2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bayramdan sonra ikili test yapacak olan perinatolgla gorusup yaptiracagim. 13.haftada olacagim. Haberleselim. 10 hafta olması gerekli bu testler icin. Sizin daha var vaktiniz. Manisa'da oturuyorum Izmir'de yaptiracagiz muhtemelen
Cuma günü yaptıracağım firma tatile giriyorum

Genelde bir kez gelirmis insanin basina. Tekrarlayan cok nadirdir demisti doktor.
Uzucu stresli zamanlar tabi. Kimse tasasin istemem.
Kocakarilar da bebegin bi ayagi icerde derler. Hemen ardindan hamile kalinir derler. Iyi tarafı da bu :)

Hayir yanlis anlamissin.
Alisveris için cinsiyetini ogrenmeyi beklicem.
Bir kademe daha var. Nifty harmony testlerinin sonuclari. Onlar da duzgun çıkarsa alışveriş yapicam.
Inşallah iyi haberler alırız

Hayırlı yolculuklar, tadını çıkar canım tatilin .allaha emanet ol sende canim

kızlar merhabalar nasılsınız ? bugün kasık ağrılarından bahsedilmiş baya her mesaji okuyamadımda bende 2 gündür çekiyorum alt karın bölgemde batmalar oluyor bebiş iyice yermi açıyor kendine napıyor :) herhalde normal kızlar bir çoğunuz yaşadığına göre
artık yeni bir aksilik olmazsa randevum yarın öğleden sonra hayırlısıyla

Güzel haberle dön canım beni etiketle yazarken bende gitecem Dr a sabah

Bana folik asiti de bıraktırdınız bi vitamin falan da vermedi. Şimdilik Alman gerekenleri beyinlerle al ilerde kullanırsın sesi. İlk doktorum da 6. Ayda vermişti decavit

Genelde bir kez gelirmis insanin basina. Tekrarlayan cok nadirdir demisti doktor.
Uzucu stresli zamanlar tabi. Kimse tasasin istemem.
Kocakarilar da bebegin bi ayagi icerde derler. Hemen ardindan hamile kalinir derler. Iyi tarafı da bu :)

O da hamile kaldı hemen arkasından senin gibi. Kocakarilar haklı galiba. :)

Allah kimseye aratmasın. Zor olunca üstüne bir de olumsuz şeyler duyunca insan inanamıyor zaten.

Benim eşim çok uzuun bir zaman ve yoğun bir şekilde kemoterapi almıştı. (Kansere kafa atanlardan) Değerleri beklenenden uzun sürede normale dönmüş. Dönmüş diyorum çünkü doktor bu değerlerle spontane ve sağlıklı gebelik zor demişti ama oldu. Ne korkularla oldu gel bi de bize sor. :)

Nereyi beğeniyorsanız oraya gidin size cevap yazarım ama çok uzar konu uzatmaya gerek yok düşüncelerimiz farklı herkes kendisi için en iyi olan yere gitmeli

Cogumuz farklı farklı sıkıntılar yaşamışız,hamıle kalabılmek.ınşallah bundan sonrası rahat sorunsuz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…