• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Eki Görüntüle 1850858
Günaydınn arkadaşlar nasılsınız okudugum kadarıyla herkes iyi çok sevindim. Dün yazmıştım saat 14.20 de randevum var die sonrasında da iftara davetliydik geç geldik paylaşamadım. Maşallah 3 hafta önce küçücük bir top gibi olan bebişim çok büyümüş kollar bacaklar kafası çok net maşallah tam 12+0 haftalık olmuşuz 54.2 mm uzunluğunda. Kan verdim ikili tarama testi için 10 gün sonra doktorum arayıp haber verecek sonucu ayrıca tiroid kontrolü içinde kan verdim onuda bugün arayıp öğrenicem. onun dışında gayet iyiymiş bebeğim. Veee önümüzdeki kontrolde daha netleşir ama bebişim kız görünüyormuş:halay::KK200::KK200::KK200::KK200::KK31:
Buda resmimiz teyzeleri
Hayırlı olsun canım. Bebek sagda galiba değilmi. Basıda kesesıde sagdamı

Hayırlısı canım bakalım kesin net konuşmadı ama bende hep kız kız diyordum cevremdekilerde kısmet sağlıklı olsunlarda Ben ilk hamileliğimde de çok kız istedim ama maşallah kız güzelliğinde oğluşum var çokda tatlı dilli papyonlar şapkalar çok tarzız yani:KK52:nasip bu olurda kız olmazsa arık üçüncüye kısmet :21::21::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Eki Görüntüle 1850858
Günaydınn arkadaşlar nasılsınız okudugum kadarıyla herkes iyi çok sevindim. Dün yazmıştım saat 14.20 de randevum var die sonrasında da iftara davetliydik geç geldik paylaşamadım. Maşallah 3 hafta önce küçücük bir top gibi olan bebişim çok büyümüş kollar bacaklar kafası çok net maşallah tam 12+0 haftalık olmuşuz 54.2 mm uzunluğunda. Kan verdim ikili tarama testi için 10 gün sonra doktorum arayıp haber verecek sonucu ayrıca tiroid kontrolü içinde kan verdim onuda bugün arayıp öğrenicem. onun dışında gayet iyiymiş bebeğim. Veee önümüzdeki kontrolde daha netleşir ama bebişim kız görünüyormuş:halay::KK200::KK200::KK200::KK200::KK31:
Buda resmimiz teyzeleri
ayy maşallahh insan el ayak görünce tam idrak edio hamile olduğunu :):) artık hayatına pembişler girio ohh ne güzel:) cordeliac cordeliac bak cinsiyetiler gelio :KK53:

Günaydın arkadaşlar, ben pazartesi gittim kontrole, dr bu hafta ya da haftaya yapabiliriz 2'li testi dedi. Ben haftaya bi daha görelim bebişi diye haftaya olsun dedim :) bu arada erkeğe benziyor dedi :KK66: 3 boyutlu görüntüsüne baktık uyurken izledik, sonra uyandı elleri kolları oynattı kıpır kıpır çok tatlıydı yaa :KK68: keşkee gece gündüz izleyebilsem :KK48:
Resmını koyarmısın canım bebişin

Kesin dayanamaz gideriz biz. Ben kese teorisine atmıştım usg'sini burada erkek demişti konu sahibi. Dün de genital nub'a attım aynı kişi kız gibi dedi. Çocuğun en sevdiği sanatçı kuşum aydın olacak galiba. :KK70::KK73::KK70:

O değil de kızı geç söylüyor doktorlar diye umutlandım ben de. Erkek denilen değişiyor, kız denilen pek yanılmıyor. :anneadayı:

Allah gönlüne göre versin canım, hayırlısı olsun inşallah..

haha her yolu denemişsin . Ben hiç anlamadım o nubu falan . Doktor her halukarda anlıo kemik gelişimden ama dediğin gibi kız da pek yanılma olmuo :)

Ben de anlamıyorum o nub görüntüsünden hiç. Eli, kolu falan secebiliyorum da onu ı ıh. Anlıyor ama söylemiyor çakallar işte, normalde ensede söylerim demişti. Şimdi daha ileri attı benim cirkefliklerim yüzünden. :KK70:
Ben de kesin kız istediğimi bildiği için bekliyor diye düşünüyorum bakalım.

Hayırlısı canım bakalım kesin net konuşmadı ama bende hep kız kız diyordum cevremdekilerde kısmet sağlıklı olsunlarda Ben ilk hamileliğimde de çok kız istedim ama maşallah kız güzelliğinde oğluşum var çokda tatlı dilli papyonlar şapkalar çok tarzız yani:KK52:nasip bu olurda kız olmazsa arık üçüncüye kısmet :21::21::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Siz de bizim gibisiniz. Kız bulana kadar devam. :KK70::KK70::KK70:

Eki Görüntüle 1850858
Buda resmimiz teyzeleri
maşallah canım

Genital tüberkülüne göre %80 erkek dedi canım.. Tüberkül dik açıymış.
Bende ben kız olur diye düşünüyordum dedim.
%20 bir yanılma payımız var elbette ama genelde tahminlerim tutar dedi.
16. hafta da göreceksiniz zaten dedi cinsel organ oluşumu tamamlanacağı için.
Bakalım hayırlısı, 16. haftayı gözlerimi diktim bekliyorum bende..:KK53:
Bebegın sagdamı soldamı canım. Kese hangı taraftaymış

Back
X