Benim üslubumda bi sıkıntı yok. Siz cinsiyet erken öğrenmem devlete gider geç öğrenirim demişsiniz bende size cinsiyet için o parayı vermediğimi söylüyorum. Evet daha ucuz özeller de var ki birinde de kızımın doğumunu yaptım. Muayeneme 40 dakika geç alınıyordum Çünkü 3 doktora hasta sayısını dayıyorlardı. Hijyeni ve ekipmanları su an gittiğim yere kıyasla 3 sınıf aşağıdaydı. Doktorumdan memnundum ama hemşirelerin alakası fenaydı. Küçücük bi odada temmuz sıcağında camı açılmayan odada 2 gün sezeryanla yatmak zorunda kaldım. Otoparkı olmadığından doğuma giderken bi sokak öteye parkedip yürümek zorunda kaldım. Labararuvar sonuçlarını yanlış aldım. Ayrıntılı ultrason içim 3 saat bekledim.randevulu olduğum halde.Doktor bana ikinci gebelikte Oray'ı seçemememi tavsiye etti o derece. Bence üçkağıtsa bu üçkağıt. Sırf daha ucuzlar diye onlar doğru yapıyor kabul edilemez kusura bakmayın mantıklınız bana ters.
Ben bu özelde 3 sene önce muayenelere 50 lira verdim ki şu anki fiyatı meçhul
Bunun yerine. Çok daha büyük, ekipmanları çok daha iyi,otoparkı olan,bekleme salonunda bile kliması olan,benim orda bulunduğum sürece Tuvalete her 15 dakikada bir görevlinin gidip temizlediğini gördüğüm. Bünyesinde sadece ilgili bölümde 6 doktor çalıştıran tahiller için bile başka kata göndermeyip gebelik için gereken herşeyi tek katta toplamaya özenmiş hastalarına rahatlatmak için anne Bebek seminerler ve hamile pilatesi veren. Bir yere gidilmesi gerekiyorsa size bi görevlinin refakat ettiği. Odalarında anne,Bebek ve rafakatçinin rahatımı düşünen,yemidoğan bakımı sertifikalı,acil bölümünde bir kadın Doğum uzmanı ve ultrason makinesi bulunduran hastaneye 130 lira vermeyi tercih ederim.
Bubların hepsinin yanı sıra daha önce devlete gidip kötü tecrübe yaşamamış olsam.devletin rahat olduğunu düşünsem. İlk hamileliğim olsa evde birde bekleyen 3 yaşında kızım olmasa. O zaman bende devlet seçebilirdim. Şu an o hastaneye gidiyor olmam Oray'a devam edebileceğim anlamına da gelmiyor,ilerleyen Zaman'larda hesap kitap yaparız devam ederi yada etmeyiz ama iyi yerin Hakkı'nı da iyi yere vermeyi bilirim.
Ha bide asıl üçkağıt benim düşüncem şudur. Devletin bünyesinde çalışan doktor olup Prof doçent diye 120 130 lira muayene ücreti alanlar.