Cuma günü yaptıracağım firma tatile giriyorumBayramdan sonra ikili test yapacak olan perinatolgla gorusup yaptiracagim. 13.haftada olacagim. Haberleselim. 10 hafta olması gerekli bu testler icin. Sizin daha var vaktiniz. Manisa'da oturuyorum Izmir'de yaptiracagiz muhtemelen
Genelde bir kez gelirmis insanin basina. Tekrarlayan cok nadirdir demisti doktor.Benim arkadaşımın başına da gelmişti aynısı. Kesesi 7 haftalık ve boşmuş. Doktor kese yapısı bozuk, önümüzdeki hafta alalım demişti doktorun verdiği gün kanaması başlamıştı ve kendiliğinden düşmüştü ama o da senin gibi ileri haftada öğrenmişti yanılmıyorsam. Durmuştu yani gelişimi.
Oradan biliyorum ben de kese büyümeye devam ediyor diye. Bana da doktorum kese haftasiyla uyumsuz deyince bu ihtimalden korkmuştum her ne kadar doktor dile getirmese de.
Firma tatile girecekmış 10 haftaya giricem sende niye gerek görüldü bu teste senin niye 13.haftada olacakCuma günü yaptıracağım firma tatile giriyorum
Hangi sehirdeydiniz? Firma hangisi? Gelabla görüştüm ben. Fiyat ne dediler size?Cuma günü yaptıracağım firma tatile giriyorum
Yas 38 ihtiyac sebebi bu. 13.hafta sebebi biziz. Bayramdan sonraya geliyorFirma tatile girecekmış 10 haftaya giricem sende niye gerek görüldü bu teste senin niye 13.haftada olacak
Inşallah iyi haberler alırızHayir yanlis anlamissin.
Alisveris için cinsiyetini ogrenmeyi beklicem.
Bir kademe daha var. Nifty harmony testlerinin sonuclari. Onlar da duzgun çıkarsa alışveriş yapicam.
evet omega3Folik asit ten başka vitamin alıyor musunuz kizlar
Hayırlı yolculuklar, tadını çıkar canım tatilin .allaha emanet ol sende canimCanım bende kısmetse temmuzun 11 ınde gıdecegım kontrole. Daha cok var benım. Ben yarın tatıle çıkıyorum. Telefonumda internetım yok. Nasıl yaparım bılmıyorum ama bır sekılde ınternet bulup gırerım. Iyı haberlerınızı beklıyorum. İnşallah hepimiz bebeklerımızı sag salım kucagımıza alırız. Allaha emanet ol canım
kızlar merhabalar nasılsınız ? bugün kasık ağrılarından bahsedilmiş baya her mesaji okuyamadımda bende 2 gündür çekiyorum alt karın bölgemde batmalar oluyor bebiş iyice yermi açıyor kendine napıyor :) herhalde normal kızlar bir çoğunuz yaşadığına göre
artık yeni bir aksilik olmazsa randevum yarın öğleden sonra hayırlısıyla
Dr mu önerdi bizim Dr Dekavitı verdi tekevet omega3
Benim doktorum anlaşmalı nifty 1850 dediler nakit istanbuldayım benYas 38 ihtiyac sebebi bu. 13.hafta sebebi biziz. Bayramdan sonraya geliyor
Genelde bir kez gelirmis insanin basina. Tekrarlayan cok nadirdir demisti doktor.
Uzucu stresli zamanlar tabi. Kimse tasasin istemem.
Kocakarilar da bebegin bi ayagi icerde derler. Hemen ardindan hamile kalinir derler. Iyi tarafı da bu :)
Nereyi beğeniyorsanız oraya gidin size cevap yazarım ama çok uzar konu uzatmaya gerek yok düşüncelerimiz farklı herkes kendisi için en iyi olan yere gitmeliBenim üslubumda bi sıkıntı yok. Siz cinsiyet erken öğrenmem devlete gider geç öğrenirim demişsiniz bende size cinsiyet için o parayı vermediğimi söylüyorum. Evet daha ucuz özeller de var ki birinde de kızımın doğumunu yaptım. Muayeneme 40 dakika geç alınıyordum Çünkü 3 doktora hasta sayısını dayıyorlardı. Hijyeni ve ekipmanları su an gittiğim yere kıyasla 3 sınıf aşağıdaydı. Doktorumdan memnundum ama hemşirelerin alakası fenaydı. Küçücük bi odada temmuz sıcağında camı açılmayan odada 2 gün sezeryanla yatmak zorunda kaldım. Otoparkı olmadığından doğuma giderken bi sokak öteye parkedip yürümek zorunda kaldım. Labararuvar sonuçlarını yanlış aldım. Ayrıntılı ultrason içim 3 saat bekledim.randevulu olduğum halde.Doktor bana ikinci gebelikte Oray'ı seçemememi tavsiye etti o derece. Bence üçkağıtsa bu üçkağıt. Sırf daha ucuzlar diye onlar doğru yapıyor kabul edilemez kusura bakmayın mantıklınız bana ters.
Ben bu özelde 3 sene önce muayenelere 50 lira verdim ki şu anki fiyatı meçhul
Bunun yerine. Çok daha büyük, ekipmanları çok daha iyi,otoparkı olan,bekleme salonunda bile kliması olan,benim orda bulunduğum sürece Tuvalete her 15 dakikada bir görevlinin gidip temizlediğini gördüğüm. Bünyesinde sadece ilgili bölümde 6 doktor çalıştıran tahiller için bile başka kata göndermeyip gebelik için gereken herşeyi tek katta toplamaya özenmiş hastalarına rahatlatmak için anne Bebek seminerler ve hamile pilatesi veren. Bir yere gidilmesi gerekiyorsa size bi görevlinin refakat ettiği. Odalarında anne,Bebek ve rafakatçinin rahatımı düşünen,yemidoğan bakımı sertifikalı,acil bölümünde bir kadın Doğum uzmanı ve ultrason makinesi bulunduran hastaneye 130 lira vermeyi tercih ederim.
Bubların hepsinin yanı sıra daha önce devlete gidip kötü tecrübe yaşamamış olsam.devletin rahat olduğunu düşünsem. İlk hamileliğim olsa evde birde bekleyen 3 yaşında kızım olmasa. O zaman bende devlet seçebilirdim. Şu an o hastaneye gidiyor olmam Oray'a devam edebileceğim anlamına da gelmiyor,ilerleyen Zaman'larda hesap kitap yaparız devam ederi yada etmeyiz ama iyi yerin Hakkı'nı da iyi yere vermeyi bilirim.
Ha bide asıl üçkağıt benim düşüncem şudur. Devletin bünyesinde çalışan doktor olup Prof doçent diye 120 130 lira muayene ücreti alanlar.
İstanbul'da neresi? Bana 2300 dedılerdeBenim doktorum anlaşmalı nifty 1850 dediler nakit istanbuldayım ben
Cogumuz farklı farklı sıkıntılar yaşamışız,hamıle kalabılmek.ınşallah bundan sonrası rahat sorunsuz olsunO da hamile kaldı hemen arkasından senin gibi. Kocakarilar haklı galiba. :)
Allah kimseye aratmasın. Zor olunca üstüne bir de olumsuz şeyler duyunca insan inanamıyor zaten.
Benim eşim çok uzuun bir zaman ve yoğun bir şekilde kemoterapi almıştı. (Kansere kafa atanlardan) Değerleri beklenenden uzun sürede normale dönmüş. Dönmüş diyorum çünkü doktor bu değerlerle spontane ve sağlıklı gebelik zor demişti ama oldu. Ne korkularla oldu gel bi de bize sor. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?