eşiniz çok yaşasın..:-)
Amin inşallah canım..

totosunu havaya diktiğine göre erkek derler...hayırlısı olsun canım maşallahh
Ooof Sunrise sen de mi? :KK23:Kim görse aynısını söylüyor. Şu kese teorisine de atmıştım daha önce orada da erkek demişlerdi. Biz daha çok kız istiyoruz vallahi ne yalan söyleyeyim. Hattâ kızı gördüğüm gün gelip burada bilemediniz işte diye Suzan Avcı kahkahaları atacağım. Ahdettim resmen. :21:

Ooof Sunrise sen de mi? :KK23:Kim görse aynısını söylüyor. Şu kese teorisine de atmıştım daha önce orada da erkek demişlerdi. Biz daha çok kız istiyoruz vallahi ne yalan söyleyeyim. Hattâ kızı gördüğüm gün gelip burada bilemediniz işte diye Suzan Avcı kahkahaları atacağım. Ahdettim resmen. :21:
Rabbim gönlüne göre versin inş.

Bütün batıllar erkek diyor benimde çin takvimi rus takvimi alyans testi bakalım doğruluğunu görecez

Canım fark ettin mi bilmiyorum ama kesen kalp şekline benziyor. Ne güzel. :nazar::nazar:

Bence bu erkek işte. Erkek dediğin poposunu havaya dikmez zilli gibi hem. :63:
Benim kızım valla 20. Haftaya kadar göstermemişti çikolata yemekten deli olmuştum

benim kız kardesim tehlikelidir cinsiyet tahmininde hiç yanılmadı kime ne söylediyse cıktı bana erkek diyo

Back
X